Jump to content
Naimisiin.info

BlackOrchid

Aktiivijäsen
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän BlackOrchid kaikki viestit

  1. BlackOrchid

    Häätanssi / häähidas

    Meille tulee näillä näkymin (2vko aikaa päättää, kääk!!!!) YUP:n Rakkaus on pesti hulluuteen. Ihan meidän arkea kuvaava biisi: kimpassa 10 vuotta, muksuja 2kpl = arki jyrää ;D!!! Ihan hyvässä mielessä siis !!
  2. BlackOrchid

    Pöytäliinat

    Mulla odottaa vielä pari viikkoa tuolla kassissa viitisetoista Bomull-lakanaa, uskon toimivan tositilanteessa oikein hyvin! Ainakin omalle keittiön pöydälle väsätyssä "koekattauksessa" oli tosi nätti Niin, ja Pipalle: Se tavallinen lakanan kokohan siis taitaa olla about 150cmX250cm, jos en ihan väärin muista. Mä isken ne meille 100cmX200cm kokoisiin pöytiin ja mun mielestä jää roikkumaan ihan riittävästi. Eipähän ainakaan kukaan sotkeudu liian pitkiin pöytäliinan "laahuksiin" ;D!!
  3. BlackOrchid

    Aviomies 1.0

    Aattelin nostaa tätä vähän lähemmäks tota Vaimo 1.0 :aa, kun se on herättänyt hilpeyttä sekin!
  4. Ikeassa onpi muuten tällä hetkellä ainakin ompunvihreitä servettejä. Me käytiin hakemassa pari pakettii varastoon... Ja ne Ikean servetithän ei oo hinnalla pilattuja!
  5. Huomasin täällä jo olevan tuon Aviomies 1.0, joten tasa-arvon nimissä ;D: Hyvä tekninen tuki Päivitin viime vuonna Tyttöystävä 1.0 -ohjelman Vaimo 1.0-ohjelmaksi. Pian huomasin, että ohjelma alkoi käyttäytyä odottamattomalla tavalla. Se ryhtyi tekemään lapsia, mikä vei valtavasti kovalevytilaa ja koneen resursseja. Tällaisesta ilmiöstä ei ollut ohjekirjassa minkäänlaista mainintaa. Lisäksi Vaimo 1.0 asentaa itsensä kaikkiin muihin ohjelmiin ja käynnistyy aina, kun kone ladataan. Se on ryhtynyt valvomaan kaikkia muita järjestelmänosia. Sellaiset ohjelmat kuin Pokeri-ilta 10.3 sekä Kaljaretki 2.5 eivät enää toimi, vaan kaatavat järjestelmän aina kun niitä yrittää käynnistää. En voi näköjään myöskään poistaa Vaimo 1.0:aa tietokoneeltani. Olen ajatellut siirtyä takaisin Tyttöystävä 1.0:n käyttöön, mutta Vaimo-ohjelman yhteydessä päivitys ei toimi. Voitteko auttaa minua? T. Nimim. Epätoivoinen -------------------------------------------------------------------- Hyvä nimim. Epätoivoinen: Tämä on yleisimpiä ongelmia, joista miehet valittavat, mutta kysymyksessä on täydellinen väärinkäsitys. Monet päivittävät tyttöystävän Vaimoksi luullen, että se on pelkkä hupiohjelma. Vaimo 1.0 on kuitenkin käyttöjärjestelmä ja se on suunniteltu pyörittämään ja valvomaan kaikkia muita ohjelmia. Varoitus!! Älkää yrittäkö poistaa Vaimo 1.0. Siitä syntyy yleensä katastrofi. Jos teette niin, saattaa kiintolevynne ja/tai levykeasemanne tuhoutua. Ette voi palata takaisin Tyttöystävä 