Daizy_Delight

Rouva
 • Content count

  206
 • Joined

 • Last visited

About Daizy_Delight

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Itse kävin omissa häissäni kammattavana ja meikattavana Starissa ja Modelissa, ja en katunut valintaani. Kampaus oli tosi kaunis (hieman illan kuluessa kampauksesta alkoi harottamaan suortuvia, mutta toistaiseksi kukaan kampaaja ei ole hiuksiani saanut pysymään 100 % ojennuksessa, joten annan anteeksi). Se harmittaa, etten itse huomannut harottajia kuin vasta valokuvista... Jos olisin katsonut peiliin illan aikana, olisin voinut jotain asialle tehdäkin... Meikkikin oli kaunis, vaikka aika erilainen mitä yleensä itse teen itselleni. Yritin selittää meikkaajalle, että laita nyt enemmän, enemmän, mutta hän halusi pitää suht luonnollista linjaa. Eikä siinä mitään, lopputulos oli tosi nätti. Hieman vain erilainen kuin itse alunperin ajattelin. Ripsiväriä meikkaaja ei osannut mielestäni laittaa kauhean hyvin (ja tästä olen kuullut kommenttia muiltakin), mutta kaiken kaikkiaan tulos oli hyvä.
 2. Mun täytyy oikein muistella, häistä kun on jo puolitoista vuotta aikaa. Uutta: puku, kengät, huntu, tiara Vanhaa: Kaulakoru Lainattua: Äidin korvakorut Sinistä: Sukkanauhassa oli sininen silkkinauha
 3. Mulla oli maahan saakka ulottuva huntu koko päivän päässä, eikä se ollut mikään ongelma. Siellä perässä se roikkui, eikä häirinnyt ollenkaan - ei edes tanssiessa. Vessareissuilla ja ulkona kiedoin huntua käden ympärille, joten ei ollut ongelmaa silloinkaan.
 4. ^Dodd on kyllä erinomainen kuvaaja. Mutta herttinen että on hinnat noussut, puoli vuotta sitten kuvaus oli 122 euroa!
 5. ^Pakko myöntää, mutta olen Morson kanssa samaa mieltä. Ylipäätänsä en tajua, miksi sitä ei voi sanoa ääneen, jos ne polttarit haluaa. Itse ilmoitin heti kättelyssä kaasoille, että heidän tärkein tehtävä on järjestää polttarit ja olla hääpäivänä mun henkisenä tukena - mihinkään askarteluun tai ohjelman suunnitteluun ei tarvinnut osallistua. Ja kaasot hoitivat tehtävänsä esimerkillisesti; polttarit olivat ihan mielettömän kivat ja hääpäivänäkin sain tukea ja apua.
 6. Meidän häissä oli yksi kolmihenkinen perhe sekä mun serkku (mies), jotka eivät tuoneet lahjaa tai korttia. Serkun tapauksen ymmärrän täysin, hänen avokki oli meidän häiden aikaan vakavasti sairas ja tämä serkkukin meinasi jättää tästä syystä häät kokonaan väliin. Oli kuitenkin viime hetkellä päättänyt tulla (tai oikeastaan se sairaalassa ollut avokki patisti hänet häihimme), ja hän lupasi viedä minut ja mieheni joskus veneilemään ikäänkuin häälahjaksi. Tosi mukava idea, mutta tiedän kyllä, että se todennäköisesti jää toteuttamatta. Ymmärrän myös kolmihenkisen perheen tilanteen, koska perheen rouva (joka on siis mun vanha ystävä) harmitteli huonoa rahatilannetta vähän ennen meidän häitä. Toisaalta samaan hengenvetoon hän kuitenkin kyseli, onko meillä mitään lahjatoiveita. Voi siis hyvin olla mahdollista, että he eivät tuoneet mukanaan mitään, mutta toisaalta entäs jos heidän tuomansa lahja/kortti on kadonnut johonkin? En ole kehdannut kysyä tältä ystävältäni asian todellista laitaa, sillä en halua vaikuttaa idiootilta. Tosiasia kun kuitenkin on se, että olin mielissäni kun ko. perhe ylipäätänsä pääsi tulemaan meidän juhliin (alunperin heillä oli este). Eli periaatteessa minua ei haitannut "lahjattomat" ja "kortittomat" vieraat. Itse en kuitenkaan ikinä kehtaisi mennä toisten juhliin ilman mitään viemisiä. Ja siitä huolimatta, että lahjojen antaminen olisi suorastaan kielletty, antaisin kuitenkin kortin.
 7. ^Laittamistasi puvuista ensimmäinen on ihan mielettömän kaunis, ota se
