Jump to content
Naimisiin.info

Rovaniemi


heidia

Recommended Posts

  • Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Luminen:

Me mennään kuvaan Kuva-Tupaan. Ei ole ennestään tuttu, mutta kehuja olen kuullut. Lupasi ottaa kuvia ulkona ja studiossa.

PikkuJ:

Ei tuo valomerkki miltään ehdottomalta kuulostanut, Heli vain sanoi, että puolen yön aikaan ovat lähteneet yleensä.

Me otetaan Skylta tervetulomaljat, ja pari lasia viiniä ruuan kanssa. Jonkinlaista boolia lupasivat tehdä myös, ja sitä otetaan lasi pari vieraille. Loput saavat itse tilata tiskiltä.  29€/pullo oli viinissä halvin mahdollinen, ettei se mitään ilmaista ole ;)

Link to comment
Share on other sites

Heips!

Olin eilettäin Skylla pienissä häissä; hääpari + heidän kaksi pientä lasta sekä minä ja mieheni todistajina. Vinkiksi antaisin teille jotka siellä viettävät hääjuhlaa, että hommaatte pienille lapsivieraille tekemistä. Siellä nimittäin oli kauhean mukava juosta pitkin salin käytäviä, kun ei ollut valmiina minkäänlaista leikkinurkkaa tai vastaavaa.

Tosi mukavaa henkilökuntaa oli ja palvelu pelasi moitteettomasti. Syötiin hyvää ruokaa ja lopuksi mansikkakakku+kahvit.

Maisemat näin talvisaikaan oli kyllä mielettömän upeat. Saimme vielä vasemman nurkkapöydän alhaalta, josta näkymä oli mahtava.

Link to comment
Share on other sites

Haa, kuulostaa mukavalta, kiitos Luminen.

Me puhuttiin jo lastennurkasta kun käytiin skylla katselemassa. Siinä on siinä ylätasanteella heti kun tullaan ravintolasaliin, niin sellainen pieni tila, johon lasten nurkka tulee. Hotellilta lupasivat siihen videot ja tv:n. Pitää sitten itse viedä jotain pelejä/värityskirjoja tms. sinne kans.

Lapsia ei ole meillä kovin montaa tulossa vieraaksi, joten mitään hoitajaa me ei sinne hommata.

Link to comment
Share on other sites

Kaikki varmaan häähumussa! ;)

Piti kysyy sulta tosta boolihommasta.. Mitä Skylla teille siitä sanottiin? Minkä verran voivat tehä, mitä maksaapi suunnilleen jokunen määrä? :) tollainen ois tosi hyvä homma, mut luultiin, etteivät suostu.. ::) ois kiva ees jotain juotavaa tarjota vieraille, etteivät joutuisi kaikkea nauttimaansa ostamaan itse, edes pari mukia per henki ois kiva..

Meidän hääbändis soittava kamumme oli eilen soittamassa Skylla jossain juhlassa :) tuntuu kyl helpottavalta, ku tietää nyt, et sinne mahtuupi.. Tosin en tiiä, ovatko soittaneet siinä "karsinassa" ;D vai esim. keskellä. :)

Tsemppiä suunnitteluun!

Link to comment
Share on other sites

PikkuJ: Siitä boolista tiesin kysyä, kun yksi työkaveri kertoi, että Skylta sellaisenkin saa. Näin luki tarjouksessa: Booli 4€ lasi (n. 1,5dl, vahvuus n. 4,5%)

Kukka80, kiitos tiedosta tuosta häämusiikkijutusta. Pitääpä laittaa muistiin :) Mitään tarkempaa kuvaa ei ole vielä häämarssista, ja on hauska päästä kuuntelemaan oikealla soittimella, että mikä kuulostaa hyvältä.

Tuohon bändi asiaan en oikein tiedä sanoa. Meille tulee sellainen harrastuksekseen  muutamia keikkoja vuodessa tekevä porukka, jossa mun mies itseasiassa on kitaristina ;) Saa nähdä, kuka häissä vinguttaa kitaraa sitten.

Luminen: Lapsia ei meillä ole. Lapsihan on kuitenkin oikein hyvä syy käyttää aikaa :) Kerran ne vaan on pieniä. Minä saan aikaa kulumaan kaikkeen joutavaankin... Ja koira ja hevonen mulla on, niihin menee kiitettävästi aikaa myös.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Heippahei Rollon tyäret!

