Jump to content
Naimisiin.info

minku81

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

minku81's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos Suvi 81! Se oli kuvassa ja päällä just sellanen, mitä olin ajatellut. Ja vieläpä todella ihanan tuntuinen päällä, kun tuo korsettiyläosa on niin tukeva... Ja nyt se unelma on jo kotona odottamassa juhlapäivää.
  2. Ostin juuri Stockalta Jumbosta. Muistaakseni pussissa n. 50 kpl ja hinta oli vajaan viitosen. Näissä on siis kuoret kultaiset ja sisus perusvalkoinen.
  3. Autoa olemme vailla ensi heinäkuuksi (-07), niin millainen auto teillä oli käytössänne ja onkohan "naapurinne" innokas järjestämään ikimuistoisia hääkuljetuksia muillekin hääpareille?
  4. Kiitos, kyllä se taitaa olla sama puku. Itselleni ei vain tule huntua eikä käsineitä, niin se vähän muuttaa ulkonäkökä, mutta tuttu pitsireuna näkyi takaosassa. Nyt pääsen muistelemaan pukuani paremmin.
  5. Olen kyllä sovittanut ja tilannut jo kyseisen pukumallin ivoryn värisenä, mutta kun tuo muisti pätkii... En ottanut itsestäni kuvia puku päällä ja netistä en ole löytänyt puvusta kuvia kuin edestä päin, niin olisiko kenelläkään puvusta kuvaa takaapäin? Olisi kiva muistella mitä sitä tuli tilattua...
  6. Mistä olet löytänyt tällaiset? Ihanat!
  7. Sama ongelma olisi Hämeenlinnassa eli mistä ihmiset tääläpäin kyselette soittajia kirkkoon?
  8. Ainakin Tasolounas ja Parolan Rosolli näin äkkisilteen tulivat mieleeni. Siitä en tiedä saako niihin viedä omat alkoholijuomat, mutta kysäse. Rosollissa ei kylläkään ole kuuleman mukaan erikoista ruokaa. Tasolounaalla on hyvät pöperöt!
  9. Tässä teille hiukan järkytystä... Varasin Hämeenlinnan Vanajanlinnan ensi kesälle, mutta peruutin kyllä hiljattain, hinnan ollessa aivan törkeä! Siis, pelkkä tilavuokra on 3900 euroa. Se kyllä sisältää 20 hotellihuonetta, mutta jos vieraat eivät tule kaukaa, jäävät huoneet tyhjilleen. Ja siis tilavarausta ei pysty tekemään ilman niitä hotellihuoneita. Tilavuokra ei sisällä vielä mitään tarjoilua ja eipä sekään halvimmasta päästä ole... Ehkä tämä lohduttaa kaikkia, jotka pitävät omaa juhlapaikkaansa kalliina.
  10. minku81

    Poliisihäät

    Oon ollu parissakin poliisihäissä, kun tuleva mieheni on poliisi ja niin melkein meidän kummankin suvut (ja kaveritkin vielä on sinisissä), joten kokemusta kyllä riittää... Tässä parit idikset, mitä mulle on jääny mieleen: -Kirkosta pois tullessa rappusilla pamppukuja (ja kujaa tietenkin pitävät toiset poliisit juhlapuvussaan) -Kirkosta lähtiessä hääauton edellä ajaa maija vilkut päällä (onnistuu varmaan vaan vähän pienemmissä kaupungeissa) Toivottavasti nää vähän jeesaa...
  11. Katselin tuossa vähän aikaa sitten telkkarista Yllätyshäitä ja sielä käytettiin hiilihappojäätä koristelussa. Mistäköhän täältä Suomesta moista löytäisi??? Olen päättänyt järjestää satumaiset häät...
  12. Tietääkö kukaan, mistä löytäisi sellaisen henkilön, joka tekisi yksilöllisen värssyn kutsukorttiin annettujen tietojen avulla? Olen kuullut moisesta (kenties Turun suunnalta) mutta en löydä yhteystietoja mistään. Kaikki vinkit tarpeen!
×
×
  • Create New...