 8. Tosi kaunis ja upea puku, mutta hävettääkö 15 vuoden päästä katsoa hääkuvia, joissa on tuo puku päällä..? Ei sillä, että puku olisi mitenkään ruma, pikemminkin se on aivan ihana ja tosi hot. Itse en ehkä siltikään uskaltaisi tehdä noin trendikästä valintaa, ettei tarvitse piilottaa kuvia parin vuoden päästä
 9. Itse en missään olosuhteissa suostuisi jättämään pois kunnon hääkuvausta (siis potretit studiossa ja miljöössä sekä vihkimisen ja juhlien kuvaus). Jostain luin, että häistä jää pysyvästi sulhanen, sormus ja valokuvat, joten haluan ihan oikeasti hyviä kuvia muistoksi. En myöskään halua nakittaa ketään kaveria tähän hommaan - vieraat nauttikoot meidän kanssa ja ammattilaiset hoitakoon he omat tehtävänsä. Olen ollut monissa häissä, joissa kuvaus on hoidettu ns. talkooporukalla, ja kyllä on jälkikäteen kuulunut monia harmitteluja.
 10. Mulle tulee vannehame, jonka päällä on pari-kolme kerrosta tylliä. Pehmentää kivasti yleisilmettä.
 11. Myös minä tilasin kukat tuolta Decoflowerista. Hääkimppu, kaksi morsiustytöille tulevaa kimppua (joista toinen on myös ns. heittokimppu), kaksi viehettä sekä kaksi hiuksiinkiinnitettävää kukkaa kaasoille. Vielä en ole saanut kukkia, mutta uskoisin niiden olevan oikein ihanat. Laitoin myös tilaukseen mukaan muutaman inspiraatiokuvan, ja floristi kertoi saaneensa hyvän kuvan siitä mitä haluan. Koko setille tulee hintaa noin 120-130 euroa. En tiedä onko paljon vai vähän verrattuna oikeisiin kukkiin (en pyytänyt mitään tarjouksia kukkakaupoista), koska halusin nimenomaan pakkasenkestävät silkkikukat. Häät ovat siis helmikuussa.
 12. Hattuhirmun systeemi kuulostaa hyvältä Haluaisin meillekin niin, että vihkimisen jälkeen minä ja mies voitaisiin poistua hetkeksi johonkin piiloon, missä voisimme olla kahdestaan. Vaikka siis vain siksi aikaa, kun vieraat asettuvat pöytiin ja saavat onnittelumaljat. Mutta tässä se ongelma just piileekin, kun ei voi järjestää semmoista perinteistä onnittelujonoa...? :-/ Meillä vihkiminen tapahtuu samassa huoneessa/tilassa missä vihkiminenkin - tosin tilan eri osassa. Vieraat eivät siis istu pöydissä vihkimisen aikana, vaan seisovat tanssilattian reunalla.
 13. Mies ei saa nähdä pukua ennen hääpäivää. Vihkimiseen saakka en tosin voi pitää pukua salaisuutena, sillä käymme kuvattavana ennen tuomarin eteen menemistä.
 14. ^Onhan ne juu hieman kovia kommentteja ollut, mutta oikeastaan mua vaan huvittaa ihmisten kapeakatseisuus : Mun appivanhemmat ovat kyllä normaalisti ihan huipputyyppejä, joten ehkä mä nyt annan tuon jutun mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Ellei sitten ihan tosissaan aleta purnaamaan ja boikotoimaan. Tekee varmaan ihan hyvää sillekin suvulle nähdä yhdet siviilihäät
 15. Meillä mies oli eilen ilmoittanut vanhemmilleen, että kirkkohäitä ei tosiaankaan ole tulossa, koska olemme eronneet molemmat kirkosta. Anoppi oli mennyt ihan pois tolaltaan, itkeskellyt ja muuta (tyyliin "sitten kun kuolet, niin sinua ei siunata vaan työnnetään vaan maakuoppaan : ) ja appiukko oli alkanut jupisemaan, ettei avioliitto ole oikea ilman kirkkohäitä, ja että olisi parempi olla menemättä naimisiin ollenkaan Mies oli kyllä siihen todennut, että tuolle linjalle ei tosiaankaan kannata lähteä. Voi olla, että miniäkokelaan pinnat tais vähän tippua ;D Muutenkin odotettavissa, että miehen suvusta tulee muutkin olemaan vähän järkyttyneitä. Mun vanhemmille olisi tarkoitus kertoa asiasta ensi viikonloppuna, ja epäilen, että mun äiti tulee vähän nikottelemaan. Isäni ei kuulu itsekään kirkkoon, joten se on varmaan ihan ok.