Jump to content
Naimisiin.info

Häät 2015 vol.2


Tipsis

Recommended Posts

  • Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hui. Nyt se mekko on tuolla vaatehuoneessa ja mua jännittää niin paljon etten ole uskaltanut edes pukupussiin kurkata! :D Kyllä nyt ollaan jännän äärellä! Toki katsoin liikkeessä että oikea puku lähtee mukaan. Samaan pakettiin tarttui myös se ennalta sovittu vannehame ja sukkanauha. Olivat tarjouksessa ja mulla oli 100€ lahjakortti sinne niin piti johonkin tuhlata ja sukkanauha vaan on sellainen juttu mihin en jaksa ajatusta enempää tuhlata. Se on nyt vaalean sininenkin niin on se "jotain sinistä" järjestetty. Mitenkäs se sanonta meneekään? Jotain uutta, jotain vanhaa... Sen enempää en muistakaan.

Link to comment
Share on other sites

Eloa taas voi olla tyytyväinen jos lomat meni toivotusti. Itse olen kerran joutunut ilmoittamaan työntekijälle että peru matkasi, et voi pitää kesälomaa tuossa kohtaa. Se ei ole kauhean kivaa kenellekään, mutta faktahan on se, ettei oikein voi varailla reissuja ja sitten vasta kysellä voiko pitää vapaata. Tässä toki oli kyse ihmisestä jolle ei ollut ensimmäinen kerta kun varasi matkan juhannukseksi ennen lomien ilmoittamista. Juhannus näin yleisesti on aika suosittua loma-aikaa ja siinä toimitaan kiertävällä vuorolla. Yksi ihminen ei vain voi vuodesta toiseen olla aina samana pyhänä lomalla.

 

 

 

Joo, meillä on ainoastaan tärkeetä, etten ole poissa samaan aikaan yhden toisen ihmisen kanssa, joten se oli melko helppo oletus, että tämän pitäisi onnistua näin ihan hyvin :)

Link to comment
Share on other sites

Ounou!!! Auttakaapa hädässä olevaa. Olisi vaan pitänyt katsoa tarkemmin liikkeessä. Puku ei ole oikeanlainen!!! Mä en tajua miten näin voi käydä? Olenko saanut jonkun toisen puvun? On kyllä oikea mekko mutta kokoa liian iso ja vetoketjukiinnitys ilman niitä feikkinappeja jotka halusin. Mitä on tapahtunut? Saan ihan todella nyt jonkunmoisen hermoromahduksen! Liikekin oli mennyt jo kiinni kun tajusin joten pitää odottaa maanantaihin ennen kun voi soittaa perään ja kysellä mikä on homman nimi. Tää ei ole mun viikonloppu. Tuossa aiemmin oli jo "vastaava" tilanne kun apteekista hain pojan lääkkeitä jotka on käyty tällä viikolla uusimassa hoitavalla lääkärillä ja hän ei ollutkaan laittanut e-reseptiä apteekkiin. Lääkäriasema oli jo mennyt kiinni joten en saanut tälle viikonlopulle lääkkeitä ollenkaan ja vanhat loppui. Hitto kun piti näin pitkään venyttää hakemista mutta ei tuollaisia mokia luulisi lääkäreille tapahtuvan.

 

Osaako joku muuten auttaa tyhmää kun haluaisin saada  kutsun liitteeksi tulevaan karttaan kirkon ja juhlapaikan kohdalle mustavalkoiset clip art-kuvat mutta en osaa ottaa niitä valkoisia ympäryksiä kuvista pois. Haluaisin ne kartalle ns läpinäkyvinä että vain musta osuus jää näkyviin. Osaako joku kertoa miten se tehdään wordilla tm helpolla ohjelmalla tai mistä löydän valmiiksi sellaiset kuvapohjat jotta saan suoraan tulostettua ne kartan mukana?

Muokattu: , käyttäjä: Natte-15
Link to comment
Share on other sites

^Puvun kanssa ei auta muu kuin odottaa :) Asia järjestyy varmasti! Jos se on jonkun muun puku, saat varmasti pian omasi. Jos sinulle on tilattu/lähetetty/tehty väärä puku, liike varmasti hoitaa asian. Jos uutta ei voi tilata, yhden koon muutos onnistuu kyllä ja ne napit. Take it easy :)

En ihan tajunnut tuota kuvaongelmaa, minkälaisen kuvan haluat? Eikö clipartin rajaus riitä?

Link to comment
Share on other sites

Natte-15, voi ei, varmasti harmittaa ja stressaa tuo pukutilanne, varsinkin kun nyt heti ei voi tehdä asialle mitään. Mutta eiköhän asia järjesty tavalla tai toisella. Onneksi ei kuitenkaan sattunut ihan viime tipassa ennen häitä. :) Itsekin odottelen varmaan ensi viikolla omaa pukuani saapuvaksi ja kyllä jännittää.

Link to comment
Share on other sites

Kuvan rajaus riittäisi jos se menisi kuvan reunoja pitkin ja antaisi laittaa itsensä kartan päälle. Mutta kun ei suostu. Jää aina se valkoinen neliö kuvan ympärille vaikka kuinka koitan leikata pois. En ymmärrä, en osaa... Neuvokaa viisaammat jotka tällaisia on tehneet ennenkin.

