Jump to content
Naimisiin.info

Lyhly

Morsian
  • Viestit

    65
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Lyhly kaikki viestit

  1. Mä menin ja tilasin täältä http://www.dentway.fi/fi/index.php?osadcampaign=iltalehtiny.. saas nähdä kuinka toimii. Menin ainakin tarjoushalpaan Toivottavasti ei mee hampaat pilalle ja rahat hukkaan!
  2. Tarkoitus olisi tehdä itse pallomainen kimppu valmiiseen kahvaan jossa oasissieni. Tätä ei oikein voi harjoitella, tai sitten täytyisi löytää uusi kahvaan sopiva oasissieni jostain. Oletteko löytäneet ohjeita kahvakimppuun jostain? Minua epäilyttää suuresti, kuinka kukat pysyvät sienessä. Entäs jos ne tippuvat siitä irti ne kun kuitenkin vaan tökkästään siihen. Varmaan simppelimpää olisi koota kimppu sen omista varsista ja sitoa satiininauhalla?
  3. Lyhly

    Kuopio

    ^Nopeat elävät, mutta kyllä varmasti on paikkoja vapaana Me käytiin katsomassa tiukkista, ja se oli kyllä mielestämme aika ahdas (meillä vieraita n.40-50). Hyvällä säällähän pääsee pihalle, mikä onkin tiukkiksella kiva (siis se takapiha terasseineen), mutta suomen kesäsää voi olla mitä vain.. itseäni jäi mietityttämään siis sään armoilla olo, ja ahtaus sisätiloissa jos vettä sataa eikä pääse pihalle. Niin ja ei tilaa tanssille yms. ohjelmalle, jos on molemmat huoneet täynnä populaa. Niin ja niistä tiloista; keskikerroksessa on siis kaksi huonetta johon voi tehdä kattauksen. Toisessa huoneessa on pieni takka. Samassa kerroksessa on myös keittiötilat, ja noutopöydän voi kattaa keittiön eteen, siinä on sellainen pieni huone. Keskikerroksesta pääsee myös takapihalle, ja terassille missä on pöydät ja tuolit. Yläkerta ei ole juhlakäytössä, ja alakerrassa on saunatilat.
  4. Lyhly

    Kuopio

    Voi ei, kamalaa tollanen! No onneksi sentään on aikaa vielä, ajatella jos asia olisi tullut ilmi tämän kesän häille.. Toiv. asiat selviää! Mä varmistin sen Koivumäen kartanon meille maksamalla heti varausmaksun pois alta, ja mulla on siitä varauksesta vielä sähköpostissa varmistus.
  5. Lyhly

    Kuopio

    ^ Me käytiin katsomassa tiukkista syksyllä, ja silloisen esittelijän mukaan yläkertaan ei olisi mahtunut kuin noin 40 ihmistä syömään (jos en väärin muista niin 42), ja silloinkin aika ahtaasti. Kiva muuten, mutta aika pieni, jos haluaa esim. jotakin ohjelmaa, kuten tanssia.
  6. Lyhly

    Kuopio

    Mä ajattelin aluksi kans tuota Fågernäsin kartanoa, mutta kun se tila mitä ne vuokraa on siis vissiinkin se navetta tien vieressä, eikä itse kartano..Ne omistajat itse asuvat siinä päärakennuksessa mun tietääkseni. Ja se navetan ympärys on aika sotkuinen ja täynnä roinaa, plus tosiaan tie vieressä ja toisella puolella tietä sairaalan vanhat kerrostalot. On kyllä jännä, että uudessa paikassa noin rennosti tarjoilijat ottivat..
  7. Lyhly

