Jump to content
Naimisiin.info

Kattaus inspiraatiota (kuvia!)


nightatvogue

Recommended Posts

En itsekään muista, onko tällaista ketjua jo jossain, mutta toivoisin, että kuvaketjuun ilmestyisi myös kuvia oikeista (Suomalaisista) häistä. Useimmat kuvat, joita tänne laitetaan, tuntuvat olevan stailattuja ja valtamerten takaa vietettyjen megaluksushäiden kattauskuvia. Ideoita ja vinkkejähän niistäkin saa, mutta kuinka monella on oikeasti aikaa ja rahaa toteuttaa sellaisia somisteita omiin hääjuhliinsa.

Ja sitten aloittajan kuviin. Yhdessä kattauksessa on sinikuvioinen pöytäliina. Usein pöytäliinat ovat valkoisia, joten erittäin raikas ja tyylikäs idea on tuollainen kuviollinenkin liina.

Link to comment
Share on other sites

Meille tulee samanlainen idealtaan kattaus kuin tuo tekin suunnittelette. Mun mielestä antaa kivan ravintolamaisen tunnelman, että on lasit ja aterimet pöydässä. Meille tulee jokaiselle myös tuollain ohjelma/menulappu. Sillä saa helpolla ja halvalla lisäsävyä pöytään.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Olisko hullua jos ostais esim. tuollaiset isot "aluslautaset" (tai vaihtoehtoisesti pienet pöytätabletit) joissa olisi sitä jotain särmää ja jotka olis sitten juurikin sitä, eli alusta jonka päälle laittaa se tavallinen tylsä ruokalautanen (fakta kuitenkin on ettei missään tunnu olevan mitään muita kun yhdenlaista ja yhden väristä astiastoa) sitten kun sellaisen saa eteensä?

Ja onkos nämä kattauskuvissakin näkyvät roikkuvat liinat lautasten alla lautasliinoja? Mahtaako noin mahtavan kokoisia löytää mistään? :)

Muokattu: , käyttäjä: Annas kun
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...