Lyhly

Morsian
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

About Lyhly

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mä menin ja tilasin täältä http://www.dentway.fi/fi/index.php?osadcampaign=iltalehtiny.. saas nähdä kuinka toimii. Menin ainakin tarjoushalpaan Toivottavasti ei mee hampaat pilalle ja rahat hukkaan!
 2. Tarkoitus olisi tehdä itse pallomainen kimppu valmiiseen kahvaan jossa oasissieni. Tätä ei oikein voi harjoitella, tai sitten täytyisi löytää uusi kahvaan sopiva oasissieni jostain. Oletteko löytäneet ohjeita kahvakimppuun jostain? Minua epäilyttää suuresti, kuinka kukat pysyvät sienessä. Entäs jos ne tippuvat siitä irti ne kun kuitenkin vaan tökkästään siihen. Varmaan simppelimpää olisi koota kimppu sen omista varsista ja sitoa satiininauhalla?
 3. ^Nopeat elävät, mutta kyllä varmasti on paikkoja vapaana Me käytiin katsomassa tiukkista, ja se oli kyllä mielestämme aika ahdas (meillä vieraita n.40-50). Hyvällä säällähän pääsee pihalle, mikä onkin tiukkiksella kiva (siis se takapiha terasseineen), mutta suomen kesäsää voi olla mitä vain.. itseäni jäi mietityttämään siis sään armoilla olo, ja ahtaus sisätiloissa jos vettä sataa eikä pääse pihalle. Niin ja ei tilaa tanssille yms. ohjelmalle, jos on molemmat huoneet täynnä populaa. Niin ja niistä tiloista; keskikerroksessa on siis kaksi huonetta johon voi tehdä kattauksen. Toisessa huoneessa on pieni takka. Samassa kerroksessa on myös keittiötilat, ja noutopöydän voi kattaa keittiön eteen, siinä on sellainen pieni huone. Keskikerroksesta pääsee myös takapihalle, ja terassille missä on pöydät ja tuolit. Yläkerta ei ole juhlakäytössä, ja alakerrassa on saunatilat.
 4. Siirretäänkö se seisovapöytä sitten siitä pois tieltä, että mahtuu soittamaan ja tanssimaan? kun meillä on ajateltu tarjota vielä iltapalaa.. hmm.. kai se täytyy vaan disco virittää sinne toiseen pieneen huoneeseen (olikohan se se keltainen sali..)
 5. Huomenia vaan kaikille Te ketkä vietätte/olette viettäneet hääjuhlanne tuolla Koivumäen kartanolla, miten olette ajatelleet järjestää siellä jamit? Siis kun bändiähän sinne on aika vaikea saada niihin pienempiin huoneisiin mahtumaan (kun pääsaleissa on kattaus&ruokailu). Kai se disco on sit se ainoa vaihtoehto.
 6. Voi ei, kamalaa tollanen! No onneksi sentään on aikaa vielä, ajatella jos asia olisi tullut ilmi tämän kesän häille.. Toiv. asiat selviää! Mä varmistin sen Koivumäen kartanon meille maksamalla heti varausmaksun pois alta, ja mulla on siitä varauksesta vielä sähköpostissa varmistus.
 7. ^ Me käytiin katsomassa tiukkista syksyllä, ja silloisen esittelijän mukaan yläkertaan ei olisi mahtunut kuin noin 40 ihmistä syömään (jos en väärin muista niin 42), ja silloinkin aika ahtaasti. Kiva muuten, mutta aika pieni, jos haluaa esim. jotakin ohjelmaa, kuten tanssia.
 8. Mä ajattelin aluksi kans tuota Fågernäsin kartanoa, mutta kun se tila mitä ne vuokraa on siis vissiinkin se navetta tien vieressä, eikä itse kartano..Ne omistajat itse asuvat siinä päärakennuksessa mun tietääkseni. Ja se navetan ympärys on aika sotkuinen ja täynnä roinaa, plus tosiaan tie vieressä ja toisella puolella tietä sairaalan vanhat kerrostalot. On kyllä jännä, että uudessa paikassa noin rennosti tarjoilijat ottivat..
 9. Hei lisää näitä! Emme kuulu kirkkoon, eikä olla wiccoja tmv. uskonto-ihmisiä. Vihkiminen tapahtuu kartanon pihalla, ja haluttas jotain kivaa symboliikkaa ja vanhoja muinaissuomalaisia perinnejuttuja siihen seremoniaan. Pelkät nopeat kyllä-kyllä-sormusten vaihto- ja pusu tuntuu liian kaavamaiselta ja noh, tylsältä. Ainakin luudan yli hyppääminen tulee, näin on suunniteltu. Mutta jotain muutakin olis kiva. Se tikari-viini-systeemi menee jo liian wiccajutuiksi meille.
