salmiakki_

Morsian
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

About salmiakki_

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 07/01/86

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna
 1. Hups..tänne onkin tullu kysmys.. piula:Leikkaa sopiva pätkä nauhaa.Mittaa kortista hyvä kohta johon tehdä reikä molemmin puolin korttia.Pujota narun päät reijistä ulos ja teippaa päät kortin molemmille puolille.Peitin teipit ja narunpäät vielä tuolla sydänpahvilla. Toivottavasti tästä saa edes jotakuinkin selvää että kuinka tehdään.. Mäkin latasin sen Jane Austenin tuolta Dafontista. Ja en pahastu Lumihiutalemorsian..
 2. Toivottavasti tänne saa linkittää youtubesta. Tässä Apulannan Tonin versio kipaleesta:
 3. Vähän hölmöä kysyä, mutta mitä luulet emka onnistuisko tuolla Josefiinassa näiden kuvien tyylinen meikki: (Entä tiedätkö mitä meikkejä Josefiinassa käytetään?)
 4. Lisäää kokemuksia kauneuspiste josefiinasta kaivataan!! Kauneuspiste Josefiina Luultavasti ehkä meen tuonne ottamaan Xtreme Lashes Ripsien pidennyksen. Aloin kuitenkin miettimään tuota meikki asiaa että tulisiko tuolla parempi meikki kuin ProfilDuossa.Piti mennä ProfilDuossa yhdelle Suskille joka osaa meikata hyvin, mutta hän taitaakin olla vielä äippälomalla häitteni aikaan..joten saatan kallistua sitten jonkun toisen puoleen meikkiasiassa.Kampaajaa en enää viitti alkaa vaihtamaan.Ihanne olis ollu että meikin ja kampauksen sais samasta paikasta.Mutta en mä tiiä nyt tosta meikistä..
 5. Meillä teemana myös valokuvat. Pöytänumeroissa meistä valokuvia pienenä. Ripustetaan spreijatuilla pyykkipojilla nauhalle roikkumaan kuvia meistä pienenä, ystävien, perheen, harrastusten ja lemmikkien kanssa sekä kuvia yhteisiltä vuosilta. Vieraskirjaksi tulee valokuvakehys johon keskelle kuva meistä ja ympärille nimmarit. Muuta käyttöä en oo valokuville vielä keksiny..
 6. awh..mäkin oon alkanu ihan tosissani miettimään että josko sitä sittenkin uskaltais mennä huomenlahjakuvaan. Täytys vaan varmaan pikkuhiljaa alkaa soitteleen kuvaajalle. Tiedän varmaksi että mies kyllä tykkäis ks. kuvista. Yllättäisin miehen totaalisesti tällaisella lahjalla. Paljon olis jo ideakuviakin viedä kuvaajalle.
 7. Mä luulin että tuo ProfilDuon hinta olis kallis..sillä järkytyin jo tuota hintaa..nooh..aikani täällä muitten hintoja lueskeltua, niin tuo onkin vielä ihan ok hinta. Lepaan kartano on kyllä kaunis.. Siellä vain tosiaan ne tilat vähän hassusti, mutta kyllä sekin toimii. Joo täällä tosiaan on aika hintavia noi juhlapaikat. Noo niistä on helppo repiä hirveitä hintoja kun ei paljoo kuitenkaan juhlapaikkoja täällä ole..Semmosia sopivanhintasia saa kyllä hakemalla hakea.
 8. ProfilDuossa (hinta sisältää koeversiot), kampaus 105e ja meikki 60e. Ilman koeversioita kampaus 75e ja meikki 40e.
 9. Tämmöiset ajattelin laittaa.Toisella puolella samalla tyylillä ohjelmainfo: (Anteeksi isot kuvat)
 10. Kauniita kortteja täällä!!Vihdoinkin sain itsekin kutsumme suunniteltua.. Tässääpä tämä kokeilu:
 11. Mä varasin nyt ajat sitten ProfilDuo:n kampaukseen ja meikkiin itelle ja kaasolle.Ja kallista on!! Mutta ajattelin että noh..tämän kerran.
 12. Meikki (sis.koemeikin) maksaa 60e ja Kampaus (sis.koekampauksen) 105e.
 13. Mä tahtoisin ehdottomasti piilarit.Pitäis vissiin hankkia ne jo kohta, että kerkee totuttelemaan niihin kunnolla.
 14. Kun ostettiin omakotitalo 2v sitten, niin ne alko sillon jo uteleen että joko?Noo ensin tuli tuo meijän pikkuneiti maailmaan ja taas alko kyselyt häistä. Pitivät molemmat porukat ihan itsestään selvyytenä asiaa. Vanhanaikasia kun ovat!Miehen äiti kaikista eniten innoissaan asiasta.Kovasti suunnittelee jo kaikkea. Harmittaa kun oma äiti on vähän semmonen ei niin kovin kiinnostunu koko häistä. Mutta ihan sama!En anna sen pilata omaa innostusta.Pukua kun meinattiin lähteä kattoon ja pyysin äitiä kaason lisäks mukaan, nii äipän kommentti että :Pitääkö lähteä? Itse äitinä lähtisin tukka hulmuten oman tytön pukua etsimään! (Noo puku löytyi ilman liikkeissä käymistä, joten äippä sai rauhan mieleensä!)