Jump to content
Naimisiin.info

oceanus

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

oceanus's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tapahtumataiturit hoitivat parhaan ystäväni häiden ruuat pari vuotta sitten. Pakko kertoa monet häät kokeneena, että tämä ruoka pesi muut mennen tullen! Varmasti asiaan vaikuttivat myös hääparin valinnat ruokalajien ja tyylin suhteen, mutta ruoka oli todella hyvää, sitä oli riittävästi ja kauniisti esille pantu. Tapahtumataiturit on tämän takia nyt buukattuna myös meidän omiin häihimme ensi talvena Ja hinnat mielestäni kyllä todella kohtuulliset.
  2. Miksei meikkaajasi suostu laittamaan niitä sinulle? Niitä on vaikea saada itselleen laitettua, ammattilaiselta käy nopeasti. Pyydä ihmeessä uudestaan!
  3. oceanus

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Paras ystäväni tulee olemaan kaasoni. Olemme tunteneet pikkuvauvoista asti eli jo 30 vuotta! Jo kouluikäisenä sovimme, että olemme toistemme kaasoja, jos naimisiin pääsemme! Hän on kaason tehtävään myös mitä sopivin, sillä hän osaa organisoida, tulee kaikkien kanssa toimeenn, eikä turhia stressaile mutta ottaa roolinsa vakavasti. Häneen voin luottaa täydellisesti
  4. Me olimme viime maaliskuussa Koh Changilla 9 yötä, ja ei voi kuin kehua paikkaa. Olin itse aiemmin käynyt Phuketissa, joka sekin oli kiva paikka, mutta Koh Chang oli ehdottomasti romanttisempi kohde. Mietittiin miehen kanssa, että häämatkapaikkana olisi kyllä loistava eli uudestaan voisi mennä... Asuimme Klong Prao resortissa, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä vilkkaimmalta White Sand Beachilta. Hotelli oli laguunin ympärille rakennettu ja meidän omasta villasta oli näkymä niin laguunille kuin merellekin. Ei voi ehkä kyllin hehkuttaa paratiisimaista ympäristöä, hotelli oli kaikin puolin nappivalinta! Koh Chang on vielä melko turmeltumaton matkakohde, ehkä jätehuollossa voisi olla parantamisen varaa sitä mukaa kun turistimäärä lisääntyy. Luonnonsuojelualuetta on n 80% saaresta, joten tuskin sitä koskaan tullaan täyteen rakentamaan. Skootterilla pääsi hyvin kulkemaan saaren ympäri kulkevaa mutkaista ja mäkistä tietä. Maisemat oli huikeat, liikenne ei yhtä pelottavaa kuin Phuketissa (tai Bangkokissa!) koska jopa minä uskalsin ajaa Pienistä kylistä erityisesti etelässä sijaitseva Bangbao, joka on laitureiden päälle rakennettu kalastajakylä. Siellä söimme muutamalla eurolla rapuja aivan valtavat annokset, nam! Lempiravintolamme löytyivät kuitenkin Klong Prao rannalta, jota pitkin kävelimme illalla taskulampun valossa syömään. Pari rannalla olevaa pientä ravintolaa olivat ehkä parhainta lomassa - varpaat hiekassa, meri muutaman metrin päässä, aaltojen kohina ja taivaallinen (ja halpa!) ruoka kynttilöiden valossa. Romanttista... Rauhalliseksi ja romanttiseksi häämatkapaikaksi Koh Changia voin todella suositella!
×
×
  • Create New...