    Pakanahäät

    Hei lisää näitä! Emme kuulu kirkkoon, eikä olla wiccoja tmv. uskonto-ihmisiä. Vihkiminen tapahtuu kartanon pihalla, ja haluttas jotain kivaa symboliikkaa ja vanhoja muinaissuomalaisia perinnejuttuja siihen seremoniaan. Pelkät nopeat kyllä-kyllä-sormusten vaihto- ja pusu tuntuu liian kaavamaiselta ja noh, tylsältä. Ainakin luudan yli hyppääminen tulee, näin on suunniteltu. Mutta jotain muutakin olis kiva. Se tikari-viini-systeemi menee jo liian wiccajutuiksi meille.
  8. Oletteko ajatelleet kuinka hääjuhlalle saisi sellaisen "seremoniamaisen" alun, siis juhlavan alun, jos esim. pe menee maistraatissa naimisiin, ja hääjuhla olisi sitten lauantaina. Olisi niin kiva viettää siellä kartanon puistossa jonkinmoinen seremonian tapainen, mutta en mä keksi mitään... en halua mitään pro-seremonia-puhujaa, ennemminkin jokin tuttu saa puhua. Mutta pitäisi siinä olla jotain muutakin, esim. jotain symboliikkaa tyyliin päästetään ilmapallot yhdessä ilmaan tai jotain. Kun mietityttää tosiaan toi että maksaako siitä vihkimisestä paikanpäällä sen 200 euroa, vai hoitaako sen edellisenä päivänä ilmaiseksi maistraatissa. Olisi vaan niin kiva astella yhdessä sinne kartanon puistoon kauniin musiikin tahdissa jne.. Tuntuu niin tönköltä ajatus että vieraat vain tulevat paikalle suoraan sisälle juhlapöytään, sitten joku vain ilmoittaa että X ja Y ovat nyt menneet naimisiin ja nyt vietetään sitten häitä.
  9. Nää on näitä ikuisuus kysymyksiä, enkä usko että näissä voi kauheasti yleistää. Enemmänkin se asia on kiinni kutsuja ja kutsutun välisestä suhteesta, mutta mielestäni on korrektia muistaa sellaista ystävää jota ei ollut kutsuttu hääjuhlaan (mutta silti polttareihin), jotenkin muuten. Itse olen saanut kutsun polttareihin, mutta en häihin, ja se loukkasi. Ehkäpä juuri siksi, että minusta halutiin repiä osa polttarikustannuksiin ja -henkeen, mutta häihin olin ei-tervetullut. Vaikka kavereita olemmekin edelleen. Korrektimpaa olisi ollut selittää tilanne henkilökohtaisesti että miksi vain osa on kutsuttu minnekin, ja ehkä jättää kokonaan kutsumatta koko polttareihin osa porukasta. Mutta siis nämä ovat vain mielipiteitä, ja kuten sanoin, nämä riippuvat paljon henkilösuhteista. Itselläni ei tulisi pieneen mieleenkään kutsua sellaisia ihmisiä (tai kaaso ne kutsuu kai..) jotka eivät ole tervetulleet häihin, ellei sitten ole jotain spessu-tapausta joka ei vaan yksinkertaisesti pääse hääjuhlaan. Silloin valmistelisin ja hankkisin jotain kivaa sille ihmiselle joka oli tarpeeksi tärkeä tullaakseen polttareihini Niin!
  10. Tämähän on ihan mielenkiintoinen keskustelu. Mä olen ollut välillä sitä mieltä että kunnon kuvaaja paikalle, välillä taas sitä mieltä että kerta digit on niin paukutetaan itse kuvia niin paljon että pakostakin muutama onnistuu... Koska aina ammattilaiseen ei voi luottaa..: Nimittäin, siskoni maksoi pallljon eräälle ammattilaiskuvaajalle, ja tarkoitus oli ottaa miljöökuvia kartanolla. Ne meni ihan ketuiksi, oikeesti, ja kuinka moni naisihminen joka rakastaa hääjuhlia, pistää kuvaukset ketuiksi.. Siis se ihminen otti esim. hääparin kuvat takan edessä niin että taustalla näkyy kaikkea toisten kameroiden jalustoja sun muuta, ja asettelu on muutenkin päin honkia. Kuvat napsittu ihan sattuman varaisesti, ihme ilmeitä jne.. Koko touhussa sellainen sähellys. Silloin melkein tuli sellainen olo, että olis halunnut varastaa sen kameran siltä kuvaajalta ja lähteä itse napsimaan kuvia (kuitenkin sitä harrastan itse, varsinkin mustavalkokuvausta). Että ei se ammattinimike, vaan sen ihmisen työnäytteet uskon mä aikakin tän tapauksen jälkeen! Kiitoskortteihin laittoivat ihan jonkun muun sukulaisen ottaman kuvat heistä.
  11. Lyhly

    Olitko helpottunut?

