Jump to content
Naimisiin.info

tillura

Aktiivijäsen
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän tillura kaikki viestit

  1. Jos haluatte lomailla Thaimaassa ns. "sadekaudella" eli kaipaatte aurinkoa, lämpöä, hyvää ruokaa ja palvelua sekä rauhaa "honeymoonilla"... vieläpä normaali turistiajankohdan ulkopuolella, niin suosittelen lämmöllä Raya Yai paratiisisaarta (kirjoitetaan myös Racha Yai Island). Tuliltiin just tällä viikolla ko. saarelta!!! Bangkokissa ja Phuketissa oli ikävän sateista, harmaata ja myrskyisää ja kun saavuimme Raya Yai saarelle, niin kahden viikon aikana ei ollut tietoa sateesta. Aurinko paistoi kirkkaan siniseltä taivaalta, mereen pääsi snorklaamaan ja dyykkaamaan, ruoka oli maukasta jne.
  2. Huhuu? Onko täällä ketään, joka voisi kertoa minulle miten "järkevää" olisi tehdä hääkimppu käyttäen pientä puukranssia, valkoisia ruusuja ja teräsheinää. Hyvät neuvot ja ehdotukset otetaan ilomielin vastaan.
  3. tillura

    puna- ja valkoviineista

    Meille tulee viinit, jotka sopivat possulle ja kalalle punaviini: - Peter Lehman Barossa Shiraz (2003) Australia, 12,99 e - DFJ Tinta Roriz & Marlot (2004) Portugali, 9,75 e valkoviini: - Pinot Grigio Garde (2005) Italia, 8,38e - Yalumba Y Series Riesling (2005) Australia, 9,90e
  4. "Ilmassa jännitystä ja suuren urhelujuhlan tunnelmaa..." ...hetkinen??? Ai niin, mehän ollaan naikkarisivuilla. Kylläpäs nolottaa :-[ Mites tämä naikkari on niin vauhkoontunut? Just joo, mut se johtuukin siitä, et pe on 2.sovitus ja siihen valmistautuminen vaatii kaiken huomion... mites mulla naikkareilla on sovitukset menneet?
  5. Hmmmmmm...... onpas ihmisillä mielenkiintoisia tarinoita. En ole koskaan aikaisemmin edes lopsauttanut korvaani tai miettinyt juurata jaksaen miten sukulaiset voisivat reagoida siviilivihkimiseen. Minusta on mukavaa ajatella, et saan järjestää juhlat läheiselleni ja juhlaan luonteeseen kuuluu virallinen osuus eli siviilivihkiminen. Mukavaksi sen tekee se, että seremonian toimittaa appiukkoni. Itse en kuulu kirkkoon, eikä se seikka ei ole häirinnyt minua, ei sulhoa (..kuuluu kirkkoon...) tai edes läheisiäni. Päinvastoin meillä on mukavaa leikinlaskua siitä, kun olen ollut isännän kanssa kavereitteni häissä tai kastajaisissa, niin minulle todetaan "pakanoiden paikan olevan tuolla sikaosatolla kirkon perällä". He-he-he ;D ;D ;D..ja sit nauretaan vedet silmissä!!! Tavallaan toivoisin jonkun kommentoivan asiaa, niin tietäisin mistä puhutaan. Mutta PÖH-PÖH!!! kaikille ilkeille ja naseville puheille!!! Eikö vain??? ;)
  6. tillura

    iltapalapurtavaa???