1.0 -ohjelmaan, sillä vaimo 1.0 ei ole suunniteltu tekemään sellaista. Jotkut ovat yrittäneet asentaa Vaimo 2.0, mutta se aiheuttaa enemmän ongelmia kuin alkuperäinen järjestelmä. Katsokaa käsikirjasta kohtaa Elatustuki. Jotkut ovat yrittäneet asentaa Tyttöystävä 2.0:n pyörimään taustalla, mutta Vaimo 1.0 yleensä saa sen selville ja kone ilmoittaa järjestelmävirheestä. Jotkut ovat yrittäneet asentaa myös sellaisia ohjelmia kuin Avioero tai Syrjähyppy, mutta heidän koneisiinsa on sen jälkeen ilmaantunut hankala virus. Ehdotankin, että pidätte Vaimo 1.0:n ja yritätte sopeutua tilanteeseen. Kehotan teitä myös lukemaan ohjeista kohdan, joka koskee yleisiä suojausvirheitä (YSV). Teidän on otettava vastuu kaikista virheistä ja pulmista, joita ilmaantuu. Paras tapa on painaa heti ohjelman Anteeksi-painiketta, jos järjestelmä menee jumiin. Järjestelmä toimii hyvin niin kauan kuin otatte vastaan kaikki syytökset, joita YSV esittää. Vaimo 1.0 on hieno ohjelma, mutta se vaatii jatkuvaa ylläpitoa. Toivotamme onnea! T: Tekninen tuki
  6. Ok, Miu, mullakin todella vaan se mielikuva piiitkistä jonoista kirkkovihkimisten osalta, anteeksi tietämättömyyteni. Mutta, enpähän ole kirkon käytännöistä niin tietoinen muutenkaan . (Tuli todistetuksi, ettei kannata olettamusten perusteella ruveta "huutelemaan vieraisiin pöytiin" :-[!)Mukava kuulla, että ei olla kirkon puolessa tässä asiassa niin jäykkiä kuin luulin! Maistraatti kyllä on kieltämättä helpompi (ainakin minun päässäni ) yhdistää isona, jollakin tapaa "kliinisenä" virastona nopeisiin virastoaikana tapahtuviin vihkimisiin kuin kirkko. Vaikka ISO laitoshan se kirkkokin on... No, anyway...hyvä homma!
  7. Nopeesti vaan silmäilin ketjun läpi... onhan myös sellainen tilanne mahdollinen (ei omakohtainen), että ihan kirkkoon kuuluva, uskova pariskunta haluaa syystä tai toisesta nopeesti, siis heti, naimisiin. No, siviilistihän se hoituu nopeesti. Ei muuta kun maistraatin ovia kolkuttelemaan!! Kirkollinen siunaaminen hoituu sit myöhemmin.
  8. Meillä oli just palaveri Pitoässien Tarun kanssa ja todella luottavaisin mielin jäämme odottelemaan hääpäivää heidän osaltaan. Aivan mielettömän iloinen ja hyväntuulinen ihminen tuo Taru ja kaikki muutokset, mitä halusimme menuun ja oheistarvikkeisiin (pöytäliinat ja servetit tulee omasta takaa) sopi ilman mitään kyselyjä ja ne hyvitetään laskussa. Myös kakun otamme muualta, eikä se ollut mikään ongelma sekään, taas hyvitettiin hinnasta... Meille tulee italialainen menu pienillä muutoksilla...taas hyvitetään ja menun hinnaksi jää alle 20e/hlö!!! Katsotaan sitten käytännössä syyskuussa!!!
  9. Valssi tai ei, mut YUP:n "Rakkaus on pesti hulluuteen" on meillä harkinnassa!!
  10. BlackOrchid

