Miharu

Teemana tuli ja jää

3 posts in this topic

Ollaan ajateltu meidän häiden teemaksi tulta ja jäätä. Hienot vastakohdat. Meillä ei sulhasen kanssa ole lapsen ja osoitteen lisäksi oikeastaan mitään muuta yhteistä, joten nuo vastakohdat kuvaisivat meitä todella hyvin.

Mutta miten tuoda nuo vastakohdat esiin häissä; pöytien koristelu, vaatetus, kutsut...

Mielessä oli koristella puolet pöydistä valkoisella, sinisellä ja hopealla ja puolet keltaisella (haalean), punaisella ja kullalla, mutta mahtaako tulla samaan tilaan liikaa värejä.

Ideoita kaivataan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minä varmaan tekisin niin, että laittaisin kulmikkaita maljakoita, kippoja ja kuppeja jotkut ylösalaisin ja jotkut oikeinpäin. Ikäänkuin "jääkuutioiksi". Osa voisi myös olla huurrelasia.

Osaan voisin tehdä kirkasta hyytelöä mitä joku täällä oli omiin asetelmiinsa tehnyt ja laittaa sinne esim. yhden ruusun keskelle, ikäänkuin jään sisään.

Pöydälle paljon tulenvärisiä terälehtiä (punaisia reunalta, oransseja keskeltä) ja kynttilöitä esim. niihin monen korkuisiin lasisiin "tuikkujalkoihin" (samanlaisia kuin pitkillekin kynttilöille on olemassa) jotta asetelmat ei ole liian korkeita mutta elävät kuitenkin :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos häät talvella niin jotain jääveistoksia pihalle ja jossain vaiheessa sinne muutama tulenpuhaltaja pihalle puhaltamaan, tms tulitaiteilijoita. Tekevät esityksiä kyllä sisälläkin mutta eivät todellakaan niin lennokkaita. Harrastelijat jotkut tekevät halvallakin esim: bensat ja vähän päälle. Yksi ehkä erikoisempi ohjelmanumero olisi kun toinen opettelisi jäänveistoa moottorisahalla ja toinen puhaltaisi tulta samaan aikaan. Molemmat taidot voi oppia muutamassa viikossa.

Tuli vaan tälleen mieleen että jos kaipaa jotain erikoisempaa ja vieraille varmasti ikimuistoista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now