Jump to content
Naimisiin.info

Caramelli

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Caramelli kaikki viestit

  1. Onko jollain kokemusta Marja-Leena Lyytikäisestä? Millaiset ruoat???
  2. Kiitos paljon, Lauranen ! Oli kyllä todella hyvältä kuulostava menu. Kaikkia omia herkkujani ainakin teidän menussanne...Täytyykin soitella sinne Sonaattiin heti tänään.
  3. Lauranen vielä: Jos viitsit laittaa vaikka privaattina niitä Sonaatin menuja niin olis tooooooooooooosi toooooooosi kiva ! Rouhe: En tiedä sitten, miten se KM:n tätönen tulkitsi kysymykseni, mutta kysyin häneltä, mitä PERUShäämenu tulisi maksamaan. Siihen hän vastasi hinnaksi tämän mainitsemani 35-40 euroa.
  4. Kiitos Lauranen. Kuulostaapa tosi hyvältä tuo Sonaatti. Hintakin varsin kelpo. Ei tartte sitten sen takia jättää häämatkaa väliin, että vieraat tulee kylläisiksi .
  5. Caramelli

    Malesia

    Mekin haaveilemme yhdistelmälomasta KL & Langkawi ja koska budjetti on tietysti rajallinen on ainakin Tjäreborgilla edullisia KL&Langkawi-lomia (n.1300 e / hlö). En tiedä sitten, millaisia häämatkoja osaavat Tjäreborgilla järjestää, mutta matkan kesto on pidempi ja hinta huomattavasti edullisempi kuin esim. Suomen matkatoimistolla.
  6. Lumikki- 82: Olin vieraana muutama kesä sitten häissä Tunnelmatuvalla ja paikka oli kyllä todella kaunis ja pihapiiri viihtyisä. Mitään negatiivista ei tule paikasta mieleen. Häissä oli noin 100 vierasta ja kaikki mahtuivat hyvin. Tanssimiseenkin oli riittävästi tilaa. Voin kyllä suositella lämpimästi. Itsekin olisin sitä harkinnut, jos olisimme pystyneet karsimaan vieraita alle sadan.
  7. Kertokaa jotain lisää siitä Sonaatista. Millaisia menuja heillä on tarjolla ja mitä hintaluokkaa? Tulevatko Jyväskylässä minne vaan?
  8. Soitin juuri KM:lle ja mielestäni hinta oli hirvittävä: 35-40€ /hlö. Riippuu tietysti kuinka pienet häät on kyseessä, mutta meidän vierasmäärällä olisimme kyllä pulassa, jos kaikki pitopalvelut ovat yhtä kalliita...Föhrkin kuulemma on eläkkeellä .
×
×
  • Create New...