Fiorentina

Morsian
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Fiorentina

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hki
 1. Apuja kaivataan täälläkin. Eli nykyisessä puvussa on suora etuosa, ilman vedostuksia, jotka lähtevät vasta lantion kohdalta. Ryhdyin nyt pohtimaan, että saisiko laahuksesta rakennettua puvun etuosaan tuollaisen vedostuksen? Ollaan lyhentämässä laahusta melkein metrin verran ja ajattelin, että jos siitä saisi tehtyä jonkin sortin lisäyksen tuohon etuosaan? Tässä vielä kuva puvusta. http://i4.photobucket.com/albums/y110/fion...okakuu07-01.jpg Kiitos avustanne!
 2. Itse otin yhteyttä netistä löytämäni ompelijaan, joka on meitä lähimpänä (laiska? ). Tiedustelin puvun hihojen pätkäisyä ja koristeiden siirtämistä puvun hameosaan. Samalla laahusta tullaan lyhentämään melko reilusti. Ompelijan hinta-arvio oli 90€, joka sopi minun budjetilleni Lyhennyksen osuus on 35€. Tässä vielä ompelijan yhteystiedot www.miila.com Ps. Tekee myös morsiuspukuja!
 3. Kokeillaan sitten näin päin, onko kukaan koskaan vuokrannut omaa pukuaan ja miten se on sujunut? Kaveri ei millään raaskisi luopua kokonaan puvustaan, mutta ajatteli vuokrauksella saada sen hinnasta edes vähän takaisin...
 4. Onko kenelläkään kokemuksia Pohjois-Helsingin kukkakaupoista? Pakila, Oulunkylä, Malmi, Pukinmäki jne.
 5. Näistä tulee aina yhtä hyvälle tuulelle! ;D
 6. Minä valitsin tarjouspyyntöihin vastanneista Sadonkorjuukokit ja hintaa tulee 34,5€/hlö. Hintaan on laskettu mukaan ruuat, astiasto, tarjoilijat sekä kuljetukset. Pöytäliinat ja servetit tulevat omasta takaa. Tarjouspyyntö on tosin pyydetty n. 50 hengelle, mutta tuskin se siitä muuttuu populamäärän lisäännyttyä?
 7. Minä ajattelin varata yhden pikkubussin (1+16 henk.) tunniksi, joka voisi sitten tehdä kaksi keikkaa kirkolta juhlapaikalle. Välimatkaan menee ~10 min. Tuntihinta olisi esim. 55€, onkohan tämä nyt ihan mahdollista hoitaa näin? :
 8. Taisi olla se 17. Jouduttiin suurentamaan sormusta, joka oli alunperin kokoa 15 ;D
 9. Minä aloitin puhelinrumban klo 9. Läpi pääsin varttia vaille 10 ja lähestulkoon kaikki elokuun ajat olivat jo menneet. Siirryttiin suunnitelmaan b, eli alkuperäiseen kirkkoon josta vahvistettiinkin aika, eikä Helsinkiläiset enää voi sitä meidän nenämme edestä viedä
 10. 16.8. ei vihkimisiä. Prkl. Piste. Täällä pähkäillään nyt kovasti uuden ajan suhteen, kun mies ei suostu vaihtamaan kirkkoakaan. : Lisäksi meillä olisi kaikki muut jo varattuina, bändi, pitopalvelu, hotelli... Juhlapaikka onneksi on vapaa, joten sen suhteen ei tarvitse panikoida. Ja elokuun 2. ei onnistu töiden puolesta, voi peesetti sentään. :-/ Meilläkin olisi kyseessä "pelkkä" avioliiton siunaus, vaikuttaako tämä ajan saantiin, eli meneekö vihkimiset edelle?
 11. Me koitetaan ehtiä nappaamaan ne kuvat heti kirkon jälkeen. Siinä on tunti aikaa ennen kuin siirrytään juhlapaikalle ja kuvaaja saa tosissaan pistää parastaan, että saadaan miljöökuvat napattua. Jos eivät onnistu, niin ei sitten
 12. Meillekin tuli nyt sitten hotelli Kämp
 13. Kannattaa tosiaan olla ajoissa liikkeellä, omaan tarjouspyyntööni ei koskaan vastattu ja sama kävi tutulle, joka ensi kesän häitä suunnittelee, joten taisivat olla buukattuina jo noille päiville.
 14. Meille tulee kutsun alalaitaan tahi infolehtiseen teksti, jossa lahjatoiveena häämatkatilin kartuttaminen.
 15. Mauritius valittu meilläkin häämatkakohteeksi ja nyt on enää jäljellä se vaikea valinta, Le Cannonier vai Le Victoria. Hintaerot noilla Mr. Travelin kautta niin pienet ja ovat tosiaan ainoat mistä saisi vielä ne lounaatkin. Täytyy käydä vielä Gabrielan kuvat tsekkaamassa, mutta olisiko muillakin antaa mielipiteitään ko. hotelleista?