BlackOrchid

Aktiivijäsen
 • Content count

  26
 • Joined

 • Last visited

About BlackOrchid

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meille tulee näillä näkymin (2vko aikaa päättää, kääk!!!!) YUP:n Rakkaus on pesti hulluuteen. Ihan meidän arkea kuvaava biisi: kimpassa 10 vuotta, muksuja 2kpl = arki jyrää ;D!!! Ihan hyvässä mielessä siis !!
 2. Mulla odottaa vielä pari viikkoa tuolla kassissa viitisetoista Bomull-lakanaa, uskon toimivan tositilanteessa oikein hyvin! Ainakin omalle keittiön pöydälle väsätyssä "koekattauksessa" oli tosi nätti Niin, ja Pipalle: Se tavallinen lakanan kokohan siis taitaa olla about 150cmX250cm, jos en ihan väärin muista. Mä isken ne meille 100cmX200cm kokoisiin pöytiin ja mun mielestä jää roikkumaan ihan riittävästi. Eipähän ainakaan kukaan sotkeudu liian pitkiin pöytäliinan "laahuksiin" ;D!!
 3. Aattelin nostaa tätä vähän lähemmäks tota Vaimo 1.0 :aa, kun se on herättänyt hilpeyttä sekin!
 4. Ikeassa onpi muuten tällä hetkellä ainakin ompunvihreitä servettejä. Me käytiin hakemassa pari pakettii varastoon... Ja ne Ikean servetithän ei oo hinnalla pilattuja!
 5. Huomasin täällä jo olevan tuon Aviomies 1.0, joten tasa-arvon nimissä ;D: Hyvä tekninen tuki Päivitin viime vuonna Tyttöystävä 1.0 -ohjelman Vaimo 1.0-ohjelmaksi. Pian huomasin, että ohjelma alkoi käyttäytyä odottamattomalla tavalla. Se ryhtyi tekemään lapsia, mikä vei valtavasti kovalevytilaa ja koneen resursseja. Tällaisesta ilmiöstä ei ollut ohjekirjassa minkäänlaista mainintaa. Lisäksi Vaimo 1.0 asentaa itsensä kaikkiin muihin ohjelmiin ja käynnistyy aina, kun kone ladataan. Se on ryhtynyt valvomaan kaikkia muita järjestelmänosia. Sellaiset ohjelmat kuin Pokeri-ilta 10.3 sekä Kaljaretki 2.5 eivät enää toimi, vaan kaatavat järjestelmän aina kun niitä yrittää käynnistää. En voi näköjään myöskään poistaa Vaimo 1.0:aa tietokoneeltani. Olen ajatellut siirtyä takaisin Tyttöystävä 1.0:n käyttöön, mutta Vaimo-ohjelman yhteydessä päivitys ei toimi. Voitteko auttaa minua? T. Nimim. Epätoivoinen -------------------------------------------------------------------- Hyvä nimim. Epätoivoinen: Tämä on yleisimpiä ongelmia, joista miehet valittavat, mutta kysymyksessä on täydellinen väärinkäsitys. Monet päivittävät tyttöystävän Vaimoksi luullen, että se on pelkkä hupiohjelma. Vaimo 1.0 on kuitenkin käyttöjärjestelmä ja se on suunniteltu pyörittämään ja valvomaan kaikkia muita ohjelmia. Varoitus!! Älkää yrittäkö poistaa Vaimo 1.0. Siitä syntyy yleensä katastrofi. Jos teette niin, saattaa kiintolevynne ja/tai levykeasemanne tuhoutua. Ette voi palata takaisin Tyttöystävä 1.0 -ohjelmaan, sillä vaimo 1.0 ei ole suunniteltu tekemään sellaista. Jotkut ovat yrittäneet asentaa Vaimo 2.0, mutta se aiheuttaa enemmän ongelmia kuin alkuperäinen järjestelmä. Katsokaa käsikirjasta kohtaa Elatustuki. Jotkut ovat yrittäneet asentaa Tyttöystävä 2.0:n pyörimään taustalla, mutta Vaimo 1.0 yleensä saa sen selville ja kone ilmoittaa järjestelmävirheestä. Jotkut ovat yrittäneet asentaa myös sellaisia ohjelmia kuin Avioero tai Syrjähyppy, mutta heidän koneisiinsa on sen jälkeen ilmaantunut hankala virus. Ehdotankin, että pidätte Vaimo 1.0:n ja yritätte sopeutua tilanteeseen. Kehotan teitä myös lukemaan ohjeista kohdan, joka koskee yleisiä suojausvirheitä (YSV). Teidän on otettava vastuu kaikista virheistä ja pulmista, joita ilmaantuu. Paras tapa on painaa heti ohjelman Anteeksi-painiketta, jos järjestelmä menee jumiin. Järjestelmä toimii hyvin niin kauan kuin otatte vastaan kaikki syytökset, joita YSV esittää. Vaimo 1.0 on hieno ohjelma, mutta se vaatii jatkuvaa ylläpitoa. Toivotamme onnea! T: Tekninen tuki
 6. Ok, Miu, mullakin todella vaan se mielikuva piiitkistä jonoista kirkkovihkimisten osalta, anteeksi tietämättömyyteni. Mutta, enpähän ole kirkon käytännöistä niin tietoinen muutenkaan . (Tuli todistetuksi, ettei kannata olettamusten perusteella ruveta "huutelemaan vieraisiin pöytiin" :-[!)Mukava kuulla, että ei olla kirkon puolessa tässä asiassa niin jäykkiä kuin luulin! Maistraatti kyllä on kieltämättä helpompi (ainakin minun päässäni ) yhdistää isona, jollakin tapaa "kliinisenä" virastona nopeisiin virastoaikana tapahtuviin vihkimisiin kuin kirkko. Vaikka ISO laitoshan se kirkkokin on... No, anyway...hyvä homma!
