Jump to content
Naimisiin.info

salmiakki_

Morsian
  • Viestit

    48
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän salmiakki_ kaikki viestit

  1. Hups..tänne onkin tullu kysmys.. piula:Leikkaa sopiva pätkä nauhaa.Mittaa kortista hyvä kohta johon tehdä reikä molemmin puolin korttia.Pujota narun päät reijistä ulos ja teippaa päät kortin molemmille puolille.Peitin teipit ja narunpäät vielä tuolla sydänpahvilla. Toivottavasti tästä saa edes jotakuinkin selvää että kuinka tehdään.. Mäkin latasin sen Jane Austenin tuolta Dafontista. Ja en pahastu Lumihiutalemorsian..
  2. Toivottavasti tänne saa linkittää youtubesta. Tässä Apulannan Tonin versio kipaleesta:
  3. Vähän hölmöä kysyä, mutta mitä luulet emka onnistuisko tuolla Josefiinassa näiden kuvien tyylinen meikki: (Entä tiedätkö mitä meikkejä Josefiinassa käytetään?)
  4. Lisäää kokemuksia kauneuspiste josefiinasta kaivataan!! Kauneuspiste Josefiina Luultavasti ehkä meen tuonne ottamaan Xtreme Lashes Ripsien pidennyksen. Aloin kuitenkin miettimään tuota meikki asiaa että tulisiko tuolla parempi meikki kuin ProfilDuossa.Piti mennä ProfilDuossa yhdelle Suskille joka osaa meikata hyvin, mutta hän taitaakin olla vielä äippälomalla häitteni aikaan..joten saatan kallistua sitten jonkun toisen puoleen meikkiasiassa.Kampaajaa en enää viitti alkaa vaihtamaan.Ihanne olis ollu että meikin ja kampauksen sais samasta paikasta.Mutta en mä tiiä nyt tosta meikistä..
  5. salmiakki_

    Teemana valokuvat

    Meillä teemana myös valokuvat. Pöytänumeroissa meistä valokuvia pienenä. Ripustetaan spreijatuilla pyykkipojilla nauhalle roikkumaan kuvia meistä pienenä, ystävien, perheen, harrastusten ja lemmikkien kanssa sekä kuvia yhteisiltä vuosilta. Vieraskirjaksi tulee valokuvakehys johon keskelle kuva meistä ja ympärille nimmarit. Muuta käyttöä en oo valokuville vielä keksiny..
  6. awh..mäkin oon alkanu ihan tosissani miettimään että josko sitä sittenkin uskaltais mennä huomenlahjakuvaan. Täytys vaan varmaan pikkuhiljaa alkaa soitteleen kuvaajalle. Tiedän varmaksi että mies kyllä tykkäis ks. kuvista. Yllättäisin miehen totaalisesti tällaisella lahjalla. Paljon olis jo ideakuviakin viedä kuvaajalle.
  7. Mä luulin että tuo ProfilDuon hinta olis kallis..sillä järkytyin jo tuota hintaa..nooh..aikani täällä muitten hintoja lueskeltua, niin tuo onkin vielä ihan ok hinta. Lepaan kartano on kyllä kaunis.. Siellä vain tosiaan ne tilat vähän hassusti, mutta kyllä sekin toimii. Joo täällä tosiaan on aika hintavia noi juhlapaikat. Noo niistä on helppo repiä hirveitä hintoja kun ei paljoo kuitenkaan juhlapaikkoja täällä ole..Semmosia sopivanhintasia saa kyllä hakemalla hakea.
  8. ProfilDuossa (hinta sisältää koeversiot), kampaus 105e ja meikki 60e. Ilman koeversioita kampaus 75e ja meikki 40e.
  9. Tämmöiset ajattelin laittaa.Toisella puolella samalla tyylillä ohjelmainfo: (Anteeksi isot kuvat)
  10. salmiakki_