Mieki olen vielä hengissä vaikka musta ei ole pitkään aikaan mitään kuulunutkaan. Ollaan oltu vähän lomatunnelmissa kun mies oli kaksi viikkoa lomalla. Tietokoneella on tullut sitten vietettyä tosi vähän aikaa kun on touhuttu kaikkea muuta. Kävästiin mutka Rovaniemelläki pari viikkoa sitten. Samalla käytiin katsomassa hääpaikkaa (Ounasvaaran Maja) ja varattiin Skylta huoneita ja pari mökkiä siitä majan vierestä. Olivat remontoineet Ounasvaaran Majaa ja se näytti ihan kivalta. Siellä oli oikein kunnon keittiö ja astiastot ja kaikki, mikä ilahdutti meidän äitiä. Hän kun meinaa kokata sapuskat häihin.

Luminen: meilläkin on sellainen 7 kk ikäinen pikku-vesseli, jonka kanssa saa kyllä ajan kulumaan. Ryömii joka paikkaan niin ettei meinaa perässä pysyä.

Meillä tulee häihin soittamaan veljen kaveri, joka soittaa kaikenlaisia covereita. Taustat on koneella, mutta itse se laulaa.

Mulla on vähän hiipunut tämä naikkarointi alkuinnostuksen jälkeen. En oikein jaksais enää tuota päiväkirjaa pitää. Mutta täällä ois kiva vaihtaa aina välillä kuulumisia kotikaupungin tyttöjen kanssa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Rovaniemi tippunu siulle 2  :o

Nyt alkaa olemaan kivalla mallilla suunnitelmat. Yks asia mitä en ole yhtään vielä saanut eteenpäin on kukat. Eli olisikos kokemuksia Rovaniemen kukkakaupoista? Mistä olet kimppusi hommannut tai tulet hommaamaan? Joitain kokemuksia löytyi tuolta aikaisemmilta sivuilta, mutta onkos muita vinkkejä? :)

*Kiittää ja kumartaa*  :D

Link to comment
Share on other sites

Vastaampa, vaikkei ole itselläkään tietoakaan  ;) Eli minäkin haluaisin saada tietoa kukka-jutskista.

Haluaisin aika luonnonkukka tyylisen kimpun, enkä kovin roikkuvaa systeemiä. Pitää varmaan käydä vähän kiertelemässä ja kyselemässä. Eiköhän niillä ole jotain mallikansioita siellä.

Link to comment
Share on other sites

Hei vaan Bumber!

Just soittivat Kirkkoherranvirastosta. Pappien vuorolistat oli tulleet. Alustavasti varasin Hanna Hytösen, joka on sairaalapappi. Lupasivat soitella, jos tulee jotain estettä.

Kaksi muuta vaihtoehtoa olivat Ilari Kinnunen ja Ritva Marttala. Aivan tuntemattomia nimiä, tätä Hytöstä joku kehui täällä, niin sanoin sitten nopsasti hänet. Kanttori tulee kuulemma automaattisesti vaan se joka on vuorossa.

Kääk, kyllä kylmäsi ensin, kun rouva puhelimessa rupesi kyselemään, että teillähän olisi vihkiminen silloin ja silloin Korkalovaaran kappelissa. Ehti käydä mielessä, että nyt se on remontoitu tai suljettu tms.  :o Mutta ei sentään  ;)

Alunperin oli puhe, että pappia voi kysellä sitten kun menee tekemään esteiden tutkintaa. Mutta soittivatkin jo.

Tänään kävin Beauty For Youssa värjäämässä ja leikkaamassa hiukset Sarilla, joka tekee mun hääkampauksenkin. Olin kyllä tosi tyytyväinen  ;D :-X Hyvä väri tuli. Sovittiin jo muitakin aikoja. Menen kuukautta ennen häitä rakennekäsittelyyn, saa vähän käsiteltävyyttä hiuksille. Ja sitten viikko ennen häitä koekampaus ja meikki. Koekampauksen yhteydessä vielä värjätään hiukset, niin ei sitten juurikasvut loista kuvissa....  ::)

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Itse ajattelin käydä ihan kukkakauppa kierroksen kuvan kera ja kysellä hintoja yms. Valmiita mallikansioitahan liikkeissä on mutta melkeinpä helpompi esimerkiksi täältä naikkareista on mieleisen kimpun kuva löytää ja sen mukaan sitten liikkeestä kimppu tilata.