    Ihastus, kauhistus, iloisuus, onnellinen
  12. Tätä pitää nostaa! Voi ihana miten kauniita kimppuja! Naanukka, toi sun kimppusi on aikalailla sellainen millaista olen itsekin ajatellut, tosin sekaan tulisi hailakan pinkkejä ruusuja. Lisää lisää kuvia ja ohjeita! Täytyy kyllä kokeilla itsekin kunhan tässä aika lähenee.
  13. Lyhly

    Kuopio

    Jee jee, kartano varattu
  14. Lyhly

    Kuopio

    No niin, klubi katsottu, ja koivumäkeä varaamassa. Outoa kun todella hyvin vastailivat mulle sieltä kartanolta, mutta sitten kun olin valmis varaamaan niin ei mitään ole kuulunut viikkoon. :-?
  15. Lyhly

    Kuopio

    No niin, nyt on jo aika alkaa varailla sitä hääpaikkaa vuodelle 09! Ystävyyden majalle kun soittelin ihan vain tiedustellakseni tilavuokria ja lisäkuvia, niin ilmoittivat että elokuulle 2009 on varauksia!! Eli jos joku haluaa sinne kesähäät, niin kannattaa varata mahd. nopeeta! Minäkin katsoin niitä Wintin sivuja, ja vaikutti aivan ihanalta sisältä. Harmi vain että se rakennus on Siilinjärven keskustassa, ja jossain talon yläkerrassa muistaakseni. Me ollaan tultu siihen tulokseen, että hääpaikkanamme on joko Kuopion klubi tai Koivumäen kartano. Molemmista löytyy tunnelmaa jo omasta takaa, ja ruoka on taivaallista. Harmi vain tosiaan se että alkoholin lipittäminen tulee aika tyyriiksi. Kai se pitää turvautua opintolainaan, mutta nopeeta sen sitten maksaa vaikka seuraavana kesänä pois : kai.. ;D Sellaista vain mietin että miten esim. klubilla onnistuu vihkiminen. En kuulu kirkkoon, joten pakanahäät kai sitten edessä (tuomari vihkii), ja koivumäen kartanollahan siihen on loistavat puitteet esim. pihalla puun katveessa. Se klubin piha on sen verran ankea että ei siinä kykene. Eli ideoita otetaan vastaan! =) Ainiin, ja sellaista piti kysyä että tietääkö kukaan tästä Myllykosken kievarista http://personal.inet.fi/koti/osmo.saarelainen/ mitään? Näyttää ainakin ulospäin kauniilta. =) Niin ja onko kokemuksia kellään Kunnonpaikan takkahuoneesta http://www.kunnonpaikka.com/palvelut/kokou..._FI/takkahuone/. Tästäkin saisi aika kivan näköisen kun vähän laittaisi. ;D
  16. Lyhly

    Kuopio

    Tietääkö kukaan mitään enempää tuosta Hermannitalosta Syvänniemellä? Netistä ei paljoa irronnut kun googletin, sama kuva ulkoa päin, ei mitään sisätiloista, eikä mitään enempää informaatiotakaan..
  17. ^Täh, maksaako noi paperityöt noin paljon.. mä aattelin että ne ei maksa mitään, kunhan hakee jotain todistuksia ja lähettelee niitä eteenpäin, ja laittaa nimiä alle... huih, pitääpä alkaa miettimään uudestaan tätä ulkomailla naimisiin menoa, kuitenkin vain yksi mieluinen vaihtoehto monien joukossa. Muoks. Niin siis olisimme menossa naimisiin Italiassa, ja molemmat on suomalaisia..
  18. Lyhly

    Kuopio

    Hitto mä saan kohta jonkun sydärin kun tuntuu että ei löydy paikkaa ei.. Tultiin siihen tulokseen, että ainoa mikä olis ihana olis se koivumäen kartano, mutta kun se alkoholipuoli... kun ei budjetti anna millään periksi siinä että kaikki sais kitata viiniä ruoalla ja koko illan ajan meidän laskuun... Tartteis löytää joku sellanen paikka minne vois itse viedä juomat, kun toi suku ja kaiffarit on aikas janoista sakkia juhlahumussa Vaikeeeeta... hitsit kun tienais joku 5000 kuussa, niin johan lähtisi.. ;D
  19. Voi ei, kuulen vain koko ajan lisää huonoja kokemuksia tosta hatanpäästä. No, itseasiassa olenkin jo kuopannut koko ajatuksen siitä hääpaikkana.. Kyllä minunkin mielestä juhlapaikalle tulisi päästä koristelemaan vähän aikaisemmin. Ihan ihmeellistä kiskontaa tollanen, koska paikan vuokrahan on todellakin omaa luokkaansa.. Itsekin olen ollut kartanohäissä, ja kyllä paikkaa on päässyt jopa edellisenä iltana koristelemaan halutessaan. Viimevuonna kävimme koristelemassa ja lisäämässä elementtejä jo upeaan kattaukseen eräässä kartanossa häitä edeltävänä iltana. No mutta voimia, eiköhän ne asiat selvene!
  20. Lyhly

