Jump to content
Naimisiin.info

Hushus

Rouva
  • Viestit

    10812
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Hushus kaikki viestit

  1. ^Kysy bändiltä, haluavatko he, että etsit heille nuotit/sointulaput vai voisiko joku bändistä plokata biisin. (Siis kuunnella sitä levyltä ja tehdä muulle bändille laput.) Yleensä, jos kysyy hyvissä ajoin, bändi voi plokata itse. Itse lauloin häissämme Stevie Wonderin kappaleen You and I. Mietin myös mm. Elton Johnin Your Songia ja Whitney Houstonin I Have Nothingia.
  2. Hushus

    "Wedding dance" valssin sijasta

    Meillä alkoi häätanssi Blood, Sweat & Tearsin You've Made Me So Very Happy -biisillä, joka vaihtui ABBAn Gimme Gimme Gimmeksi, johon tuli vielä hurja rumpusoolo. Bändi veti livenä. En ole missään muissa häissä nähnyt sellaista ryntäystä tanssilattialle häätanssin jälkeen! Eli ehdottomasti suosittelen muillekin!
  3. Tuo kohtaus ohjelmassa oli leikattu niin, että siitä ei oikein voinut tietää, miksi kanttori kieltäytyi. Heidän toivekappaleessaanhan olisi ollut laulua. Kirkko ei yleensä nipota instrumentaalimusiikista, mutta lauletusta musiikista voi tulla sanomista, jos teksti ei ole uskonnollinen. Lisäksi sulhanen selitti puhelimeen jotain naislaulajasta ja mieskuorosta, mutta itse en ainakaan tajunnut, että oliko heillä jo olemassa joku laulaja vai halusivatko he kanttorin laulavan. Jos he olisivat halunneet kanttorin laulavan tai järjestävän paikalle laulajan ja mahdollisesti kuoronkin, niin en ihmettele miksi kanttori kieltäytyi. Vähän tuon kohtauksen jälkeen ohjelman taustamusiikkina soi Here's to You eli kappale, jonka he olisivat halunneet. Kuunnelkaapa vaikka . Kyseessä ei todellakaan ole mikään "urkubiisi", vaikka sulhanen niin sanoikin. Olisi ollut aika vaikeaa soittaa tuo pelkillä uruilla, kun alkuperäisessä on kuitenkin mm. basso ja rumpusetti...Muuten tämä pari oli minusta ihan sympaattinen, mutta tämä koko marssihomma vähän nauratti.
  4. Onko teillä Agroksessa juhlineilla ollut vessoissa tarvikekorit? Siis sellaiset, joissa on särkylääkkeitä yms. jos vieraat sattuisivat sellaisia tarvitsemaan? Tai osaako joku sanoa, että onko vessoissa sopivaa tasoa, jolle tällaisen korin voisi laittaa? Olen täysin unohtanut, millaiset ne vessat on ja nyt on harkinnassa nuo tarvikekorit. Eihän sellaisia kannata laittaa, jos niille ei ole paikkaa...
  5. Näin ne mielipiteet muuttuu, meillekin tulee "häähidas" sitten kuitenkin.
  6. Hushus

    Duo hääjuhlassa

    Ei ole missään nimessä paha hinta.
  7. Huomasin vasta nyt tämän keskustelun. Yhdyn MinsQ:n ja Sisupussin kehuihin. Kymen Astiavuokraamo & Pito- ja juhlapalvelun Sanna todellakin osaa asiansa. Muistelen vesi kielellä Sannan lohikeittoa. Nami!
  8. Hushus

    Kihlajaiset?

    Juhlittiin lähisukulaisten kanssa kakun kera.
  9. Meidät vihkitään myös juhlapaikalla. Ilmeisesti aika moni on vihitty siinä aulatilassa, me ei olla vielä lyöty lukkoon, että missä meidät vihitään.
  10. 50-60 hengen juhliin laittaisin varmaan pöydät aina kaksi vierekkäin ikäänkuin neliöksi tai sitten vuokraisin pyöreät pöydät. Mun mielestä paikka ei ole tuon kokoisille häille liian iso, varsinkaan jos on aikomuksena myös tanssia.
  11. Mä en saanut siinä PP-kuvassa käännettyä pöytiä vinoon, joten oon vaan yrittänyt hahmotella muilla tavoilla. Eli mullakaan ei ole tosta tallennettua kuvaa. Tohon raon kohdalle tulee lava ja yritys olisi saada pöydät jotenkin niin, että lavan eteen tulisi tanssilattia. Pitopöydän ja baaritiskin sijoittelua pitää vielä vähän miettiä, mutta luultavasti ne tulee tuonne sivuille, missä on tilaa (siis tuon lavan puolen reunoille).
  12. Meille tulossa kanssa 130 vierasta ja tällä hetkellä ajatuksena laittaa pöydät vähän samalla kuin mares, tosin sillä erotuksella, että meillä pöydät tulisi just toisin päin vinottain, jotta kaikki vieraat näkisivät hyvin lavalle. Kaikki pöydät siis 12-hengen pöytiä, jotenkin tähän tapaan: lava tällä puolella _\ \___/ /_ uloskäynti / / / / \ \ \ \ (Älkää ihmetelkö tota keskellä menevää viivaa, se on siinä vaan, jotta noi lavanpuoleiset pöydät tulisi suurinpiirtein oikeisiin kohtiin.) Me ei haluta istua kahdestaan omassa pöydässämme, vaan istutaan varmaan jossain tuossa keskivaiheilla vieraiden kanssa.
  13. Mua naurattaa toi "Kultamarja doesn't have a personal statement currently." Jotenkin mun on vaikea kuvitella, ettei sulla ole mitään steitmenttiä. :D

