Heja

Aktiivijäsen
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Heja

 1. Eräs vieraistani on maito ja muna-allerginen (siis kananmuna...) ja hänelle pitäisi nyt keksiä jokin ihana vaihtoehto hääkakulle. Leipomosta näyttivät sellaista hevosenkengän muotoista lehtitaikinan tapaisesta tehtyä leivonnaista, mutta se oli melko mauton ja hieman arkipäiväinen. Osaakos kukaan jelppiä? Joko leivoksen nimellä tai jopa reseptillä, jotta voisi tehdä toistekin samaa kyseiselle kaverille.
 2. Meidän häät olivat Johteenhovissa maaliskuussa. Vihkiminen tapahtui riihessä, jota kesäisin käytetään juuri tanssitilana. Kesäisin riihen yläkerrassa on yöpymistilaa. Ihana paikka. Vieraita häissämme oli n. 70 hlöä, eikä siis mahdollisuutta levittäytyä pihalle kuten kesällä olisi ollut. Mahduimme kuitenkin hyvin, tanssitilaakin jäi. Seisova pöytä mahtui hyvin kuten myös lahjapöytä. Kesällähän käytettävissä on lisäksi "terassi", jonne mahtuu jopa 30 hlöä. Suosittelen paikkaa
 3. Häämme olivat maaliskuussa 2006, kaasoa pyysin tehtäväänsä lokakuussa 2005, hän kertoi samalla, että yrittävät vauvaa. Vauva saikin alkunsa ja minun polttareitteni aikaan helmikuussa raskaus oli n. puolessa välissä. Kaaso yhdessä muiden ystävieni kanssa järkkäsi minulle ihanat polttarit. Ei minua haitannut pätkääkään missään vaiheessa kaasoni raskautuminen, päinvastoin olin innoissani hänen onnestaan. Yritin huomioida kaasoni "tilaa" häiden järjestelyissä.
 4. Näin seuraavanlaisia "painajaisia" ennen häitä: Rakensimme häävalmisteluiden kanssa samaan aikaan omaa uutta kotia ja olin luvannut monen viikon ajan kaasolle toimittaa valokuvia. Näin eräänä yönä unta, jossa olin pakannut muovikassit täyteen valokuva-albumeita ja irtokuvia ja lähdin viemään niitä aasilla ;D en ikinä päässyt perille asti, matka tyssäsi Pateniemen shellille ja heräsin. Toimitimme valokuvat nopeasti perille joustaen töihin menosta. Näin myös unen, jossa anoppini aiheutti hurjan hääpäiväriidan ilkeilemällä juovuksissa ;D Onneksi ei kumpikaan ollut enneunia.
 5. Juu, joo, en pistä pahaksi vaikka mieheni polttareissa olisikin strippari, itse asiassa vannotin hänen BM:sä viemään sulhoni strippibaariin. Hän ei ole ikinä sellaisessa käynyt ja jo yli 3-kymppinen, joten olisi jo aikakin. Luotto pelaa, ei toista voi kokonaan kahlia. Jos antaa hieman vapautta saa yleensä kovasti takaisin. Mäkin haluaisin strippipaikkaan polttareillani, en taida kylläkään päästä, mutta olisi mielenkiintoista
 6. Kyllähän tuntuvat ottavan ylimääräistä hää-nimikkeellä. Samasta paikasta kysyttyny "normaali" kimppu ja hääkimppu, joissa ei juuri eroa muutakuin hinnassa 27 euroa. Ei jymmärrä ???
 7. Häät ovat niin tärkeä päivä, että en halua ottaa riskejä hajuvedenkään suhteen eli siis valitsen kahdesta suosikistani toisen. Versus, Versace tai Dalimania, Salvador Dali.
 8. Juu, ei liikaa ohjelmaa, itseasiassa ei ollenkaan pakko-ohjelmaa meille. Silläkin uhalla, että osa vieraista lähtee ennen aikojaan pois. Yleensähän se menee siten, että ne ketkä jäävät ovat hauskimpia juhlijoita 8)
 9. Ensin vihkiminen, sitten onnittelut ja eiku syömään...
 10. Ideana minusta toteuttamiskelpoinen on kerätä lähisuvun ja ystävien vanhanaikaiset kamerat ja ostaa niihin filmit. Melko monella on jo digikamerat.