    Alustavasti ollaan suunniteltu hedelmiä ja erinäisiä juustoja sekä suolasta purtavaa. HaKa Savuporosalaatti kuulostaa "NAM" hyvältä! -mistä olette sellaista saaneet tilattua
  7. Hyvät Naikkarit!! Tarvitsen teidän apua, sillä haen HYVIÄ EHDOTUKSIA sisääntulo ja poistumismusiikin suhteen. Kuten esim tässä foorumilla on esitetty: - Bach: valo valkeuden - The Kiss (Viimeinen mohikaani elokuvasta) - Walking in the air (Lumiukkolaulu) - Nocturnen (Eino Leinon runot) - Love Story-teema - Indiana Jones -teema - Amelie-teema - Forrest Gump-teema - J. Pachelbelin Kanon: d-duurin - Death in Vegas: Girls (leffasta Lost in Translation). - Elton John: leijonakuningas Lisää ehdotuksia!!!
  8. Omaa pulinaa: Tre:lla Felle H.K:n kanssa ideoimme minulle 50-luvun tyylisen ns. kotelopuvun eli puku on tyköistuva ja ilman laahusta tai kellotettua helmaa. Yläosaan tulee luut, jotka pitää puvun ryhdissä. Pääntie on vielä suunnitteluasteella, sillä se joko tulee ilman olkaimia tai ns. niskalenkin kanssa. 1. sovituksen jälkeen voin sanoa: "NAM! Puvusta tulee rouhee" . Seuraava sovitus on 1kk päästä. Näin jälkikäteen voin vain viisastella ja todeta, et huh-huh miten paljon oman puvun suunitteluun menee paljon aikaa, mutta kyllä se kannattaa!!
  9. Perjantaina ensimmäinen sovitus!!! Hui, jännittää!! : Pukuni valmistaja kertoi tekevänsä ensin lakanaversion, sillä korjaaminen tai mallin istuvuus on parempi katsoa tuossa 1.sovituksessa. Kun sitten varsinaisesta kankaasta lähdetään tekemään, niin mitat ja istuvuus tulevat prikulleen oikein. Kuulema, kun suoraan mennään juhlakankaasta leikkaamaan ja parsimaan yhteen, niin kaikki puretut ompeleet näkyvät valmiissa puvussa.
  10. Tarkoitatko Nanna83 nesteturvotusta? Saat sen parhaiten poistettua nesteenpoistoon tarkoitetulla Antisaltilla (löydät tuotteen mm. luontaistuotekaupoista). Tuote ei toimi päivässä eikä kahdessa vaan tarvitset useamman päivän. Jos tarkoitat turvotusta massussa, niin siihen auttaa veden runsas nauttiminen, kuidut ja luumut (..vesi vanhin voitehista..) Jos sinulla tarkoitus on estää turvotusta, niin vältä suolan käyttöä tai sellaiset hiilarit, joka keräytyy ja tukkii massun (mm. vaalea leipä, pasta, pulla jne..) Ja tietty muista liikkua ja kunnolla hiki pintaan. Tsemppiä!
  11. Ponikka! Vieläkö mietit irtoripsiä? Voin vain kertoa omalta kohdalta käyttäneeni erissä juhlissa ripsiin liimattavia YKSITTÄISIÄ ripsiä. Yksittäisiä ripisä saat hyvin varustetuissa hius-&kemppariliikkeistä (esim. Jkl:stä Kinnuselta, Kauppakadulla). Ripset laittoi kaverini ja liimakseen käytettiin mustaa liimaa. Lopputulos oli makee ja silmiin ei tarvinnut laittaa ripsiväriä. Silmien rajaus ja meikkaus onnistui hyvin, ilman pelkoa, että yksittäiset irtoripset olisivat irronneet kesken meikkauksen tai juhlan. Itseasiassa ripset lähtivät viikkoa myöhemmin normaalin pesun yhteydessä.
  12. AIKATAULU: pe 6.7.2007 - menen hoteliin yöksi (ihanaa pääsee rauhoittumaan omaan rauhaan ) la 7.7.2007 - kampaaja tulee hoteille klo 11 - meikkaus tulee hotelille klo 12 - klo 13 valokuvaus - klo 14 vihkiminen - klo 15 juhlapaikalle
  13. Minäkin kuulun juhlapuvun teettäjiin. Puvun malli on ns. kotelopuku ja puvun ompelee Tampereella Felle H.K. Duschesses-kankaan kävin tilaamassa Helsingistä kangaskauppa Kivi Holgerista. Kangas, puvun vuori ja ompelulangat yhteensä 180 e. Palvelu Kivi Holgerilla erittäin hyvää ja asiallista ja tiedän Felle H:Kn olevan loistava kaavoittaja & ompelija! Odotan innolla ensimmäistä sovitusta. ;D
  14. Omat kengät ovat vielä hakusessa, mutta kauppoja kiereltynä olen tullut siihen tulokseen, et taidan kallistua oikeisiin lattari- tai vakkaritanssikenkiin. Perinteiset juhlakengät ovat ns. "feet killer":tä. Omistan sen verran eripari kaviot ja niin monista kengistä olen saanut hiertymiä (vaikka olen "ajanut kengät sisään" ennen käyttöä) ja niin monista juhlakengistä olen lahjakkaasti katkaistua koron :-/ Lattari- ja vakkarikengissä lestit ovat "jalkaystävällisiä" ja korkot ovat vahvistettuja. Eihän ne muotoilultaan ole D&C, mut juhlamaratoonissa taitaa painaa mukavuus enemmän kuin jalkojen kipu ja kärsimys...
  15. Meillä tarjolla kakkubuféépöytä, jossa tarjolla 5 erilaista kakkua: tumma/vaalea suklaa-, juusto-, marsepaani-, hedelmäkakku sekä tiramisua. Nam! Kakut on luvannut tehdä ystäväni, jolla on taito hyppysissä ;D
×
×
  • Create New...