Minullekin Kirkkoherranvirastosta soittelivat, mutta taidan itse sen papin kuitenkin yrittää kysyä. Yllättävän vaikeaa on tuo papin valinta, sain nyt tosin paljon apuja minun ihanalta Kaasolta, joka oli kavereineen miettinyt ketkä olisivat sopivia :) Pitääkin ensi viikolla kysellä kuka joutaisi vihkimään.

Link to comment
Share on other sites

Nyt on sitten käyty hiukan kyselemässä. Näyttäis siltä, että sellasissa pienissä kukkakaupoissa on halvinta, sitten esimerkiksi Ukonhattu oli arvattaenkin kaikkein kalleimmasta päästä. olen kyllä sitä mieltä että kannattaa ehdottomasti käydä kyselemässä nimittäin huomasi  tosi hyvin, että kaikkien myyjien kanssa ei vain puhuttu samasta asiasta vaikka mulla oli kuvakin mukana.

Aivan ihana palvelu oli siinä sampo pankkia vastapäätä olevassa kukkakaupassa tais olla Kukka ja Lahja nimeltään. Oli semmonen keskiverto hintainen mutta se myyjä vaikutti ymmärtävän mitä minä halusin ja teki omiakin ehdotuksia lisäksi.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anetka77

Uusi morsian ilmoittautuu!

Eli häät on 12.8. pääkirkossa ja sieltä siirrymme ruokailemaan seurakuntakeskukseen. Omalla budjetilla järjestämme ja haluamme pitää toimituksen lyhyenä, joten päätimme näin. Ja itse valmistelemme kaikki, mitä vaan pystymme  :P.

Link to comment
Share on other sites

Moi Anetka, ja tervetuloa :) Tuo kuva tulee näkyviin niin, että kirjoittaa img hakasulkeisiin ennen tuota tickerfactoryn osoitetta, ja osoitteen perään hakasulkeisiin kauttaviiva img. siis [ img ]   osoite  [ /img ]  Hakasulkeisiin sisälle ei laiteta noita välilyöntejä, laitoin vain tuohon esimerkkiin, koska muuten ei näkyisi. Sekava selostus, mutta koita saada selvää :)

Kiitos ippuliinille kukkakauppa-tiedoista. Pittääpä itsekin lähteä kyselykierrokselle :)   :-X

Link to comment
Share on other sites

Heips,

Mulla kävi Essy ihan samalla tavalla, kun soittivat kirkkoherranvirastosta niin mie aattelin, että nyt on varmaan vihkiminen peruttu. No ei onneksi sentään.

Meille tulee kans ilmeisesti Hanna Hytönen. Aikoivat vielä varmistaa, että aika sopii hänelle. Aika vähissä oli vaihtoehdot, kun mie olin aatellu, että saa suunnilleen valita kenet haluaa. Uskonpa kuitenki, että Hytönen on ihan hyvä pappi ja oli kiva kuulla, että joku oli häntä kehunutkin. Toissa kesänä oltiin häissä, joissa oli ihan karsea pappi. Kyllä siinä jotenki tunnelma meni pilalle, kun pappi vaan änkytti ihan paniikissa.

Kyllä tässä kovaa vauhtia häät lähestyy itse kullakin, kun on jo toukokuu! Kohta pitää alkaa oikein tositoimiin.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anetka77

Kiitos Essy  :D!!

Nyt toimii!! Tuosta kukkakimppu-jutusta sen verran, että kävin tänään siinä Lillin kukka ja lahja-liikkeessä (josta joku jo mainitsikin aikaisemmin) ja siellä kimpun hinnaksi tulee 60-80€ riippuen vähän kukasta. Vieheet ja pikkukimput yms. oli 10-15€.

En sitten muualla käynyt, joten en ollenkaan osaa tuota hintaa arvioida... Mutta mukavan oloinen myyjä oli ;D!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...