tanjuliini

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About tanjuliini

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. No niin. Nyt on puku pesetetty OY Pesu AB:ssä. Ihan ok tulos ja hinta 35,00. Puvussa on laahus sekä paljon koristeita sekä pitsihalkio. Puku selvisi käsittelystä hyvin ja on kuin uusi. Myös laahus tuli puhtaaksi. Ainoa tahra joka jäi oli pitsissä ollut pieni marjatahra (vaapukkaa hääkakusta..). Omasta puolestani voi kyllä suositella. Yritys sijaitsee Vartioharjussa.
 2. Hei, Missä SOL-liikkeessä oli noin edullista? Soitin Jumbo-ostoskeskuksen liikkeeseen ja siellä hinnat olivat peräti 62,50-130,00 riippuen puvun koristuksista. Salapoliisityöllä löysin sitten Oy Pesu Ab nimisen yrityksen Vartioharjussa. Heillä hääpuvun pesu on noin 35-45 euroa puvun koristuksista riippuen. Vein pukuni sinne. Laitan tänne kommentit ensi viikon perjantain jälkeen, kun saan pukuni takaisin, että voinko suositella ko yritystä.
 3. Ihanainen hääpuku kaipaa nyt pesua. Muuten puku on kunnossa, mutta lähinnä laahus on likainen. Missä Pääkaupunkiseudulla voi puvun pesettää ja mihin hintaan?
 4. Hei JiiHoo, hääpäiväkamuni! Harmi, että vasta nyt kävin kurkkaamassa tässä ketjussa :'( Meillä vihkiminen klo 15.
 5. Meillä myös tämä suosittu yhdistelmä: sisääntullessa Kuula ja poistuessa Mendelssohn. Häävalssina Yölinnun Sinun kanssasi. Muita valsseja vielä mietitään, ehkä Saarenmaan valssi kakkosena?
 6. Kävin juuri tilaamassa kukat. Morsiuskimppu 50 euroa (shampanjaruusuja, harsokukkaa, helmiä ja jotain vihreää, omin varsin), 3 kpl vieheitä a 10 euroa kpl, kukka-asetelma noutopöytään myös shampanjaruusuista 40 euroa sekä yksittäiset shampanjaruusut juhlaväen pöytiin yhteensä 6 kpl 18 euroa. Meidän kukkiin meni siis yhteensä 138,00 euroa. Kukat hankin Vantaalta, Hiekkaharjusta Kukka-Mia nimisestä liikkeestä. Palvelu oli todella ystävällistä! Voin suositella ainakin näin ensivaikutelman perusteella. Täytyy tulla sitten vielä häiden jälkeen kommentoimaan lopputulosta...
 7. Kävin juuri tilaamassa kukat. Morsiuskimppu 50 euroa (shampanjaruusuja, harsokukkaa, helmiä ja jotain vihreää, omin varsin), 3 kpl vieheitä a 10 euroa kpl, kukka-asetelma noutopöytään myös shampanjaruusuista 40 euroa sekä yksittäiset shampanjaruusut juhlaväen pöytiin yhteensä 6 kpl 18 euroa. Meidän kukkiin meni siis yhteensä 138,00 euroa. Kukat hankin Vantaalta, Hiekkaharjusta Kukka-Mia nimisestä liikkeestä. Palvelu oli todella ystävällistä! Voin suositella ainakin näin ensivaikutelman perusteella. Täytyy tulla sitten vielä häiden jälkeen kommentoimaan lopputulosta...
 8. Minäkin oli soittorumbassa mukana 1.9. ja vajaa kaksi tuntia näppäilin sekä lankapuhelimen että kännyn uusintasoittonappeja. : Vaan kyllä kannatti sain sen päivän sekä ajan mitä olin toivonutkin. Häät on sitten maaliskuussa 2006...
