Jump to content
Naimisiin.info

Kemi


Koo

Recommended Posts

  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ei oo vielä kokemusta kukkakaupasta, en oo vielä palannu kotikaupunkiin vaan etelä-suomessa lymyilen, mut meen loppuviikosta sinne.Kerron kyllä sit.

Jep, Kemissä mennään naimisiin, Torniossa juhlitaan. Ei mikään Kemin paikoista tärpänny isojen häiden vuoksi, liian pieniä paikkoja.

Link to comment
Share on other sites

Voi kyllähän minä (JUST TÄNÄÄN!!!:) ) ja oli niin ihana kauppa.Se on täynnä sellaisia vanhoja ihania huonekaluja, joihin oon ihan sulana... Mutta itse rouva kukkamyyjäkin oli mukava, antoi hyödyllisiä vinkkejä ja siellä olevia kimppulehtiä lainaankin. Eli esimerkkikimppuja oli. Mutta muumimorsian, odota ainakin ensi viikon alkuun asti, että menen takaisin ja vien lehtiä sinne pois lainasta, ettet tyhjin käsin tule ulos.

Itselläni ainakin varmistui kimppuasiat entisestään.Täys kymppi palvelusta!

Tosiaan jooo, puhe on siis Beloperonesta...

Link to comment
Share on other sites

sen ku tietäiski...:) eiku haaveilen semmosesta ihan yksinkertaisesta joko kalloista tai pioneista tehdystä kimpusta. Näin sen tyylisen tuolla kukkaosiossa, en  muista missä mut jossa minikalloista on muodostettu iso kukka eli jokainen kalla on kuin yksi terälehti. varret roikkuvat pitkinä suorina ja ne on sidottu yhteen valkoisella nauhalla mikä kiertää varret monesta kohtaan ja loppuu rusettiin. vaikee selittää! sen ison "kukan" keskellä on valkoisista helmistä muodostettu keskusta. kalloja vastustan vain sen vuoksi että viime vuonna naimisiin menneen sulhoni isoveljen morsiamella oli kalloja, sitä edellisenä vuonna sulhoni isosiskolla oli kalloja.. joten se on kai joku sukukukka.

suunnittelimme tämän myyjän kanssa samantyylisen kimpun vaaleanpunaisista pioneista, joita tulisi kolme siihen isoa kukkaa muodostamaan. sitä voisi kiertää vaikka kultainen, valkoinen tai hopea nauha jossa olisi helmiä kiinni.

eli auki vielä, tiedän jo minkätyylisen haluan, mutten tiedä tarkkaan mitä kukkia ja mitä koristeita siihen tulee.. VAIKEETA!!!  ;)

Link to comment
Share on other sites

Anteeks muumimorsian kun en oo vastannut muuten tuohon edellisen sivun viestiisi...Siis ensinnäkin tuosta liikkumisesta. Kemistä Tornioon mennään hääautolla ja sieltä takaisin Kemiin samalla autolla, ehkä Ouluunkin asti. Oulusta yön jälkeen ajetaan omalla autolla Etelä-Suomeen, minne muutamme. Liikkumista tulee, mutta tähänkin mennessä ollaan liikuttu samallalailla ja loppujen lopuksi eihän Ouluun kestä kuin tunti autolla...

Ei todellakaan ole mitään hajua, että missä kampaukset sun muut...Kysyn ensin pukuni ompelijalta, joka on uskomattoman hyvä laittamaan kampauksia. Jos hän haluaa laittaa niin en lähde yhtään minnekään kampaamoon sooloileen. Olen kyllä miettinyt, että mihinköhän sitä menis. Onko kokemuksia jostain hyvästä ja suhtkoht halvasta paikasta?

Millon muumimorsian teillä on häät? Minne aiot itse mennä laittautumaan ja minkälainen kimppu jne?

