kullannuppu2364

Rouva
 • Content count

  1357
 • Joined

 • Last visited

About kullannuppu2364

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 08/01/83

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa

Recent Profile Visitors

1648 profile views
 1. ^ Meillä on otettu tosi iso määrä upeita hääkuvia Pyhän Laurin kirkon takana, siellä on koivukujaa ja vaikka mitä ihanaa. Ja mitä tulee marsseihin; mä kävelin alttarille akustisen viuludueton säestämänä, joten se ei ole mikään ongelma, kertoo vain kanttorille etukäteen ettei sisääntulo- tai ulosmenomarssia tarvita. (Ja anteeksi jos vaikeutin valintaa )
 2. Mun titaaninen kestää mitä vaan Sali on tosiaan ainoa paikka, jossa naarmuja voi tulla, mutta mä en uskalla jättää tätä edes lukittuun kaappiin... Ja niitä naarmuja tulee ainakin mun menossa muutenkin. Jos sormukseen tulee muuten arvokkaampia kiviä (kuten timantteja), kannattaa se käyttää n. kerran vuodessa tai edes silloin tällöin huollettavana. Jos pääsisi käymään niin ikävästi, että kivi tippuisi rungosta ja katoaisi, eikä sormusta ole huollettu koskaan, ei myyjällä/kultasepällä ole velvollisuutta korvata kadonnutta kiveä. Mun sormus käy tsekkauksessa noin vuoden, puolentoista välein, vaikka titaanille se ei niin justiinsa olekaan kun on niin vahva materiaali eikä "väsy" niin helposti kuin muut metallit. Titaanin ainoa, samalla hyvä ja huono puoli on sen uskomaton höyhenenkeveys. Se nimittäin luiskahtaa sormesta nanosekunnissa veden alla jos ei ole varovainen/tottunut varomaan.
 3. Kuin myös. Juha on aivan huippu. Meillä uniikit titaani-ihanuudet sormissa ollut jo kohta 2,5v
 4. Jos ei ole tottunut käyttämään sormuksia, voi leveämpään sormukseen tottumiseen mennä yllättävän pitkäkin aika. Kuitenkin tärkeintä olisi löytää se muotokieli, joka sua puhuttelee ja tuntuu susta omalta, ja siksi melkein suosittelisinkin etsimään kuvia omaa silmää miellyttävistä sormuksista ja viemään ammattisepälle, jonka kanssa voisitte miettiä juuri teille, juuri sulle sopivan, sun näköisen sormuksen. Mua ei puhutellut juuri mikään sormus etukäteen ja mentiin aika mutu-tuntumalla sitten Juha Loikalan (X8:n seppiä) puheille. Juha sai kuitenkin ihan uskomattoman nopeasti kiinni siitä ajatuksesta, mitä me halutaan ja tuloksena siitä on mun sormessa nyt leveä titaaninen ihanuus, joka on juuri mun näköinen ja timanttejani lukuunottamatta aivan identtinen mieheni sormuksen kanssa. Jos siis valmiista sormuksista ei tunnu löytyvän juuri sitä oikeaa, kannattaa mennä kultasepän pakeille. Käsintehdyn, uniikin ja "valmiin mallin" sormuksen välinen hintaero saattaa yllättää erittäin positiivisesti. Seppä vaan pitää valita huolella.
 5. Tuo oli uskomattoman hyvin sanottu. On muuten uskomatonta tuo järjetön yleistäminen: "Kerran pettäjä, aina pettäjä". Mä en ymmärrä miksei ihminen voisi muuttua, tai miksei hänelle annettaisi edes mahdollisuutta siihen. Kärjistettynä tuolla periaatteella alkoholistit, huumeriippuvaiset ja henkisesti sairaat ihmisetkin jäisivät vaille hoitoa. "Kerran juoppo, aina juoppo." "Kerran nisti, aina nisti." "Kerran hullu, aina hullu." Halusin vain tuoda vähän muutakin näkökanta tähän keskusteluun. Sympatiat aloittajalle.
