Jump to content
Naimisiin.info

Porvoo


Hanuli

Recommended Posts

Tuuls: kun mulla on nyt inspis päällä, niin pitää hoitaa asiat saman tien. Itseni tuntien saattaa laiskuus iskeä pian  ;D Jep, Lindell on kallis ja itseasiassa aloin tänään miettimään, josko sen sittenkin vaihtaisi Jori Gustafssoniin. Häntä on kehuttu paljon. Onkos täällä kenelläkään hänestä kokemusta? Lindellillä olen käynyt rippi- ja yokuvassa aikoinaan, mutta nyt kun pitää omasta kukkarosta maksaa, niin tulin pihiksi :D

roos: paikka kuulostaa ihanalle. Viettäkää mukava hääpäivä :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 584
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Roos, kiitos vastauksestasi! Pitää varmaan käydä tsekkaamassa jossain vaiheessa. Onko siellä sellaista esim nurmikkoaluetta tai vastaavaa missä voisi pitää itse vihkimisen, me kun emme mene kirkkoon.

Onhan tuo Tanssisaari aika tyyris, mutta se sisältää sentään siivouksen, keittiön käytön, astiastot, ihan kaiken oikeastaan. Paitsi pitopalvelun. Ja siellä saa olla niin myöhään kun haluaa. Ja kun meillä olisi se vihkiminen siellä paikan päällä niin ei se hinta sitten tunnukaan niin kovalta. Mietityttää vain kesäkuun säät, kun kesäkuussa oli ainoa vapaa viikonloppu...

Link to comment
Share on other sites

roos: todella halpa paikka! itse olen varaamassa kamppulan srk-keskusta, vihkiminen ja juhla siis samassa paikassa...vuokra vuorokaudelle on 124 isosta salista ja 45 kartanosalista...et hiukan on tyyriimpi kuin tuo siun paikkas :) mut vanhemmillani ja sisaruksilla on ainakin lyhyt paikka kamppulan srk:hon, heillä kun ei oo autoo ja sit pikkusisarukset pääsee kätevästi nukkumaan omaan sänkyyn :D

heidig: muistaakseni jori gustafsson on yhen vanhan lukiokaverin isä, ja muistaakseni hänen ottamat kuvat ovat hyviä. vois tosiaan sitä kysellä, muuten perhe ottaa kuvat....mistäs ajattelit ottaa häntä kiinni? :)

Link to comment
Share on other sites

Tuuls, joo se on paaljon halvempi kuin Lindell. Pakko miettiä näitä kustannusjuttuja  :-/ Haluaisin valokuvaajan kuvaamaan koko päiväksi, mutta kun olen katsellut noita taksoja, niin jätänpä väliin  ;D Pyydän kaveriani napsimaan sitten kuvia pitkin päivää.

Kävin tänään katsomassa Helsingissä pukuja. Oli paljon tosi ihania, mutta en vielä ala ostamaan. Ja sormuksiakin käytiin sulhon kanssa katsomassa. En halua olla sitä itse valitsemassa, mutta mentiin vaan huvikseen katselemaan :)

Link to comment
Share on other sites

Hej bride_to_be! Olisiko sulla kuvia teidän juhlista? Tarkoitan siis palokunnantalosta sisältä teidän juhlissa. Olis kiva nähdä millainen se on koristeltuna yms. Nyt kun käytiin siellä niin iso sali oli ihan tyhjä, kun pöydät ja tuolit oli kerätty siihen lavalle. Laita vaikka yksäriin jos et täällä halua näyttää, pliiis  ;D

Ja kiitos pitopalveluvinkistä. Sinne lähti tarjouspyyntö samantien. Meillä on jo yks erittäin hyvä tarjous, mutta kartoitetaan tässä viel muitakin kun ei ole kiirettä.

Mistä ostit kukat?

Entäpä hääyövinkkejä? Haikkoo ei oo sitten vaihtoehto ;) Me kun asutaan Vantaalla niin ei viitsittäis kotiin könytä juhlien jälkeen. Mun vanhemmat ja sulhon vanhemmat asuu kyl Porvoossa, mutta tuntuis jotenkin oudolta viettää heidän luona hääyötä  ;D

Link to comment
Share on other sites

Moi! Kattelin just noita kuvia, ni ei yhestäkään näy yleistä ilmettä, niis on keskitytty enemmän ihmisiin. Toisaalta me ei kyl ees koristeltu oikeestaan yhtään sitä paikkaa.