    Kaitaliinat

    Mä tilasin Jotexilta 99 snt/m ohutta voilee-tyyppistä Palett-kangasta 10 metrin valmispalan, eli ei paljon tullut maksamaan. Eli siitä olis tarkoitus tehdä pöytiin rypytettyjä kaitaliinamaisia virityksiä. Jäljellä vissiin enää valkoista ja lime-vihreetä (itse tilasin ruskeeta ja tekis mieli tilata "varmuuden vuoksi" sitä limeä, kun menis meidän väreihin...jos vaikka tarttis sitä johonkin.. :) Ja varsinaisiksi pöytäliinoiksi tulee ne Ikean halpaakin halvemmat l.valk. Bomull-lakanat (1,95). Jotexin paketti pitäis tulla vissiin tällä viikolla, ni näkee sit, että onks se laisinkaan sopivaa tarkoitukseensa ... Jos ei oo, ni mä vajoon epätoivon syövereihin..
  11. Varmasti. Varsinkin menis ihan "ohjelmanumerona" jos baarimikolla olisi yhtään show-miehen taitoja, flair-baarimikoiksiko niitä sanottiin :-?, jotka sytyttelevät drinksuja jne. Mutta aivan varmasti, jos ei hinta ole kaamea, ihan jo pelkästään se, että joku kaataa bisseä ja tekee drinksuja antaa kivaa ja tervetullutta vaihtelua!
  12. Aiemmin kirjoittelin, että taitaa meidän vihkihuopa jäädää haaveeksi just niiden HURJIEN hintojen takia, mut nyt näyttäis siltä, että saattais löytyy tutun-tutun-tutun jne. kautta kaksikin(!) mahdollista tekijää
  13. Vihkiryijyllä on itseasiassa pitkät perinteet Suomessa (juontaa juurensa tiettävästi jo ajalta ennen kristinuskon saapumista). Käytetty morsiusparin alla estämässä maan alla lymyilevien pahojen henkien yms. pääsy morsiusparin kimppuun (en kyllä saa puettua mitenkään järkevään lauseeseen :-[ ). Sittemmin jotenkin otettu osaksi kristillistä vihkiperinnettä. Joka tapauksessa siis samaan tyyliin kuin tapa morsiamen kynnyksen yli kantaminenkin juontaa ajoilta, jolloin uskottiin siellä talon alla asuvan kaikenlaisia maahisia tms. ja sulho siis ei riskejä ottanut, vaan urheasti kantoi tuoreen vaimon tupaan turvaan hääyöksi ! Nykyisin siis yleisesti käytössä ihan koristeena joko morsiusparin alla tai pienemmät esim alttarilla muuten vaan esillä. Hääjuhlan jälkeen sitten mukavana muistona koti-seinällä. Vihkihuopa taas on uudempi verio ryijystä. Korjatkaa/täydentäkää jos puhun ihan puuta heinää...
  14. Kyllä minäkin allekirjoitan valtaosan esittämät (siis nämä järkipereäiset ja juridiset yms.) syyt avioliiton solmimiseen. Kun nyt pian kymmenen vuotta yhteistä elämää tulee täyteen, lapsia on kaksi, asuntolainaa on yhteisestä kämpästä jne., jotenkin aika tuntuu nyt olevan kypsä tähän "tasoloikkaan" (siis avioliittoon), kun kerran jakaa jo muutenkin kaiken rakastamansa ihmisen kanssa. Kyllähän se avioliitto todella antaa sitä juridista turvaa, mistä tässä ketjussa on paljon puhuttu. Niin, eihän tässä pisteessä tosiaan ilman sitä suurta rakkautta edes oltaisi . Ja lisään vielä, että tahdon kyllä toisenkin rinkulan sormeeni avioliiton merkiksi, vaikkei se tosiaan liiton arvoa mielestäni mitenkään nosta. Mutta minä tahdon kantaa myös vihkisormusta .
  15. Aika herkullinen..,väriyhdistelmä mun makuun:) !!