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät 2.7.2005

Oon tilannut kampaajan Beauty linestä(30€/h eli vissiin aika normaali taksa mut ei kyl mikään halpa...) ja meikkiin meen Anne Ruikalle(muistaakseni ton niminen)

Kummankaan työn jäljestä ei oo oikeen tietoo, kampaamossa oon joskus käyny sillon kun kemissä asuin ja äitini on käyny tolla kosmetologilla. Koejutut molempiin on tän kuun lopussa jolloin osaan kertoo enemmän, toivottavasti positiivista ;)

Niin ja kimpusta ei oo vielä oikeen muuta tietoo kun et kukkana jotain tummaaliilaa ja varmaan valkosta ja luultavasti pisaranmallinen. Selvii varmaan paremmin kun meen niitä kukkakauppoja kierteleen.

Millon teillä olikaan ne häät mamski?(en nyt muista ootko jo kertonu)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on elokuun 20.pvä.

Kerrohan sit kokemuksias noista paikoista. pitää alkaa sit tosissaan miettiin et meneekö kampaajalle sun muille ja alkaa varaan..pitäis soitella ja kysellä, ei vaa jaksais:)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

No nyt on sitten pohjoisen vierailulta palattu...ja kylmää oli!!!!! :-/

Kukkakaupoista sen verran että pyysin tarjouksen molemmilta(beloperone ja decoflora) ja beloperone oli 100 euroa halvempi eli se sit ratkasi kummasta kukat otin...

koekampaus oli onnistunut, juuri semmonen kun halusinkin. meikkikin oli ihan hyvä mutta ei tuntunut kauheesti oman näköseltä, varmaan johtuu siitä kun en niin kauheesti meikkaa.

mites mamski sun järjestelyt sujuu?

Link to comment
Share on other sites

kiitos kysymästä, hyvin meillä.

en oo nyt noita kukkakampausmeikkijuttuja miettiny ollenkaan, lukenu pääsykokeisiin vaan, mutta ollaan häämarssit suunniteltu, mietitty, käyty hakee kuulutukset ku kerranki on aikaa ja sit tehty kutsuja. Tiiän jo minkälaisen kimpun otan, semmosen mistä oon kai jo kertonu ja otan sen sieltä Beloperonesta, ne ihmiset siellä on jo nii mukavia, että haluan melkee jo niittenki takia sieltä:) oon aatellu kysyä kampausta sieltä casanovasta, siellon kuulemma yks hyvä kampaaja, joku nuori. millon teillä on siis häät muumimorsian? sori jos se lukee tuol aiemmin, en laiskana jaksa lähtä nyt kattoon...:)

äläviiti, kemissäkö kylmä... ;) täällon nyt aina, mutta onneks missään muuallakaan suomessa ei oo nyt ollu mikää kesähelle...

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät siis 2.7.2005 eli ei oo enää kauaa.....

Joo ihan mukavilta vaikutti se peloberoonen väki ja toi hintakin ratkasi paljon. Moni myös Kemissä kehu sitä eli eiköhän ne asiat osaa. Mulle tulee pisaran mallinen kimppu jossa on tummanliilaa eustomaa, valkosta ruusua ja murattia.

Joo, kylmä on täällä etelässäkin.... :( sais nyt lämmetä tohon heinäkuun alkuun mennessä!!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Täälläkin yksi Kemimorsio. Ensi kesänä sanotaan tahdon vanhassa kotikaupungissa, kirkko varattu, samoin hääpaikka, Koivuranta on meidän valinta. Mitään muuta ei vielä ole mietitty, täytynee alkaa tutkailemaan noita kukkakauppoja jne. Mielenkiinnolla kuulostelen kokemuksianne.

Link to comment
Share on other sites

Onneaonnea muumimorsian!!!Kuinkas meni häät, kuinkas meni palvelut Beloperonessa sun muissa, saitko kaikki niinkuin halusit? Onko toi Anne Ruikka muuten sama kuin kampaamo Annen Anne? Tiedätkö? Kun soittelin noita hääkampausaikoja ja -hintoja niin siellä maksoi koko homma 50€. Siihen tulee harjotuskampaukset ja hunnun kiinnitykset ja koko homma, sanoi vielä ettei hinta muutu vaikka meniskin viisi tuntia sen laittamiseen..