 7. Nopeesti vaan silmäilin ketjun läpi... onhan myös sellainen tilanne mahdollinen (ei omakohtainen), että ihan kirkkoon kuuluva, uskova pariskunta haluaa syystä tai toisesta nopeesti, siis heti, naimisiin. No, siviilistihän se hoituu nopeesti. Ei muuta kun maistraatin ovia kolkuttelemaan!! Kirkollinen siunaaminen hoituu sit myöhemmin.
 8. Meillä oli just palaveri Pitoässien Tarun kanssa ja todella luottavaisin mielin jäämme odottelemaan hääpäivää heidän osaltaan. Aivan mielettömän iloinen ja hyväntuulinen ihminen tuo Taru ja kaikki muutokset, mitä halusimme menuun ja oheistarvikkeisiin (pöytäliinat ja servetit tulee omasta takaa) sopi ilman mitään kyselyjä ja ne hyvitetään laskussa. Myös kakun otamme muualta, eikä se ollut mikään ongelma sekään, taas hyvitettiin hinnasta... Meille tulee italialainen menu pienillä muutoksilla...taas hyvitetään ja menun hinnaksi jää alle 20e/hlö!!! Katsotaan sitten käytännössä syyskuussa!!!
 9. Valssi tai ei, mut YUP:n "Rakkaus on pesti hulluuteen" on meillä harkinnassa!!
 10. Mä tilasin Jotexilta 99 snt/m ohutta voilee-tyyppistä Palett-kangasta 10 metrin valmispalan, eli ei paljon tullut maksamaan. Eli siitä olis tarkoitus tehdä pöytiin rypytettyjä kaitaliinamaisia virityksiä. Jäljellä vissiin enää valkoista ja lime-vihreetä (itse tilasin ruskeeta ja tekis mieli tilata "varmuuden vuoksi" sitä limeä, kun menis meidän väreihin...jos vaikka tarttis sitä johonkin.. :) Ja varsinaisiksi pöytäliinoiksi tulee ne Ikean halpaakin halvemmat l.valk. Bomull-lakanat (1,95). Jotexin paketti pitäis tulla vissiin tällä viikolla, ni näkee sit, että onks se laisinkaan sopivaa tarkoitukseensa ... Jos ei oo, ni mä vajoon epätoivon syövereihin..
 11. Varmasti. Varsinkin menis ihan "ohjelmanumerona" jos baarimikolla olisi yhtään show-miehen taitoja, flair-baarimikoiksiko niitä sanottiin :-?, jotka sytyttelevät drinksuja jne. Mutta aivan varmasti, jos ei hinta ole kaamea, ihan jo pelkästään se, että joku kaataa bisseä ja tekee drinksuja antaa kivaa ja tervetullutta vaihtelua!
 12. Aiemmin kirjoittelin, että taitaa meidän vihkihuopa jäädää haaveeksi just niiden HURJIEN hintojen takia, mut nyt näyttäis siltä, että saattais löytyy tutun-tutun-tutun jne. kautta kaksikin(!) mahdollista tekijää
 13. Vihkiryijyllä on itseasiassa pitkät perinteet Suomessa (juontaa juurensa tiettävästi jo ajalta ennen kristinuskon saapumista). Käytetty morsiusparin alla estämässä maan alla lymyilevien pahojen henkien yms. pääsy morsiusparin kimppuun (en kyllä saa puettua mitenkään järkevään lauseeseen :-[ ). Sittemmin jotenkin otettu osaksi kristillistä vihkiperinnettä. Joka tapauksessa siis samaan tyyliin kuin tapa morsiamen kynnyksen yli kantaminenkin juontaa ajoilta, jolloin uskottiin siellä talon alla asuvan kaikenlaisia maahisia tms. ja sulho siis ei riskejä ottanut, vaan urheasti kantoi tuoreen vaimon tupaan turvaan hääyöksi ! Nykyisin siis yleisesti käytössä ihan koristeena joko morsiusparin alla tai pienemmät esim alttarilla muuten vaan esillä. Hääjuhlan jälkeen sitten mukavana muistona koti-seinällä. Vihkihuopa taas on uudempi verio ryijystä. Korjatkaa/täydentäkää jos puhun ihan puuta heinää...
 14. Kyllä minäkin allekirjoitan valtaosan esittämät (siis nämä järkipereäiset ja juridiset yms.) syyt avioliiton solmimiseen. Kun nyt pian kymmenen vuotta yhteistä elämää tulee täyteen, lapsia on kaksi, asuntolainaa on yhteisestä kämpästä jne., jotenkin aika tuntuu nyt olevan kypsä tähän "tasoloikkaan" (siis avioliittoon), kun kerran jakaa jo muutenkin kaiken rakastamansa ihmisen kanssa. Kyllähän se avioliitto todella antaa sitä juridista turvaa, mistä tässä ketjussa on paljon puhuttu. Niin, eihän tässä pisteessä tosiaan ilman sitä suurta rakkautta edes oltaisi . Ja lisään vielä, että tahdon kyllä toisenkin rinkulan sormeeni avioliiton merkiksi, vaikkei se tosiaan liiton arvoa mielestäni mitenkään nosta. Mutta minä tahdon kantaa myös vihkisormusta .
 15. Aika herkullinen..,väriyhdistelmä mun makuun:) !!