Sign in to follow this  
Followers 0
2getheras1

Pyhän Laurin kirkko vs. Puotilan kappeli?

4 posts in this topic

Saisikohan täältä apua tähän suureen dilemmaan... Elikkäs, täytimme Pyhän laurin kirkon varauslomakkeen ja odottelimme vastausta tähän päivään asti. "Varalle" kuitenkin varasimme Puotilan Kappelin. Nyt suureksi yllätykseksemme saimmekin Pyhän laurin kirkon, mutta olin jo ehtinyt ajatella päässäni vihkimispaikaksemme Puotilan kappelia ja nyt on siis suuri päätännän vaikeus, että kumman paikan varauksen vahvistamme?

Puotilan kappelissa vetoaa tunnelmallisuus, pieni koko, kaunis sijainti ja ei kirkkomainen fiilis. Hääpotretit saisi otettua kappelin pihassa kauniissa maisemissa. Miinuksena on taas 15km matka juhlapaikalle. Pyhä lauri taas on lähellä juhlapaikkaamme ja myöskin kaunis ja tunnelmallinen sisältä. Ulkona Pyhän laurin pihassa on kuitenkin hautoja ja tämä ei juurikaan miellytä omaa silmääni. Pyhä lauri on myös sisältä kirkkomaisempi kuin Puotilan kappeli. Toinen suuri kysymys on myös se, saako Pyhän laurin kirkkoon tai Puotilan kappeliin kumpaamkaan viedä akustisen kitaran soittajaa, joka soittaisi "häämarssit" molempiin suuntiin kävellessä :D Kirkon urut ei oikein säväytä meitä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ Meillä on otettu tosi iso määrä upeita hääkuvia Pyhän Laurin kirkon takana, siellä on koivukujaa ja vaikka mitä ihanaa. Ja mitä tulee marsseihin; mä kävelin alttarille akustisen viuludueton säestämänä, joten se ei ole mikään ongelma, kertoo vain kanttorille etukäteen ettei sisääntulo- tai ulosmenomarssia tarvita. (Ja anteeksi jos vaikeutin valintaa :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meidät vihitään parin päivän päästä Puotilan kappelissa. Potrettikuvia tuskin otamme kirkon alueella. Tuosta musiikista, meillä tulee kaikki musiikki ihan kaijuttimista jotka tosin joudumme itse kiikuttamaan kappeliin. Mutta jos meidän omituiseen vaatimukseen suostuttiin niin luulisi että kitaransoittajakin onnistuu. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitos mielipiteistä! :) Päätimme valita Pyhän Laurin kirkon sen ja juhlapaikan lyhyen välimatkan vuoksi. Täytyypä käydä vielä tsekkaamassa kirkon takana olevat maisemat potrettikuvia varten, kiitos vinkistä ;) musiikkiasia on edelleen auki, koska kirkkoherranvirastossa ei oikein tunnuta vastaavan puhelimeen... :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0