 6. Nimenomaan, näin esimerkiksi meillä. Lähdettiin häämatkalle heti häitä seuraavana tiistaina, eikä passia (edes pikapassia, koska tiedot eivät olleet vielä väestörekisterissä oikein) saanut ajoissa uudella nimellä. Reissussa oltiin kaksi viikkoa, eikä mitään ongelmia tullut. Varmuudeksi meillä oli vielä asiakirjan kopio matkassa. Ja ennen reissua soitin POLIISILAITOKSELLE kysyäkseni asiaa, ja sain tuon vastauksen. Matkasta on aikaa 3kk.
 7. ^ Se lohi oli oikeasti aivan to-die-for. Vieraat kehuivat sitä kilpaa häissä ja muistelevat kaiholla Eli voisin suositella kyllä sitä ihan tosi tosi lämpimästi!
 8. Hymyilin hillittömästi koko matkan
 9. ^ Valmista titaanisormusta kivillä voi olla tosi hankala löytää, koska on vielä toistaiseksi niin harvinainen. Sen sijaan ihan perus flakka-malleja yleensä löytyy aika monestakin isosta liikkeestä joka myy esim. Fossil-merkkiä. Usein siis titaanisen saa teettää tai tilata ulkomailta.
 10. Mulla on vain vihki sormessa, 6mm titaaninen ihanuus.
 11. Myös mun häämeikki oli täydellinen. Vaikka itse sanonkin, olen hyvä meikkaaja itsekin, mutta en niin hyvä että osaisin oikeasti tehdä meikin, joka pysyisi aamu-yhdestätoista yö-yhteen korjailematta, niinkuin ammattilaisen tekemä meikki pysyi. Suosittelen ehdottomasti.
 12. Mulla ei ole sanaakaan pahaa sanottavaa Ateriaxista meidän 7.6. olleiden häiden suhteen. Ruoka oli erinomaista, sitä oli riittävästi, tarjoilu pelasi moitteetta ja aikatauluista pidettiin tiukasti kiinni. Myös joustavuudesta erityismaininta Ateriaxille, joka tarjoili meidän itse hankkimat viinit ja boolit (jonka myös tekivät ilman korvausta meidän hankkimista aineksista). Palvelun lisäksi myös hääkakku sekä rucola-lohi olivat erityismaininnan arvoisia; ne olivat parhaita ikinä!! Voin erittäin lämpimästi suositella, hintakin on erittäin kilpailukykyinen.
 13. ^ Me varattiin juhlapaikka riskillä jo alkuvuodesta, ja kirkko saatiin varattua vasta 3.9. Jos pääkapunkiseudulla asutte, ei oikein muu auta jos mieleisensä meinaa saada.
 14. ^ Mä uskoisin että ihan kävelemällä lääkärille ja puhumalla asiasta. Uskoisin että myös hammaslääkärin ajanvarauksessa osaisivat asiassa auttaa eteenpäin, mutta tosiaan sinnekin soittamiseen jos tarvitsee rauhoittavia, niin sitten ihan peruslääkärille juttelemaan asiasta. Yllättävän ymmärtäväisiä nekin osaa olla
 15. Ja yksi vaihtoehtohan on mennä yksityiselle ja pyytää nukutusta. Mulla on ystävä, joka todella pahan hammaslääkärifobian takia nukutetaan joka kerta. Tässä tietenkin on miinuksena nukutukseen aina liittyvät riskit. Ja komppaan Morrea siinä, ettei hammaslääkäripelossa ole mitään pahaa. Itse kärsin sellaisesta "hulluudesta" kuin lepidopterofobiasta eli perhoskammosta. Hammaslääkäripelko sentään on huomattavasti ymmärrettävää kuin tuo Tsemppiä!