  16. Ei ole häitä vielä juhlittu, mutta mä aattelin ympätä meille noita värejä (en oo varma onko mun vihreän sävy just mitä sä haet), mutta mulla ajatus lähti oikeestaan Marimekon "Hedwig"-kuosin servieteistä ... Kukiksi pöytiin ajattelin, mikäli saatavilla meidän häiden aikaan on :-?, vihreitä Hortensioita (tuolta kukka-ketjusta löytyy muuten hienoja kuvia). Ihan vaan 1 tai 2 oksaa Ikean (valkoiseen) Färm-maljakkoon...hmmm...tai jos löytyy joku kiva ruskea... :)Vihreät orkideat olisi aivan ihania, täytyy katsoa saatavuutta ja hintaa... voishan ne ehkä olla teko-oksiakin, kai. Saattaapi tulla morsiuskimppuun sit tota orkideaa, jos onpi saatavilla. Samoin kutsuihin noita värejä olis tarkoitus saada.
  17. Joo, sori, ei pitäis lähtee heittelee ihan vanhasta muistista noita lukuja, kun muut yrittää budjetoida omia juhliaan :-[... Siinä seitsemässä tonnissa oli muuta hääbudjettiin kuuluvaa myös. Nousi joka tapauksessa yli meidän budjetin... Jostain löysin vielä vanhoja muistilappuja niiltä ajoilta kun Kivitaskua harkittiin ja sieltä löyty sellasia hintaa nostattavia juttuja, kun esim. viinit 24€ pullo , kahvi avecit: konjakki annos 6€ ja likööri 5€, booli 25€ litra :(ja sitä laskettiin vissiin se 20ltr...ainakin...kai..ei voi muistaa :-/), kakku kerrostelineessä 4,50€ hlö, olut 3,50€ plo (ja sitä oltaisiin haluttu, ja halutaan edelleen, tarjota vieraille meidän piikkiin. Ja meidän vieraat on kaaaameita loppasuita ;D), alkumaljat: kuohari lasi 5€ ja holiton 3,50€. Meillä olisi ollut myös itse Kivitaskun lisäksi Tanssiriihi varattuna, koska vihkiminen tulee olemaan juhlapaikalla, niin sieltä neuvottiin hoitamaan vihkiminen ja tanssit siellä, koska muuten tulisi tosi, tosi ahdasta! Eli Kivitasku olisi meille pikaisesti ynnättynä tullut joka tapauksessa minimissäänkin reilut 5.500€ (ja tääkin summa on nyt sitten tosi pikaisesti ynnätty)ja siinä ei ole oluelle muuta vaihoehtoa laskettuna kuin booli. Nyt on tarjolle varattuna myös siideriä . Ja me tahdomme tarjota vierailleme maljat ja avecit sun muut holilliset ja holittomat. Toki näitä karsimalla pääsee paljonkin pienempiin summiin. Mutta totta, se alkuperäinen 7000€ ei siis ollut pelkästään Kivitaskun loppusumma, pyydän anteeksi erhettäni!! Toivottavasti kukaan ei ainakaan mun takia ole vielä hylännyt muuten tosi kaunista juhlapaikkaa
  18. Aiemmin ketjussa jo kirjoittelinkin... meillä häät Tikkurilassa, vanhan silkkitehtaan tiloissa Teatteri Vantaan Silkkisalissa. Eli vanhaa punaista tiiltä myös sisältä (kuten ulkoa), esiintymiskoroke bändille (sijoitettu fiksusti nurkkaan), baaritiski jääkaappeineen juomatarjoilulle (+ihana enkeli/kerubi-aiheinen seinämaalaus "baarin puolella" ), pöydät + tuolit talon puolesta, loistava muunneltava valaistus Kivitaskuun mekin ihastuimme, mutta koska pitopalvelu Kivitaskun puolesta tuli aivan liian kalliiksi meille (60-65 hlöä jotain 7000€ päälle muistaakseni) jäi se sitten pois laskuista, ja tohon oli laskettu TOSI naftisti juomia vieraille (siis ruokajuomien lisäksi). Oman pitopalvelun ja omat juomingit saapi siis Silkkisaliin viedä mukanaan 550€/vkon loppu (pe-su) -hintaan. Niin ja huviluvista en ole vielä kysellyt, eli