    Kutsukortteja

    Kauniita kortteja täällä!!Vihdoinkin sain itsekin kutsumme suunniteltua.. Tässääpä tämä kokeilu:
  11. Mä varasin nyt ajat sitten ProfilDuo:n kampaukseen ja meikkiin itelle ja kaasolle.Ja kallista on!! Mutta ajattelin että noh..tämän kerran.
  12. Meikki (sis.koemeikin) maksaa 60e ja Kampaus (sis.koekampauksen) 105e.
  13. Mä tahtoisin ehdottomasti piilarit.Pitäis vissiin hankkia ne jo kohta, että kerkee totuttelemaan niihin kunnolla.
  14. Kun ostettiin omakotitalo 2v sitten, niin ne alko sillon jo uteleen että joko?Noo ensin tuli tuo meijän pikkuneiti maailmaan ja taas alko kyselyt häistä. Pitivät molemmat porukat ihan itsestään selvyytenä asiaa. Vanhanaikasia kun ovat!Miehen äiti kaikista eniten innoissaan asiasta.Kovasti suunnittelee jo kaikkea. Harmittaa kun oma äiti on vähän semmonen ei niin kovin kiinnostunu koko häistä. Mutta ihan sama!En anna sen pilata omaa innostusta.Pukua kun meinattiin lähteä kattoon ja pyysin äitiä kaason lisäks mukaan, nii äipän kommentti että :Pitääkö lähteä? Itse äitinä lähtisin tukka hulmuten oman tytön pukua etsimään! (Noo puku löytyi ilman liikkeissä käymistä, joten äippä sai rauhan mieleensä!)
  15. Kiitos KooKoo! Se siis yksi hyvä vaihtoehto. Täytyy nyt ehkä kumminkin kattoo vielä mihin tässä menee kampaukseen. Kun tahtoisin meikin myös samasta paikasta.Just pari päivää sitten puhuin yhden tuttavan kanssa joka oli saanu profilduosta meikin ja kampauksen, ja oli tykästyny.On kyllä kalliimpaa kun marimikossa.Täytyy lähteä tässä kyseleen noita hintoja ym.
  16. Ensin mies oli pelkän frakin kannalla, mutta häämessuilla sen pää kääntyi saketin puoleen.Onneks!! Sopii miehelle varmaan ihan loistavasti!
  17. Meillä kuvaus on yhdeltä ja kirkko kolmelta.Eli ennen kirkkoa käydään kuvassa.Itse olin häissä joissa hääpari meni kirkon jälkeen kuvaan.Vieraat odotteli juhlapaikalla melkein 1,5 tuntia.Hölmöintä oli kun juhlapaikalle ei päässy sisään vaikka sadetta tihkui.
  18. Satuhäät tempasee enemmän mukaansa.Satuhäissä seurataan enemmän häävalmisteluja kuin Meidän häissä.Ja sitä just tahdon ainakin itse tulevana morsiamena seurata.Mutta niinkuin edellinenkin sanoi niin täällä myös aion seurata molemmat.
  19. En tiiä liikutko täällä KooKoo vielä mutta kysyn kuitenkin.Kyselen sitten yksärinä jos ei näy. Mutta siti pitä udella, että kävit marimikossa kampauksessa.Niin pysykö kampaus hyvin koko päivän?En epäile marimikon kampaajaa, itsekin käyn siellä mutta pakko vain kysyä. Kun luultavasti itsekin varaan sinne itelle ja kaasolle ajat.
  20. Hei auttakaa..Tahtoisin myös tilata kengät tuolta SMT:n kautta.Googlella sain käännettyä nuo SMT:n sivut mutta eBayn rekisteröinti sivua mokoma ei suostu kääntämään!Enkä tajua enklannista yhtikäs mitään. Muuten rekisteröinti varmaan onnistuisikin mutta nää osiot se rekisteröinti tarvitsee myös enkä tiiä mitä näihin pitäs tulla.Kotimaaksi valitsin jo tuon suomen.Mutta mitä tohon Postcode kohtaan tulee?Tuleeko siihenkin oman paikkakunnan postinumero?Se on ennen sitä maan valinta kohtaa. Sähköposti kohtaan laitoin kumpaankin kohtaan hotmail osoitteeni.Email address ja Re-enter email address kohtaan siis.Niihin tulee tämmönen teksti kun se ei onnistu: Your email entries must match. Please check both.Mitä teen siinä väärin? Minkä ihmeen takia enkun tunneilla oli aina oltava niin pihalla?
  21. Mennään kuvaukseen ennen vihkimistä, joten väkisinkin nähdään. Haluttiin näin jotta vieraiden ei tarvitse odotella meitä. Siitä en tiedä vielä kutsuisinko kaasoni kanssani tänne yöksi ja mies saisi mennä bestmanin luokse.
  22. Kiitos taas kerran Redrika! Mahtavaa jos se ei tuon kalliimpi kukka olisi! Tai vaikka olisi tuplastikin tuo hinta niin ei olis paha! Kiitos!
  23. Kiitos! On se vaan niin kaunis kukka. Mahtaakohan vaan olla kallis tuo lilja? Täytyy mennä tässä joku päivä kuvan kanssa kyselemään hintaluokkaa kimpustani.
  24. Ops..eipä uskoisi tekokukiksi. Mä en tiiä kukista yhtään mitään mutta kävin googlettamassa ton amarylliksen ja sekin on kyllä kaunis..toinen hyvä vaihtoehto liljalle. kiitos siis Redrika.
×
×
  • Create New...