 11. Tämähän on vielä parempi idea kuin tervehdysten kerääminen purkkiin. -Kiitos-
 12. Meillä täysin sama ongelma, kuka juontaa juhlan? Kukaan ei vapaaehtoisesti sitä halua tehdä, joten siis kuka? Bändiä ei tule ainakaan ihan iltapäivällä. Pitääkö lukea nauhalle itse juonnot ja soittaa oikeissa väleissä? ???
 13. Niin tai josko pöytä saisikin yhteiseksi sen kuoharin. Meillä pöydässä istuu 8 henkeä, niin ei siitä yhtä lasia enempää kukaan joudu juomaan.
 14. Hih hih, vois hymyt hyytyä hetkeksi. Partiossa olen muutaman kerran joutunut moisen pilan kohteeksi ja hui, meni ainakin minuutti, että toipui säikähdyksestä. Tosikko kun olen
 15. Meille on myös suunniteltu karaoke. Emme tahdo löytää oikein mistää kohtuuhintaista ja luotettavan oloista bändiä, niin päädyimme cd-tansseihin ja karaokeen :
 16. Jee, tämäkin idea voisi toimia meillä. Pitääpä keskustella miehen kanssa
 17. Heh, minäkin alan löytämään ohjelmaa juhliimme. Toi purkkijuttu oli oikein hyvä ! Ja toi 12 kuukautta voisi tepsiä kavereiden ja lähimmän perheen kesken. Eli jos heistä jokainen nostaisi lapun vuorollaan... Häätyypi pohtia
 18. Ei mitään tylsiä ohjelmanumeroita. Hyvää ruokaa, hääkakku, booli, orkesteri ja karaoke. Juhlapaikalla lapsille leikkipaikka, grillimaja ja saunat...Ne saavat piisata. Iloista yhdessäoloa, eikä mitään jäykistelevää jännitystä aiheuttavaa ohjelmaa. Toi viinapullosta kisaaminen kuulostaa hyvältä kylläkin.
 19. Hyvä hyvä, kerrohan miten asian kanssa käy/kävi. Toteutuiko kosinta ja osuiko kimppu oikealle ihmiselle?
 20. Minäkin pidän ihan aina kihlasormustani. Paitsi jos on järkky turvotus, silloin on pakko hieman armahtaa sormiparkaa. Mies osti minulle liian ison kihlasormuksen ja se kostautui uimaan mennessä. Siellä killuu yli 100 egen kihlasormus Kiimingin joen pohjassa :-/ Viime kesä yritettiin sitä sieltä sukellella, mies oli välillä sini-valkoinen kylmästä tutiseva kiroileva mussukka. Nyt on tilalla jo uusi, sopivamman kokoinen.
 21. Ihania leimasimia ja paljon muutakin löytyypi http://www.finnstamper.com/ Suosittelen, ihana, nopea ja luotettava palvelu, vaikka lasku pitääkin maksaa ennen toimitusta. Postittavat tuotteet aina edullisimman mukaan ja kummallakin tilauskerralla postimaksu oli vain 0,65 eur. Leimasimet toimivat mainiosti ja kutsuista tuli kauniit. ja täältä paljon kaikenlaista, etenkin mahottomasti sabluunoita (huonoa sivustolla on kuvien puute, sabluunoista on kylläkin kuvat) http://www.hinnasto.net (Hämeen tekstiilituonti)
 22. Niinpä niin, dilemma poikineen. Toisaalta sulhasen pitää saada päättää omasta bm:stään, mutta toisaalta bm:in tulisi kyetä hoitamaan tiettyjä tehtäviä ennen häitä, juhlapäivänä ja jopa seuraavana päivänäkin. Kertokaa miten on mennyt tilanteet, joissa olette yrittäneet vaikuttaa vienosti sulkkinne valintaan?
 23. Minä pyysin lokakuun lopulla 2005 ja häät ovat 17.6.06.
 24. Mies valitsi kihlauspäivän, kosinta tuli siis minulle täysin yllätyksenä Kihlaus tapahtui lomareissulla, joten siinäpä varmaankin valintaperuste.