    Kuopio

    Oon mä varmaan jotain maininnut tässä ketjussa, mutta laitetaas lisää Eli, vieraita oli siskoni häissä noin 80. Pääsalissa (missä on se flyygeli) pöydät oli laitettu U-muotoon ja hääpari oli siin ikkunoiden edessä. Toinen suku sit toises sakaras, toinen toisessa. Muut vieraat sitten ängettiin istumaan siihen viereiseen peräsaliin ja siihen baaritiskin eteen.. Tanssit, onnittelut ja alkumaljat olivat siinä toisessa peräsalissa missä on se takka. Oli aika ahdasta. Puheet eivät kuuluneet toisissa huoneissa olleille vieraille, ja jos he tulivat kuikkimaan ovelle niin vain muutama mahtui siihen, ja loput nyt sit kuuli viel vähemmän... Ruoka oli ihanaa, nam, ja hyvää viiniäkin oli! Se oli tosiaan aika harmillista, kun ne toisissa huoneissa olleet vieraat jäi aika pahasti syrjään niin fyysisesti kuin henkisestikin. Niin ja siskolla oli ihana jousikvartetti soittamassa ruokailun ajan klassista hovimusaa, kävi ihan tosi ihanasti siihen tilaan ja tilaisuuteen. Suosittelen!
  21. Hmm, enpäs olekaan tätä vielä miettinyt, mutta nyt havahduin sitten ;D Kihloissa lukee Minä rakastan sinua Nimi päivämäärä. Joten vihkisormukseen on kyl kans kaiverrettava joku kaunis juttu... Ehkä se vois olla molempien toisilleen antamat lempinimet tai jotain. Koska toi kihlojen teksti on jo aika tyhjentävä ;D Mietintään tämä asia!
  22. Niin, jos nyt loppukeväästä kävisi siellä Treella ja ottaisi ton meidän maman mukaan sinne kartanolle. Se on sen verran topakka ja määrätietoinen tapaus, että saadaan varmasti sovittua asiat
  23. Voi ei... Mä olen jo heittänyt toivon menemään. Sieltä ei ole tosiaan enää kuulunut mitään. Mitähän he luulevat voittavansa tällaisella, huonoa mainetta ainakin saavat.. Näin jo häämme siinä miljöössä, huoh.. mutta tylyn palvelun takia en kyllä edes halua enää koko paikkaan. Sehän tässä nyt vaan menee tosi ikäväksi että nyt sit täytyis löytää joku sellanen paikka mikä vetää vertoja tolle kartanolle, eikä se ole helppoa..
  24. Ok, saatoin ehkä kirjoittaa liian kärkkäästi aiheesta väsyneenä ja ärtyneenä. Sori. :-[ Ymmärrän kyllä jos tosi uskovaisia ketuttaa se että ihmiset jotka eivät usko 100% kirkon oppeihin, menevät siellä naimisiin. No mut en minäkään pidä siitä että mulle kolahtaa kirkko ja koti postiluukusta vaikka en ole sitä pyytänyt.. Ja selvennykseksi vielä se että minulle sopisi siis maistraatti vihkipaikaksi ja vastustinkin aluksi kirkkoseremoniaa, mutta avo kun haluaa kirkkohäät niin hän haluaa ja koska minulle asialla ei nyt ole niin väliä, tulen tässä avoani vastaan ihan mielelläni. Kirkko ei siis ole meille vain "pramea paikka" jossa mennä naimisiin. Joten taitaa siellä avoni mielessä pyöriä nämä uskon asiat, koska näin haluaa loppujen lopuksi tehtävän. Mites muuten, hyväksyykö kirkko sitten avopuolisoni vihkimisen koska hän selkeästi epäilee eikä ole 100% uskovainen? Mutta jos kuuluu ja haluaa kuulua kirkkoon, sekä siellä naimisiin? Eihän tämä sitten eroa muistakaan epäilijöistä siinä tapauksessa, ja on tällainen ei-aito-uskova.. Onko tällainen sitten loukkaavaa? Koska jos on, niin taitaisi aika moni seurakuntalainen olla loukkaaja.
×
×
  • Create New...