Meil oli pöydät laitettu sillai et mahtu 70 ihmistä syömään ja silti jäi viel puolet huonetta tanssi tilaks. Ruuat ja juomat oli katettu sinne pienempään huoneeseen, alkoholittomat juomat oli salin puolella ihan sen pikkuhuoneen oven vieressä ja tosella, esiintymislavan puolella lahjapöytä. Tehtiin niin et me otettiin vieraat vastaan siin keskel salia, ni ne sai sit laitettuu ite lahjat siihen pöydälle matkan varrella. Meidän kakun ne laitto pikkupöydälle siihen esiintymis lavan eteen, ni sillai kaikki näki, ettei tarvinnu missään nurkassa olla.

Meistä se paikka oli sen verran kaunis, ettei laitettu ku kukkasia muutamaan paikkaan, sekä pöydille. Laitettiin liinat, ruokaservetit taiteltuna ja aterimet jo valmiiks, sekä ohjelmat ja hääkarkit, ni pöydät oli jo valmiiks "koristeelliset".

Kukat oli sieltä kukkakauppa romeosta, länsirannalta. Oli tosi kauniit ja olin todella tyytyväinen kimppuuni toisaalta se oli sellanen mitä pidetään rantees ja roikkuu siitä maahan asti, eli ne kukat oli liimalla laitettu kiinni siihen "kudelmaan".

Hääyö vietettiin kotona. Aateltiin et on kaikista kivointa sillai, ku ei ois ollu varaa mihinkää hienoon hotellihuoneeseen ni käytettiin ne rahat sit kaikkiin lisukkeisiin yötä varten. Kantsii katsastaa se hotelli Onni. Se on vanhas kaupungis. Niil on omat nettisivutki. Must se vaikutti kivalta.

Kaikki kehu hirveesti ton pitopalveluiden ruokia, et tykättiin tosi paljon. Meil oli se menu 1.

Ai niin viel siitä palokunnan talosta, se viikonloppu ku mentiin naimisiin, oli eka mistä alko ne helteet, ni siel oli TODELLA kuuma. Siel ei voi avata mitää ikkunoita. Porukka kävi tosi usein siin ulkona vaan sen takii et oli niin hirveen kuuma. Ei jaksanu ees paljoo tanssia ja juomaa meni todella paljon, eniten just limuja, vissyy jne.

Link to comment
Share on other sites

Kiits bride. Tuota hotelli Onnia mä olenkin katsellut, että vois olla mukava paikka eikä hintakaan ole paha!

Hyvä tietää tuo, että sieltä palokunnantalolta ei saa ikkunoita auki. Pitää varautua sitten lämpimään säähän, että on tarpeeksi juomia tarjolla :) Minäkin ajattelin, että ruoat voisi olla siellä pikkusalissa tarjolla.

Link to comment
Share on other sites

onneks mun ei (kai) tarvi toukokuussa murehtia kuumista keleistä :D

mitäs muuten tykkäisitte jos vihkiminen ois pikkukirkossa ja juhla sit gammelbackassa? sulho esitti tämmösen eriävän mielipiteen ;)

Link to comment
Share on other sites

Jaanpa nyt minäkin kokemuksiani. Meidät vihittiin pikkukirkossa ja juhla oli Kiialan päärakennuksen juhlasalissa.

Vaikka itkin kirkon vaihtoa todella paljon ennen häitä ei pikkukirkossa häähetkellä ollut mitään vikaa. Päinvastoin vihkiminen oli tosi ihana. Pappi Rasimusta emme tunteneet entuudestaan mutta häitä edeltävän päivän tapaamisen jälkeen hän oli tehnyt meille tosi henkilökohtaisen hääpuheen meidän harrastuksista. Musiikkien sopiminen kävi tosi sujuvasti sähköpostilla kanttorin kanssa.

Hääautona oli oma auto joten sellaisista palvelusta en osaa auttaa. Porvoonseudulla on kyllä valkoisia limusiineja kuskeineen saatavilla.

Kiialan kartanoa ja sen mukana tulevaa pitopalvelua Cabriolea suosittelen todella!! Kun kävimme katsomassa juhlasalia ensimmäistä kertaa se näytti minusta pieneltä ja pimeältä mutta täydessä tällingissä se oli upea! Kattauksissa oli hienot ruokailuvälineet, kangasservetit, upeat lasit joka juomalle jne. Ruoka oli älyttömän hyvää! Tarjoilu ja ruoka maksoi kyllä sievoisen potin mutta se maksettiin tosi mielellään.

