NannaA

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About NannaA

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Heipä hei taas kaikki naikkarit ja terveiset Karibian lämmöstä!!!! Me vietimme ikimuistoisen häämatkamme Explorer of the Seas laivalla, parvekkeellisessa hytissä, 18-25.10 kuluvaa vuotta. Ennen risteilyä vietimme yhden yön Miami Beachillä olevassa hotellissa. SUOSITTELEN EHDOTTOMASTI Matkaan lähdettiin perjantaina 17.10 ja kotimaahan paluu oli 26.10. Matkatoimistona käytimme Suomen Matkatoimistoa, jolloin matkalle tuli hintaa 1890 e/hlö. Siihen sisältyi lennot Helsingistä Frankfurtin kautta Miamiin, hotelli risteily, ruoat sekä palvelurahat tarjoilijalle, aputarjoilijalle sekä hyttipalvelijalle. Sydän jäi alukselle ja varmasti palaamme kunhan siihen vain tulee mahdollisuus. Viikon aikana ei edes ehtinyt nähdä kaikkea mitä laivalla oli ja risteilyn aikana tapasimmekin pariskuntia, jotka jatkoivat itäisen reitin jälkeen toisen viikon läntiselle reitille.
 2. Minä haen kaikki kukat Kukka- ja lahjakauppa Agavesta!!!! Omistaja on jo vuosia tehnyt suurimman osan YLE:n ja Maikkarin ohjelmissakin näkyvistä kukka-asetelmista. Loistavaa ja asiantuntevaa palvelua. Siellä käydessäni ja kertoessani ajatuksistani kukaan ei tyrmännyt niitä, mutta antoi rehellisen mielipiteen. Samalla sain vaihtoehdon, jonka omistaja oli juuri keksinyt nähdessään minut ja kuullessaan millainen pukuni tulee olemaan. Tuohon vaihtoehtoon sitten päädyttiin ja olen sitä mieltä, että minulle on tulossa juuri itseni näköinen kimppu. Tuo paikka sijaitsee Länsi-Pasilassa aivan YLE:ä vastapäätä. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI!!!
 3. Meidän juhlapaikassa vuokra lauantailta on 202 euroa ja siivous 59 euroa. Lisäksi perjantaina valmistelusta täytyy maksaa 85 euroa. Vuokra-aika lauantaina on klo 24:ään asti ja sen jälkeen saa "lunastaa" lisätunteja niin pitkään kuin haluaa. Sunnuntaina pääsee noutamaan tavaroita 17 euron tuntitaksaan, mutta kun on ottanut sen siivouksen "talolta" niin siellähän ei ole muuta kuin omien tavaroiden ulos kanto, tuskin menee tuntiakaan. Eipähän tarvitse vaivata ketään sillon yöllä tavaroita kantamaan. Eli jos pärjää aamun koristelulla ja pitopalvelun ei tarvitse tuoda mitään tavaroita ennen lauantaita, siivoaa itse ja roudaa kamansa pois yöllä pääsee 202:lla eurolla mutta se mitä me suunnittelimme, tulee maksamaan 414 euroa, mikä mielestäni silti on ihan kohtuullinen ajatellen sijaintia ja kulkuyhteyksiä.
 4. Kaikista kurjinta tässä sabotaasi jutussa on se, että ne jotka itse tekevät näitä, eivät sitten itse olisi suostumassa mihinkään. Me emme aio kertoa kenellekään minne olemme menossa, ja juhlapaikaltakin poistumme tolpalta tilatulla taksilla.
 5. Me kuunneltiin tällä viikolla erilaisia marsseja levyltä ja nyt sitten varmistui, että Mendelssohnin Häämarssi (Kesäyön unelmasta) soi meillä sisääntulossa ja Verdin Voitonmarssi (oopperasta Aida) soi lähtiessä. Häävalssina haluaisimme olevan Yölinnun kauniin kappaleen Sinun kanssasi, joka on tehtykin häävalssiksi. Toivottavasti bändimme pystyy harjoittelemaan sen meille.
 6. Meidät (toivottavasti) vihkii ystävämme, joka on myös kastanut pikku prinsessamme. Tilanne selvinnee vuodenvaihteessa, kun tekevät lomalistansa. Ymmärrän kyllä perheen kanssa tehdyn päätöksen että lomalla ei töitä tehdä, loma on perhettä varten.
 7. Oli muuten ensimmäisiä asioita mitä me päätettiin tässä suuressa häähössötyksessä ja yhteen ääneen. ME HALUTAAN LEMMEN LAIVALLE, SIIS CARIBIALLE!!! Todennäköisesti me ei koskaan muuten sinne päästä. Teidän kaikkien olisi pitänyt nähdä meitin vanhempien ilmeet kun viime viikonloppuna kerrottiin anopeille ja appiukoille suunnitelmastamme. OLI MUUTEN KUVAUKSEN PAIKKA!!!