 9. Kirkko ja juhlapaikka varattiin noin kuukausi sitten. Häitämme vietetään maaliskuussa 2006. Kun ei ole kesähäät, niin ei ollut hoppua, vaikka kirkko on Vantaan Pyhän Laurin kirkko, joka on erittäin suosittu vihkikirkko ja juhlapaikka Tuomarinkylän kartano on myös erittäin haluttu juhlapaikka.
 10. Meillä ei ole varsinaista teemaa, mutta väreinä luonnonvalkoinen, vihreä ja ripaus kultaa. Häitä vietetään maaliskuun alussa, joten täällä Etelä-Suomessa lumen kanssa on vähän niin ja näin. Vihkiminen on iltapäivällä. Olisi ollut hauskaa, jos vihkimisen jälkeen häävieraat olisivat saatelleet meitä sädetikuilla, mutta maaliskuussa taitaa olla jo niin valoisaa, että parasta hylätä idea ja siirtyä ruusunterälehtiin tms. Koristelussa paljon ulkotulia, kynttilöitä ja tuikkuja. Pöydissä valkoisia ruusuja ja murattia. Hääkimppu olisi pyöreä valkoisista ruusuista ja muratista. Ehkä vähän harsokukkaa keventämään. Ajattelin myös kampaukseeni harsokukkaa ja muutamaa ruusua. Toivottavasti puvussani ja sulhasen liivissä olisi myös häivähdys kultaa. Suunnitelmat vasta alkuvaiheissa vaikka häät jo kohta ovella. APUA!!
 11. Varasimme kirkon 1.9. niinkuin varmaan lukuisat muutkin vantaalaiset, jotka toivoivat Pyhän Laurin kirkkoa vihkikirkokseen. Juhlapaikka varattiin viime viikolla alustavasti (Tuomarin kylän kartanoravintola). Varaus pitää varmistaa syyskuun loppuun mennessä. Häitämme vietetään maaliskuussa 2006, joten noin puoli vuotta aikaisemmin ollaan talvihäitämme lähdetty järjestelemään. Tänään varasin netin kautta häämatkan aurinkomatkoilta Madeiralle :
 12. Meillä on alustava varaus tuonne Tuomarinkylän kartanoravintolaan. Laitoin ravintolan nettisivuilta löytyneeseen s-postiosoitteeseen tiedustelun ja soittivat välittömästi. Pyysin alustavan tarjouksen, joka saatiin myös todella nopeasti. Hyvää palvelua. Olemme menossa vielä katsomaan paikanpäälle tilaa, mutta olen lähes 100% varma, että tämä se on! Hieman kalliiksi tulee kyllä, kun kaikki juomat ja ruoka pitää tietysti hankkia ravintolalta, mutta toisaalta saavatpahan kaikki nauttia juhlasta, kun ammattilaiset hoitavat kaikki valmiiksi ja tarjoilevat. Tilavuokra tällähetkellä 350,00 ja 100e/terassi. Koska meillä on talvihäät, emme luonnollisesti tarvitse terasseja ja hinta on tuo 350.
 13. Meidän häävalssi tanssahdellaan Tuomarinkylän kartanoravintolassa maaliskuussa 2006. Vihkiminen on Vantaan Pyhän Laurin kirkossa, josta on sopiva matka jatkopaikalle. Onko muita ko paikassa juhlivia. Olisi ollut kiva kuulla teidän meny, koristelu ym suunnitelmianne.
 14. Hei Torsbo, Kauniit kiitokset kuvista! ;D Upeaa että viitsit laittaa kuvat tänne palstalle, niistä on varmasti monelle apua, kun alkavat juhlapaikkaa suunnitella. Muita kuvia en ole netistä ko paikasta löytänytkään. Me ollaan varaamassa nyt todennäköisesti juhlapaikaksi Tuomarinkylän kartanoa se kun on sopivasti kirkon lähellä.
 15. Hei, tässä olisi yksi vaihtoehto talvihäidemme juhlapaikaksi. Mutta kuvia ei löydy mistään??? Olisiko jollakin? Mitä sanotte, sopiiko mielestänne talvijuhlapaikaksi? Olisiko parempia ehdotuksia tarjolla. Apuanne kaivaten