Jump to content
Naimisiin.info

jrc

Rouva
  • Viestit

    84
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän jrc kaikki viestit

  1. Jos pöydässä on tuikut sammuneet, ja vieressä on uusia tuikkuja, luulisi vieraiden hoksaavan mistä on kyse. edit. Siis ihan ilman mitään lappujakaan.
  2. Niin totta. Itse otin yhdysnimen, ja se tarkoittaa sitä, että mieheni nimi on meidän perheemme yhteinen nimi, ja minä käytän perheen yhteisen nimen edessä henkilökohtaista nimeä, eli tyttönimeäni. Tyttönimestäni en halunnut luopua, koska miehen nimellä minulla olisi ollut täyskaima samalla alalla, ja muutenkin tyttönimeni, jota olen työelämässä tottunut käyttämään on ytimekäs ja mieleen jäävä. Käytän nykyään töissä koko yhdysnimeä, mutta mielestäni on ymmärrettävää, että ihmiset ymmärtävät helpommin Linda Hjelt-Lehtosen olevan naimisiin mennyt Linda Hjelt, kuin jos olisin luopunut omasta nimestäni kokonaan.
  3. jrc

    Milloin morsiamen isän puhe?

    Meillä oli morsiamen isän puhe alkuruoan jälkeen, pääruokaa odotellessa.
  4. Mäkinen käyttää kaivertajaa, ei siis kaiverra itse. Meillä on kaunolla myöskin.
  5. Mun kimpussa oli 40 tulppaania. Lisäksi oli kolme kaasojen ruusukimppua sekä kaksi morsiusneitojen kimppua, joissa jaloleinikkiä ja nappikrysanteemia. Kaikki sidottu omin varsin. Lisäksi pöydissä oli 60 asetelmaa, joissa jokaisessa oli n. 10 tulppaania sekä mustikanvarpuja. Tarjoilupöydässä oli kolme asetelmaa, joissa ranskalaisia tulppaaneja (n. 15-20) kpl, lisäksi tuli kaksi valkoista tulppaaninippua (30 kpl kukkia molemmissa) baariin ja kirkkoon. Kaikkien kukkien hinta yhteensä oli n. 750€.
  6. jrc

    Jollei talvihäissä olekaan lunta...

    Meillä tuli räntää talvihäissä, maa oli musta. Ei haitannut tipan vertaa. En edes huomannut säätä hääpäivänä.
  7. jrc

    Hääkimpun heitto (yhdistetty)

    Mä menin mukaan kimpunheittoon kun omiin häihin oli viikko. Sain kimpun. Termihän on "naimattomat naiset", joten kyllä kihloissa oleva saa mennä. Tietenkään ei tarvitse, jos ei itse tahdo. Mua tilanne huvitti, kyseessä oli ensimmäinen (ja viimeinen) kerta kun kimpun sain.
  8. Mä ostin meikkaajalta samansävyisen huulipunan, jota meikissä käytettiin. Aivan uuden, toki. En voi kuvitella, että kukaan ammattitaitoinen meikkaaja lainaisi meikkejä.
  9. Lähetimme papille kiitoskortin kuten muillekin meitä muistaneille, vieraina olleille sekä juhlapaikalle, floristille, valokuvaajalle. Tykkään nähtävästi kiitellä ihmisiä.
  10. jrc

    Schubertin Ave Maria

    Kuunnella voi urkuversiota ainakin Markon häämusiikkisivulla, www.haamusiikki.info Minusta aivan ihana kappale, sopii tosi hyvin häämarssiksi. Perinteinen ja pyhä, muttei kulunut.
  11. Jos kaasosta ei ole sinulle kuin harmia, miksi ihmeessä haluat hänen olevan kaasosi?
  12. Musta tämä Nakkilan kirkko on kaunis, puhdas funkiskirkko. Makuja on monia.
  13. Suosittelen Valentina Näsiä Runeberginkadulla. Mukava, ammattitaitoinen ja edullinen.
  14. jrc

    Heips! Täällähän me kaikki häähullut taidetaan olla.. Terveiset Leeville.

    t. Onni

  15. jrc

    En kestä kun sä olet morsian ja pääset päikkyyn.

    t. kade

  16. jrc

    Talvihäät (yhdistetty)

    Meillekin on tullut useampi hääkutsu helmihäihin, omat ovat maaliskuussa. Ihan mukavaa, että talvihäätkin yleistyvät.
  17. jrc

    Kanttori ei hyväksynyt biisiä...

    Eivät kaikki suostu. Kotikirkkoni kanttori suostuu soittamaan vain hengellisiä marsseja, esim. Kristus valo valkeuden, Ave Maria jne.
  18. Joo, täälläkin kelpaisi möhkäleet.
  19. jrc

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Tulomarssina Schubertin Ave Maria, pois lähdettäessä Kuula.
  20. jrc

    Urut "ulkona" häämarssista

    Pachelbelin Kaanonhan on kaanon, joten sitä ei voi soittaa vain yhdellä viululla. Jousikvartetti toimisi, tai esim. viuluduo + urut/piano. On myös pianosovitus soolona, ihan kaunis vaikkei tietenkään samanlainen kuin "täysi" sovitus.
  21. Rezi- ei suinkaan mene. Olen vain ajoissa liikkeellä, häät ovat vasta maaliskuussa. Halusin kuitenkin tilata sormuksen jo nyt, että saan sen pois päiväjärjestyksestä. Lisäksi tunnen itseni sen verran hyvin, että jos sormus tulee kotiin liian aikaisin, mä räpläilen sitä koko ajan ja ajan sulhon hullu(mma)ksi..
  22. Liityn mukaan suosittelijoihin. Kävimme Mäkisen luona, ja palvelu oli ensiluokkaista ja hinta hyvin kilpailukykyinen. Häneltä saamani tarjous oli 700€ edullisempi kuin halvin stadista saamani tarjous, joten matka Turkuun kannatti. Pajalla oli paljon kauniita sormuksia, tulen sitten kertomaan omistamme kunhan saamme sormukset vuodenvaihteessa kotiin. Eniten minua miellytti hänen palveluasenteensa, hän oli asiantunteva, muttei asiakasta väheksyvä tai tiedollaan briljeeraava. Sulhokin löysi mieluisan sormuksen, vaikka aikoi pitää vanhan kihlansa.
  23. Kyllä kesäkuun häihin pitäisi pioneja saada, ehdottomasti!?
×
×
  • Create New...