 10. Oletteko ajatelleet kuinka hääjuhlalle saisi sellaisen "seremoniamaisen" alun, siis juhlavan alun, jos esim. pe menee maistraatissa naimisiin, ja hääjuhla olisi sitten lauantaina. Olisi niin kiva viettää siellä kartanon puistossa jonkinmoinen seremonian tapainen, mutta en mä keksi mitään... en halua mitään pro-seremonia-puhujaa, ennemminkin jokin tuttu saa puhua. Mutta pitäisi siinä olla jotain muutakin, esim. jotain symboliikkaa tyyliin päästetään ilmapallot yhdessä ilmaan tai jotain. Kun mietityttää tosiaan toi että maksaako siitä vihkimisestä paikanpäällä sen 200 euroa, vai hoitaako sen edellisenä päivänä ilmaiseksi maistraatissa. Olisi vaan niin kiva astella yhdessä sinne kartanon puistoon kauniin musiikin tahdissa jne.. Tuntuu niin tönköltä ajatus että vieraat vain tulevat paikalle suoraan sisälle juhlapöytään, sitten joku vain ilmoittaa että X ja Y ovat nyt menneet naimisiin ja nyt vietetään sitten häitä.
 11. Onko sen puhujan aina oltava jokin ulkopuolinen, tyyliin juuri Pro-Seremonialta. Eikö se voisi olla esim. supliikki tuttava joka on häissä vieraanakin? Onko teillä zzari niin että olette itse valmiina siellä juhlapaikalla, ihan hääpuvuissa? Ja vieraat kätellään sitä mukaa kun saapuvat paikalle ja sitten lopulta yhdessä maljat?
 12. Paljon onnea Kilsille! Joo ei ole häämessuista kuulunut mitään... outoa! Hei onko kukaan Kuopparilaisista mennyt maistraatissa naimisiin? Millainen se Kuopion maistraatti on? Kuvia, anyone?? Me haluttas mennä naimisiin siellä koivumäellä, ja mietin sitäkin että voiko Kuopion maistraatista saada vihkijää lauantaille. Onhan tonne vielä aikaa, mutta haluan selvittää jo näitäkin asioita. Mietin sitäkin että jos ei se vihkijän järkkääminen lauantaille onnistu, menis pe maistraatissa, mutta mites sitten, olis kiva kuitenkin jotain seremonia-juttua siellä kartanolla. Pöllöltä tuntuu että vieraat vaan tupsahtaa suoraan ruokapöytään kartanolle, ja joku ilmoittaa että nyt juhlitaan häitä... vaikeeta Ideoita?
 13. Nää on näitä ikuisuus kysymyksiä, enkä usko että näissä voi kauheasti yleistää. Enemmänkin se asia on kiinni kutsuja ja kutsutun välisestä suhteesta, mutta mielestäni on korrektia muistaa sellaista ystävää jota ei ollut kutsuttu hääjuhlaan (mutta silti polttareihin), jotenkin muuten. Itse olen saanut kutsun polttareihin, mutta en häihin, ja se loukkasi. Ehkäpä juuri siksi, että minusta halutiin repiä osa polttarikustannuksiin ja -henkeen, mutta häihin olin ei-tervetullut. Vaikka kavereita olemmekin edelleen. Korrektimpaa olisi ollut selittää tilanne henkilökohtaisesti että miksi vain osa on kutsuttu minnekin, ja ehkä jättää kokonaan kutsumatta koko polttareihin osa porukasta. Mutta siis nämä ovat vain mielipiteitä, ja kuten sanoin, nämä riippuvat paljon henkilösuhteista. Itselläni ei tulisi pieneen mieleenkään kutsua sellaisia ihmisiä (tai kaaso ne kutsuu kai..) jotka eivät ole tervetulleet häihin, ellei sitten ole jotain spessu-tapausta joka ei vaan yksinkertaisesti pääse hääjuhlaan. Silloin valmistelisin ja hankkisin jotain kivaa sille ihmiselle joka oli tarpeeksi tärkeä tullaakseen polttareihini Niin!
 14. Tämähän on ihan mielenkiintoinen keskustelu. Mä olen ollut välillä sitä mieltä että kunnon kuvaaja paikalle, välillä taas sitä mieltä että kerta digit on niin paukutetaan itse kuvia niin paljon että pakostakin muutama onnistuu... Koska aina ammattilaiseen ei voi luottaa..: Nimittäin, siskoni maksoi pallljon eräälle ammattilaiskuvaajalle, ja tarkoitus oli ottaa miljöökuvia kartanolla. Ne meni ihan ketuiksi, oikeesti, ja kuinka moni naisihminen joka rakastaa hääjuhlia, pistää kuvaukset ketuiksi.. Siis se ihminen otti esim. hääparin kuvat takan edessä niin että taustalla näkyy kaikkea toisten kameroiden jalustoja sun muuta, ja asettelu on muutenkin päin honkia. Kuvat napsittu ihan sattuman varaisesti, ihme ilmeitä jne.. Koko touhussa sellainen sähellys. Silloin melkein tuli sellainen olo, että olis halunnut varastaa sen kameran siltä kuvaajalta ja lähteä itse napsimaan kuvia (kuitenkin sitä harrastan itse, varsinkin mustavalkokuvausta). Että ei se ammattinimike, vaan sen ihmisen työnäytteet uskon mä aikakin tän tapauksen jälkeen! Kiitoskortteihin laittoivat ihan jonkun muun sukulaisen ottaman kuvat heistä.