Jump to content
Naimisiin.info

saizu83

Recommended Posts

Eli ammattilaisilta kyselisin paljonko sormuksen teettäminen maksaisi..

Sormus tulisi omalla 0,50ct pyöreällä kivellä, noin 4-5mm runkoon joka kapenisi istutusta kohden hieman (istutus kruunu ja valkokultaa, muuten keltakultaa). Ostamme itse kiven koska haluamme että sillä on GIA-todistus.

Joten paljonko suurin piirtein sormukselle tulisi hintaa? Ja missä päin olisi ammattilainen pohjanmaalla/etelä-pohjanmaalla sormuksen tekemään?

Link to comment
Share on other sites

Hei Saizu,

Kaikilla Sandbergin koruihin istutettavilla 0,30ct ja sitä suuremmilla timanteilla on GIA:n luokitustodistus. Varastossamme on aina useita kiviä kokoluokassa 0,40-0,60ct.

Jos lähetät minulle meilillä tarkemmat tiedot toiveistasi timantin suhteen(luokitus, pitääkö painon olla väh. 0,50ct vai käykö esim. 0,45ct jne.), teen mielelläni tarjouksen mallistomme sormuksesta / uniikkisormuksesta GIA:n luokittelemalla kivellä.

Terveisin,

Uuri Sandberg

[email protected]

Link to comment
Share on other sites

Hei, Saizu! Halutessasi voit lähettää tarkempia tietoja myös minulle sähköpostiin [email protected] (sormuksen koko, timantin tarkemmat tiedot), annan hinta-arvion mielelläni. Toimin Kuopiosta käsin, mutta tilaustöiden suunnittelu ja valmistus sähköpostin ja puhelimen välityksellä ei ole tuottanut ongelmia ja posti on aina tuonut sormukset perille :) Toitäni löydät osoitteesta www.hannakorhonen.fi , valmistan kihla- ja vihkisormuksia nimenomaan yksilöllisinä tilaustöinä, joten voit itse vaikuttaa kaikkiin sormukseen liittyviin asioihin.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Kihlasormukseni:

1121066W240.jpgEli kihla on ostettu Swarovskilta ja olen tietoinen, että se ei ole mistään jalometallista tehty. Tarkoituksena on kumminkin kun pinta menettää värinsä turvautua kultaseppään, toiveissani olisi kristallien irroitus vanhasta sormuksesta ja hopeinen samanlainen sormus teetettynä johon kristallit istutettaisiin.

white-and-pink-three-stone-.pngVihkisormukseksi toiveissani olisi teettää tälläinen sormus, koska se sopisi todella hyvin kihlasormukseni kanssa.

Kysymykseni koskee siis tämän sormuksen kiviä:

Koska kihlasormuksessani on swarovskin kristalleja, toivoisin pienien rivissä olevien kivien olevan myös. Onko kultasepillä swarovskin kristallia tai ylipäätänsä mitään kristallia (?)

Toivoisin myös, osaisiko kukaan arvioida keskellä olevien kivien suuruutta? (valkoinen, 2x vaaleanpunainen)

Keskimmäinen kivi: toiveissa timantti

Vaaleanpunaiset kivet: esim. safiiri

pienet kivet kristalleja

sormuksen runko joko hopeaa tai valkokultaa. (leveys tulisi olemaan n. 2-3mm )

Löytyisikö hinta-arviota tämän kuvauksen perusteella?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei,

Kiinnostaisi kysyä olisiko jollakin viisaammalla antaa neuvoja. Olemme yrittäneet teettää sormusta, mutta kultaseppä ei näytä millään tajuavan, millainen sormus olisi tarkoitus tehdä. EI, vaikka olen lähettänyt kasan kuvia, joista katsoa mallia ja yrittänyt selittää, minkätyylisen sormuksen haluaisin. Prosessiin on mennyt jo lähemmäs 4kk. Onko Suomen kultaseppien taso NÄIN huono, vai tuliko valittua huono seppä (jo toistamiseen!)? Haluamani malli ei omasta mielestäni ole erikoinen, keskikivi sivukivillä. Ongelma on keski-istutus, joka pitäisi pystyä piirtämään sepälle. Ei-ammattilaisena meidän on mahdoton korjata kultasepän työtä ja yrittää neuvoa, kuinka korjata työn tulosta. Sormus on tehty jo kolmeen kertaan, ja jokainen lopputulos on ollut hävettävän huono. Itse en olisi sen näköisiä koskaan kehdannut asiakkaalle lähettää varsinkaan, kun ne eivät olleet sitä mitä olimme halunneet. Istutukset ovat olleet vinossa jne. Onko Helsingissä joku oikeasti hyvä kultaseppä, joka ei olisi tolkuttoman kallis? Meillähän periaatteessa olisi jopa materiaalit sormukseen, mutta koko sormus on tehtävä uudelleen. EN oikein tiedä, mitä tässä pitäisi tehdä. Sepän puolelta otettiin jo esille kaupan purku, mutta koko prosessi pitäisi aloittaa alusta. Toisaalta nykyisen kanssa ei taida valmista tulla, ja häät lähestyy uhkaavaa vauhtia. Koko sormushomma lähinnä masentaa, eikä ole huvittanut suunnitella häitä yhtään. :girl_sad: Kaikilla muilla teettäminen on tuntunut sujuvan hirveän helposti ja tätäkin seppää on moni muu kehunut. Jostakin syystä kruunuistutus on kuitenkin liian vaikea. Onko Helsingissä ketään hyvää seppää, joka voisi korjata sormuksen kohtuullisella kustannuksella? Yksi kysymäni olisi maksanut 1000 euroa, mitä pidän aika kohtuuttomana kun koko sormus maksoi 1500. En siis halua korjaamisesta maksaa toista sormusta, mutta 500 maksaisin vaikka heti jos sillä saisi sormukse kuntoon.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tähän viestiin vastaaminen vaati usean eri asian käsittelyä.

Miksi hopea ja Swarowskin zirconiat ovat mukana vaihtoehtoina? Onko kyseessä vain hinta vai joku muu tekijä? Tämä aihe pitäisi vastuullisen sepän ensin käsitellä asiakkaan kanssa. Sepiltä löytyy varmasti sopivia Swaroskin zirconeita (CZ). Ainakin tilaamalla, mutta tilauksen ehtona voi olla esim 100-200 kpl minimi kpl noin pienessä kiven koossa.

Joutunet maksamaan koko tilauksen, ellei seppäsi käytä ko kiviä muussa tuotannossa.

Keskikivi voisi olla esim 0.80 ct ja sivukivet noin 0,15 ct kpl timantin painoissa mitattuna. Älä ota tätä arviota lähtökohtana tilauksessasi, vaan anna seppäsi tehdä oma tarkempi päätelmänsä kuvasta. Kuvassa näyttää olevan vaaleanpunaiset timantit.

Keskikiven hinta voi olla 2500- 15 000 haarukassa riippuen harvinaisuus ja laatutekijöistä. Muun sormuksen 500-6500 riippuen materiaaleista.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...