  14. Hushus

    Ääh, mä en osaa tätä uutta pohjaa!

  15. Ajattelin tuoda tähän ketjuun kuvia, joita näpsin majasta viime elokuussa. Kävin silloin katsomassa majaa omia häitämme varten, mutta päädyimme lopulta toiseen tilaan. Shaba, keittiön lisäksi myös salin puolella (keittiön oven vieressä) on jääkaappi. En tosin muista kuinka iso se oli, mutta yhden jääkaapin varassa ei ainakaan tarvitse olla. Maja ulkoa, meren puolelta Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! Terassi Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! "Seinäkoriste" ;D Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! Sali Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! Sali, tuolla pöytien takana on ovet, jotka vievät terassille meren puolelle (katso eka ja toka kuva) Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! Vielä yks pimee kuva salista Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! Keittiö Ethän kopioi itse ottamiani kuvia lupaa kysymättä! Ei kauhean onnistuneita kuvia, mutta kaipa noista jonkun käsityksen saa...
  16. Mennään juhlapaikalla. Säästä riippuen joko juhlapaikan pihassa tai sisällä. En vastannut kuitenkaan tuota luontovaihtoehtoa, koska juhlapaikkamme on kaupungissa.
  17. Itse olen tillannut hääkenkäni Net-a-Porterista, postituskulut Suomeen 35€, mutta paketti tulikin todella nopeasti, seuraavana päivänä tilauksesta.
  18. Olettekos jo juhlineet laittaneet kynttilöitä eteisaulan ikkunasyvennöksiin? Tai aikooko joku tuleva juhlija niin tehdä? Olisi todella kiva laittaa niihin kynttilöitä, mutta mites ne saisi suoraan, kun syvennöshän on vino? :-?
  19. Ei me olla vielä ehditty ajatella tuota. Vasta vertaillaan pitopalveluita. Kaksi noutopöytää voisi kyllä olla hyvä, niin toimisi homma nopeammin. Tila on kuitenkin sellainen pitkulan muotoinen, niin olisi tietysti kiva, että kaikilla olisi suhteellisen lyhyt matka lähteä santsaamaan. Kerrothan mares sitten, mitä mieltä teidän pitopalvelunne on asiasta.
  20. Mä ajattelin kanssa jotain tollasta kalanruotoa, mutta mullakin on vaikeuksia hahmottaa, kuinka paljon tilaa pitää olla pöytien välissä. Vähän hankala toi ohjelma. Jos jaksan, leikkelen jostain paperista pöytiä oikeissa mittasuhteissa, niin voin helpommin niitä väännellä. Ensi tiistainahan (18.9.) Agroksessa on taas avoimet ovet. Me ollaan ainakin menossa sinne taas vähän huitomaan ja mittailemaan.
  21. Kiitos mares! Eiköhän tää tästä luonnistu! Kiva miettiä, miten saa 130 ihmistä kivasti mahtumaan...
  22. Olenko mä taukki vai eikö tossa ppt-kuvassa voi kääntää pöytiä vaakatasoon? Niin harvoin joudun tollasia tiedostoja käsittelemään, etten osaa kyllä yhtään. :-[
  23. Kappaletta ei ole valittu, mutta sulhasen vankka mielipide on, että sen on oltava valssi.
  24. Hushus

    Helsinki

    Mulla on tästä vaan sellanen kokemus, että oon monta viikkoa sitten laittanut tarjouspyynnön, eikä mitään ole vieläkään vastattu. En käytännön syistä voi hirveästi soitella puhelimella virka-aikaan, joten olen luottanut sähköpostiin. No, tämä ei ehkä ollut meidän ykköstila muutenkaan.
  25. Oi, blinejä... Näiden kuvien ja kuvausten perusteella on pakko pyytää Gourmandelta tarjous. Mites, onko nuo noutopöydän kynttilänjalat pitopalvelun, Intercomin vai kenen?
×
×
  • Create New...