Jump to content
Naimisiin.info

dzinn

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän dzinn kaikki viestit

  1. dzinn

    Malesia

    Me tuossa juuri selailtiin Suomen Matkatoimiston (a la carte) esitettä, jossa KL-Langkawi-yhdistelmäloma maksaa 1559,-/hlö, ja matkalle tulee kestoa yhteensä vain 8vrk Onhan tuossa 4 tähden hotellit, mutta ei haluttaisi häämatkaa kovin"alkeellisestikaan" tehdä. Kyseinen loma voisi muuten olla hyvä vaihtoehto, mutta tuolla rahalla kyllä haluaisi enemmän kuin 8 vrk... Etenkin kun aikaerokin Suomeen on melkoinen, ei haluaisi viettää viikkoa jet lagista toipuen. Tuo 3400,-/2vkoa kuulostaa hyvältä summalta, budjetin ylärajoilla mutta kuitenkin. Miten te siis tuolla hinnalla olette matkan saaneet?? Tahtoo tietää
  2. dzinn

    Virsi pakollinen?

    Tässä on näitä juttuja lukiessa jäänyt auki semmoinen asia, että onko virsi pakollinen vai ei? Vai onko sekin kiinni kanttorista? Ja jos on, niin onko kuinka todennäköistä että virren saisi jättää pois... Ja korvata jollakin muulla musiikilla, vaikkapa Ave Marialla.
  3. dzinn

    Hääparilla oma pöytä?

    Me oltiin joku aika sitten häissä, joissa hääpari istui samassa pöydässä yhdessä bestmanin ja kaasojen (3) sekä heidän puolisoiden kanssa. Tuntui kivalta järjestelyltä, ja voipi olla että idea kopioituu meidänkin häihin.
×
×
  • Create New...