Jump to content
Naimisiin.info

Sormuksen pintakäsittely ja kuluminen


hmt

Recommended Posts

Olimme ajatelleet alunperin miehelle vihkisormukseksi valkokultaista sormusta, jossa olisi jokin pintakäsittely (esim. harjaus tai mahdollisesti jotain tällaista). Kyselimme asiaa liikkestä, josta hankimme kihlasormukseni, mutta asia melkeinpä tyrmättiin siellä sillä perusteella, että pinta kuluu helposti sileäksi ja sormuksesta tulee "laikukas", eikä uudelleenkäsittelyllä sormuksesta saa täysin hyvää.

 

Kiinnostaisikin tietää, onko kellään kokemuksia pintakäsitellyn sormuksen kulumisesta ja pystyykö kulumista myöhemmin paikkailemaan siistin näköiseksi? Mieheni on toimistotöissä ja korujen käyttö harrastuksissa on kielletty, joten sormus otetaan aina vapaa-aikana pois. Odotettavissa ei siis ole kovin rankkaa käyttöä  :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on. Sulhasen sormus on valkokultainen ja se oli ihan rikki raastettu. Seitsemässä vuodessa siitä on tullut mattapintainen. Oma valkokultainen sormuksen oli mattapintainen. Se on nyt alkanut kiiltää. Meillä oli todella tylyä kohtelua useassa liikkeessä ennen kuin saimme toiveemne kuulluksi. Liikkeesä, joka sormuksemme teki varoitti, ettei pinta kestä ikuisesti, mutta sitä voidaan uudelleen käsitellä. Vielä emme ole uutta käsittelyä kokeilleet. Molemmat pitävät sormusta oikeastaan koko ajan, joten ehkä kuluminen on sen mukaista.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...