 

Mekkoasia pyöri mielessä koko yön ja olen nukkunut todella huonosti! Edelleenkin olen aivan rakastunut pukuuni ja se on aivan ihana, oli nappeja tai ei, joten se on satavarmasti se ainoa oikea mekko. Mies osasi jotenkuten rauhoitella eilen, samoin kuin toinen kaasoistani tänään. Kaasohan oli mukana tilausta tekemässä joten ihmettelikin tätä sekaannusta koska muistaa itsekin miten siinä oli nimenomaan niistä napeista puhetta. Jos ne ei kerran hintaan sisälly niin sitten jonkun olisi pitänyt tästä sanoa, joten kyllä kaikkien mielestä nyt liike on velvoitettu tekemään korjaukset pukuun maksutta. Koko nyt menettelee ja tarvittaessa se kavennetaan. Joten nou hätä, suurin paniikki on laantunut vaikka harmittaakin. Sitä vaan niin odottaa että se on just täydellinen kun sen ensi kerran näkee. Tämä oli taas hyvä palautus takaisin maanpäälle pilvilinnoista. :girl_pinkglassesf:

Link to comment
Share on other sites

Hieno homma :)
 

Mä olen tässä viime päivinä kiireellä koittanut täyttää blogia kaikesta menneestä suunnittelusta mitä meillä touhuttiin :) On jotenkin kiva saada "ees jotain päätökseen" viimein kun KAIKKI jäi auki ja oli taas varsinaista hätä häsläystä juuri ennen häitä, kun ei mitään saanut valmiiksi tai niinkun alunperin halusi. Niin jää edes muille jotenkin "ehjempi kuva" :P

Link to comment
Share on other sites

laitettu jo aikaa sitten mutta ei näköjään oo tää viesti lähtenyt tästä ruudusta :D

Itse asiassa aika terapeuttista toi blogin täyttäminen vaikka sen tekee näin jälkeenpäin :) Oli kuitenkin niin paljon "mahtavia ideoita" ettei kaikesta voinut puhua silleen ääneen kun halusi. Ihan eniten haluaisin äkkiä ne kuvaajan kuvat jotta saisin esiteltyä sen mun puvun. Vaikka en tahtonut millään saada puettua sitä kunnolla. Joku siinä kinnasi vastaan rajusti eikä millään keksitty että mihin suuntaan sitä olisi pitänyt liikuttaa että se olisi asettunut paremmin. Yritettiin löysyttää ja kiristää ja laskea alemmas ja nostaa ja..

Link to comment
Share on other sites

Vihdoinkin saan tänään laitettua postiin yhden kutsun, itselleni :D Eli siis testaan sitä sinettiä että miten sille käy postissa. Vähän heikolta näyttää, sain sen jo kahdesta kohtaa murtumaan kun laitoin sitä kiinni. Pikaliimaa vaan kehiin ja nyt on kasassa. Täytyy vielä varuiksi ottaa kuva siitä ennen kuin sen jättää postilaatikkoon niin voi sitten verrata tuhoa jälkikäteen. Jos se on pelkkiä halkeamia (eli ei ole irronnut mitään) niin silloinhan se ei niinkään haittaa. Mutta jos siitä on palasia lähtenyt niin sitten.. Mun täytyy ehkä nyt keksiä joku plan B mihin käytän ne sinetit jos ne ei kutsuissa toimi. Ne on kuitenkin hankittu :D

Link to comment
Share on other sites

Minäkin hankin hetken mielijohteesta tarrat kutsuihin "sinetiksi", samasta putiikista kuin itse kutsut. Nyt sitten viime viikolla lähettivät mulle ne pelkät tarrat kun näköjään niitä tilattuja juttuja lähetellään erissä. Joo, ihan kiva sinänsä saada edes jotain, mutta lähinnä tässä niitä kutsuja odottelen pelonsekaisissa tunnelmissa, kuitenkin niissä on joku karmea kirjoitusvirhe, enkä ketään muuta kuin itseäni voi sitten syyttää!  :D

Link to comment
Share on other sites

Hääressi pukkaa päälle. :girl_impossible:  Nyt pitäs pukua pienentää, on vähän iso ylhäältä, kun laihtunut matkanvarrella. Juu, otin riskin aikanaan, kun puvun tilasin ja nyt iskee paniikki, että kenelle saan pukuni pienennykseen. Jos ei onnaa, niin uusi puku, joka kuitenkaan ei sitten ole the puku...yhyy. :girl_cray2:

Sitten pitäs tuo isäntä saada käymään koruliikkeessä vihdoin ja viimein mittauttamassa sormensa, että saadaan se sormus hälle hankittua <_<

Mieleistä vieraskirjaa ei ole löytynyt ja kaasolla on menossa suhdekriisi, että ei uskalla häneltä kysellä, koska pääsis suunnitteleen hääohjelmanrunkoa..Sattuu nimittäin pahaksi onneksi kaaso oleman naimisissa isännän veljen kanssa (joka on muuten myös bestman), että jännätään, pitääkö pyytää kakkosmiehet kehiin... :unsure:

Muuten kaikki muu reilassa. Onhan tässä kait vielä aikaa vajaa 3kk...