Oliko lämmintä? Onnistuihan kaikki hyvin?

Link to comment
Share on other sites

;D meillä olisi suunnitteilla häät ensi juhannuksena ja hääpaikka olisi haussa. Onko Koivurannassa talon puolesta pitopalvelua vai voiko sen itse järjestää? Miten alkoholitarjoilu? Oliko teillä häissänne orkesteria? Tarvitsiko olla erilliset huviluvat? Meillä olisi tulossa about samankokoiset häät ja haluaisimme, että jengi voisi olla siellä niin kauan aikaa kuin haluavat. Miten kulkuyhteydet Ajokseen sujuivat?

Kiitos etukäteen

Tirlis

Link to comment
Share on other sites

kemin kampaajista voin sen verran suositella, että kampaamo elmeri on todella hyvä. on tehnyt muutamien tuttujen hääkampaukset ja itse käyn leikkaan hiukseni siellä säännöllisesti. kohtuuhintainen ja oikein mukava kampaaja, joka joustaa ajoissa ja laittamisessa :D

Link to comment
Share on other sites

En muista tosta Koivurannasta et mitä siellä oli, mut näin lonkalta heitettynä muistelisin ettei siellä oo pitopalvelua..Meillä ei ole orkesteria erikseen, suvusta löytyy ihan omastakin takaa...Ajokseen kulkuyhteydet...Jaa-a...Autolla pääsee ja taksikin tuo, mut meneehän sinne varmaan joku bussikin joskus kai ehkä mut ei kyllä välttämättä mitenkään muuten pääse ku omalla autolla...

Onko Elmerin kampauksista tullu hienoja? Minkätyylisiä siellä tulee? siis et tekeeks ne tyyliin vaan hienoja tiukkia nutturoita vai minkälaisia?Ku monella kampaamollahan on tietynlaiset prototyypit mitä aina tehään ja muokataan, suunnilleen näin...En tosta Annesta tiiä yhtään mitään, en oo ikinä ees tajunnu et Kemissä on semmonen. Mut se vaikutti niin mukavalta se Anne puhelimessa et meen kyllä käymään siellä heti kun vaan Kemiin taasen tuun...

tämmöstä tällä kertaa:)

Link to comment
Share on other sites

Mulla oli hääkampaus Elmerissä ja ainakin itse olin tyytyväinen siihen mitä sain. Näytin minkä tyylistä itse olin ajatellut ja kuuntelin kampaajan mielipidettä ja siitäpä sitä sitten lähdettiin koettelemaan kampausta.

Meikki mulla oli kans Kemistä. Anne Ruikalta ja siihenkin olin todella tyytyväinen, vaikka aluksi pelkäsinkin lopputulosta, kun kerran koemeikki oli hetkessä ohitse.

Voi suositella... molempia ;)

-Sannie

Link to comment
Share on other sites

Anne Ruikalla on vain kosmetologin palveluja...se oli jonkin aikaa sitten samoissa tiloissa elmeri-kampaamon kanssa, mut kampaamo muutti pois!  

Tietääkö joku sanoa kampausten ja meikkausten hintoja...oletteko vertailleet? Kuinka paljon ennen hääpäivää varasitte meikin ja kampaajan?

Link to comment
Share on other sites

Kampausten hinnoista voin sanoo sen verran et esim. Casanovassa ne lupas koko homman hintaan 62€ ja Beauty linessa ne sano et ottaa 35€/h ja tuolla parturimo S.Annessa mulle luvattiin koko kampaus kaikkine härveleineen ja kokeineen hintaan 50€. Et soitteleminen kannattaa, ite en jaksanu enempää soitella! :) Ja tuosta varauksesta, soitin viime viikolla ja meillä on kuukauden päästä suunnilleen häät. Sillon ne sano et tyhjää on joka paikassa...

Muokkasin tota kampaamon nimee, se on siis S.Anne, EI pelkkä Anne!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...