Valokuvaajana meillä oli Jori Gustafsson. Ihan asiallinen tyyppi ja suht edullinen tosiaan. Kun saisi vielä kuvat valittua.. Hän kuvasi meidät ja avustajamme ennen vihkimistä ja tuli juhlaan ottamaan "sukukuvan" eli kuvan koko hääväestä ja kuvasi juhlaa kakunleikkuuseen asti.

Kukat tulivat Kukkatalosta. Laitoin kukkiin suht paljon rahaa, ne eivät olleet mitenkään loistokkaat mutta ihan jees, paitsi kaason rannekukka joka meni rikki jo vihkimisen jälkeen. Ottaisin kukat ehkä mielummin jostain muualta. Kuulin valintani tehtyä vinkkiä että samalla rahalla saisi enemmän muualta.

Laittauduimme kaason kanssa kampaamo Jazz Upissa. Taisi olla himppusen halvempi kuin Cameleon, muista en oikein tiedä. Niina Laineen olisin ottanut mutta hän oli lomalla ja suositteli Jazz Uppia. Jos on joku vakikampaaja niin luottaisin häneen mutta olin kyllä itse tosi tyytyväinen ulkonäkööni. Onneksi otin edellispäivänä koeversiot sillä niihin en ollut täysin tyytyväinen mutta sitten viilailtiin lopputulosta mieleiseksi.

Oltiin Stockkan kanta-asiakastarjouksella 2 yötä Haikon kartanossa, mitä suosittelen myös :) Rentouduttiin Haikossa hieronnoissa ennen viimeisen illan askartelurutistusta ja hääyön jälkeen söimme lounaan alku- ja jälkiruokineen kartanossa. Kaikki siis kuului hintaan. Kävimme etukäteen valitsemassa mieleisemme huoneennumeron, saimme tutustua sviittiin ja selata valokuvakatalogia huoneista. Kahdesta yöstä ehti nauttia ihan eri tavalla kuin vain yhdestä. Luuhasimme vielä sunnuntaina huoneen luovutuksen jälkeen Haikon puutarhassa kun meille sattui vielä niin loistosäät.

Ihanaa oli kertakaikkiaan ;D Kyselkää lisää.

Link to comment
Share on other sites

Ei ainakaan mahdottoman pitkä matka pikkukirkosta kamppulaan. Miks ei?

Mun kampaus ja meikki laitettiin salon elize (tai joku sellanen, en oo varma nimestä). Kävin koe kampauksessa ja meikissä. Kampaaja oli tosi tarkka et niistä tuli just sellaset ku halusin. Mä sit pukeuduinki siel, oli erillinen huone mis sain pukeutua ja isot peilit, et näki ittesä kunnol. ;D

Se paikka on muuten kesä lauantaisin kiinni, joten sain olla tosi rauhassa. Kokonaisuudessaan siel meni 3 tuntia, pukeutuminen laskettuna mukaan.

Sit viel vinkki pukujen ostosta, jos ette tienny aikasemmin. Mä ostin pukuni tammi- helmikuun vaihees, ni sain puolel hinnal, koska ne sillon myy edellisen vuoden mallit pois jotta uutta mahtus tilalle. Ite en tienny tota juttuu, ni kävi tuuri et olin just se perjantai kiertelemässä.

Link to comment
Share on other sites

mä sain kamppulan siks päiväks :) tosin alustavasti vain klo. 8-18...täytyy kysyy vaksilta voisko se olla pitempään :)

i'm so happy happy happy :) ei tarvi huolehtii mistään ennen joulua, jolloin käydään kattomassa paikkaa..:)

Link to comment
Share on other sites

eipä oikeestaan, sisaruksetkin pääsee nukkumaan ajoissa ku asuvat melkein naapurissa :) ja serkku (7v) voi mahd nukkua myös siellä.

mut kattoo miten käy, saatan käydä kattoo sitä paikkaa lokakuun alussa...ja kysyä samalla vaksilta et kuinka pitkään se vois olla. mutta lyhyet juhlat haluan, ja käyhän se näinkin päin.

hankittiin just kihlasormukset, vihdoinkin virallisesti kihloissa :)

Link to comment
Share on other sites

Bride to be ja Tuuls22: Mistä teillä oli/on pitopalvelu? Oliko hyvä ja minkä hintainen?

mä voisin vastata et meillä oli heinosen riitta(on ollut monissa muissakin juhlissa pitopalveluna meidän suvussa) ja ruokia ja kakkuja  kehu kaikki vieraat varsinkin voileipäkakkuja.. ja hintakin oli siinä kun vertailin niin aika keskitasoa..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...