Link to comment
Share on other sites

Jeah, pääsenpäs olemaan edelläkävijä näiden sinettien kanssa :D

Me siis suljetaan kutsut sinetillä ja kutsut vielä kuoreen. Ostin Sinellistä sinettivahaa ja se oli sellaista aika kumimaista. Koitin taittaa sinettiä eikä mennyt rikki vaikka taitoin melkein kaksin kerroin. Varmasti siis kestävät postissa. Sitten se mutta: eivät pysyneet kutsuissa kiinni puikkoliimalla eikä erikeepperillä. Pikaliima toi ratkaisun. Ja meillä siis ekokartonkia ja väliin on kaiken lisäksi taiteltu A4 juhlaohjesääntö. Ja kiinni pysyi! Sinettien tekoon tilasin Sinellistä matalalämpöliimapistoolin ja oli TOSI helppoa se sinettien teko! Yhdessä illassa paineltiin kaason kanssa 66 sinettiä :)

Link to comment
Share on other sites

Save the datet on postissa vihdoin! :-X

Kyllähän siinä menikin. Pukuasiakin on nyt hoidossa. Soitin aamulla liikkeeseen ja kerroin myyjälle mikä tilanne puvun kanssa on. Hän ensinnäkin ihmetteli ettei puku ollut ylipäänsä valmistajan lähetyspussissa ja ettei multa oltu edes kysytty haluanko sovittaa pukua tai nähdä sitä kokonaan. On kuulemma yleinen tapa, että pukua sovitetaan vielä uudestaan sen oman saapuessa. Ajatteli myös tämän takia että olisinkohan saanut jonkun toisen puvun ja lähti selvittämään tilannetta. Myöhemmin päivällä palasi asiaan toinen myyjä (myymäläpäällikkö / omistaja / jotain) pahoitteli tilannetta ja siitä aiheutunutta mielipahaa ja totesi miltei heti ensimmäisessä lauseessa että kun hääpuku hankitaan sen tulee olla virheetön ja he eivät hyväksy minkäänlaisia maanantaikappaleita tehtailta. No siinä lähdettiin reklamaatioraporttia täydentämään ja lupasin vielä kuvan lähettää puvusta jota olin käynyt sovittamassa. Puhelun aikana selvisi että kyseisen puvun normaali malli on tosiaan ilman niitä nappeja vaan pelkällä vetoketjulla ja napit on lisähinnasta tai ompelijan kautta lisätyönä. Se puku mitä itse sovitin oli kuitenkin jokin koeversio jossa napit on, joten silloin kuulemma tehtaan tulee toimittaa myös napillinen mekko asiakkaalle. Eli nyt on tilauksessa uusi mekko. :)

Saan pitää tätä maanantaiversiotani kotona siihen asti kunnes oma oikea mekkoni saapuu. Pääsee fiilistelemään häähömpötyksiä ja mallailemaan mekkoa päälle.

 

Miten muut, tuleeko teille huntua? Jos niin miksi ja jos ei niin miksi niin? Itse en koskaan halunnut huntua, mutta mies on nyt saanut vähän käännettyä ajatuksia. Nyt pitäisi vaan miettiä miksi sen hunnun muutamaksi tunniksi ottaisin?

Link to comment
Share on other sites

Hienoa, että mekkojuttu on ratkeamassa Natte!

Mulle tulee ehkä huntu. Se olisi se "jotain lainattua", riippuu siitä, sopiiko tämä lainalle tarjottu huntu väriltään mun pukuun. Toisaalta, jos nyt jostain syystä ei sopisi, niin taitaisin silti hankkia hunnun. Se on kuitenkin ainoa päivä, kun huntua voi pitää.. Ja se voisi myös toimia kirkossa hartioiden peittona. Miinuspuolella on se, että se piilottaa kampauksen, joten otan varmaan ensimmäisten kuvien jälkeen pois.

Link to comment
Share on other sites

Hyvä että Naten pukuasia ratkesi ja sait noin asiallista palvelua. :)

 

Minulle ei tule huntua, en ole oikein koskaan osannut kuvitella sellaista itselläni, se vaikuttaa jotenkin liian "viralliselta" ja varmaan jotenkin sotkeutuisin siihen kun olen niin nopea liikkeissäni. :D Ja itsellä kun ei edes ole kirkkovihkimistä niin erityisesti tulisi ehkä jotenkin ylipukeutunut olo hunnun kanssa. Mä laitan päähäni luultavasti sellaisen kukkakoristeen, jota äitini piti silloin kun vanhempani menivät naimisiin.

 

No, meidän hääkutsut saapuivat tänään, ei ollut kirjoitusvirheitä mutta se teksti näyttää kyllä livenä isommalta kuin mitä luulin. Näkevätpähän huonosilmäisimmätkin mitä kutsussa lukee, parempi kyllä sekin kuin että olisi liian pienellä präntillä. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...