en tiedä vielä saako juhlia läpi yön, mutta kai sitä täytyy kyttiksellä käydä, kun on viinaksia tarjolla keskellä kaupunkia ja yö-myöhään olis tarkoitus antaa meidänkin juhlan jatkua. Onks kellään tarkempaa tietoa huvilupa-asiasta? Veininmyllyhän on ihan siiä vieressä. Sinne ei vissiin mahdu ihan niin paljon porukkaa ja tila ei ole lämmitetty (muistaakseni). Ulkona on vissiin tanssilava, eli jos häät on oikein lämpimään aikaan kesällä niin on väljempää. *muoks* Olikin sitten eri ketju (jossa taidettiin etsiä tarkennetusti tunnelmallista paikkaa Uudeltamaalta ) missä kirjoittelin tosta Silkkisalista, mutta hyvä että tuli nyt tähänkin ketjuun mainituksi!!
  19. Mäkin kyllä kovasti haluaisin huovan tai ryijyn, mutta taitaa jäädä haaveeks, kun ovat aika arvokkaita.. :-/ Olis kyl aivan ihana, *huoh*...
  20. Mä tahtoisin ehkä sisääntuloon Dave Lindholmin Sitähän se kaikki on (rakkautta, rakkautta vain..) intron. Siinä on tosi kaunis instrumentaali-osuus (aika pitkäkin, joten riittää mainiosti näyttäväänkin sisääntuloon), kunhan vaan saisi tuon ukkokullan suostutelluksi, hän kun ei ole varsinaisesti mikään Dave-fani... Poistumiseen ja "häähitaaseen"(valssia ei meille tule, ainakaan niitä perinteisiä) mulla on paaaaljon vaihtoehtoja, mut ei viel mitään selvää. Esim. kotimaisia: YUP: Rakkaus on pesti hulluuteen ;D Dave Lindholm: Pieni ja hento ote Jussi Sydänmäki&Janne Louhivuori: Onnee ois Lemmenpyssyt: Sydän hakkaa 8-) Juliet Jonesin Sydän: Rakkauslaulu Neljä Ruusua: Tahdon Ja ulkolaisia... Sisters Of Mercy: Torch Sisters Of Mercy: Body And Soul Alice Cooper: Hell Is Living Without You Inkubus Sukkubus: Bright Star :-X Siis apua, onhan näitä niin paljon, että jos nää kaikki haluaa illan aikana jossain vaiheessa soittaa, ni bändi ei ehdi ku tehdä soundcheckin... ;D
  21. Onko muilla just tosta kakkupuolesta tarinoita...? Mä kun tahtoisin vähän niinku "mittatilaustyönä" valkosuklaa-lakkakakun ja oon mietiskellyt, että kandeeko alkaa kartottamaan alueen konditorioita vai taipuuko Pitoässät muihin kuin tavallisiin kermakakkuihin :-/? Ei olla vielä pidetty siis suunnittelupalaveria, joten siellähän kaikki kyllä aikanaan selviää !!
  22. Up, up, up...nostetaan vähän, kun kiinnostaa itseäkin. Pitoässät tulossa meille syyskuussa. Aiheen edellisestä viestistä jo sen verran aikaa, että kokemuksia on varmaan jollekin karttunut. Jakakaa toki meidän tulevaa jänskittävien morsioiden kanssa ;D
  23. Mä oon saanut päähänpinttymän valkosuklaa-lakkakakusta, can`t help it! Tosin kovin monet eivät pidä lakoista :-/, joten ajattelin siihen rinnalle kinuskikakkua [smiley=thumbsup.gif] , selvä homma! Kaikki oli ihan selvää, kunnes...oliskohan ollut joulun alla ilmestynyt Koti ja keittiö-lehti, jossa oli kuva suklaakakusta (siis sellanen kreemiversio, ei Sacher), jossa oli päällinen kranaattiomenan tummanpunaista sisusta :-X, aa-aaaah... Mun maailma siis järkkyi pahasti, koska se oli aivan MIELETTÖMÄN näköinen... Meille taitaa tulla aikamoinen kakkukavalkaadi, tai sitten tulee tehtäväksi pirun kipeitä päätöksiä ;D
×
×
  • Create New...