Natte-15

Rouva
 • Content count

  387
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Natte-15

 1. Meille on tulossa näillä näkymin täysin kylmä menu. Ruokaisten salaattien sekä perinteisten kylmien kala- ja äyriäistarjottavien lisäksi on tapastyylisiä pikkupurtavia mm. marinoituja oliiveja ja sieniä, melonia ja ilmakuivattua porsaanfileetä (Lomo) ja kylmää paahtopaistia ja tietysti valikoima leipiä ja runsaasti juustoja, sekä itse ruokaan, että jälkiruokana. Kakkuna meillä on juustokakku. Joten kaikin puolin kevyt mutta täyttävä menu on suunnitelmissa. Lisäksi erikoisruokavalioiden runsauden takia kummassakin suvussa päädyimme täysin laktoosittomaan ja gluteenittomaan tarjoiluun vain muutamaa poikkeusta lukuunottamatta (mm.leipä). Kaipaisin mielipiteitä kylmästä menusta ja lisäehdotuksia tarjottaviin. Heittäkää ilmoille villitkin ideat. Emme halua, että kukaan vieraista jäisi vahingossakaan nälkäiseksi.
 2. http://www.naimisiin.info/yhteiso/gallery/image/27488-12063829-964798386911077-4914644430243407072-n/ Tässä itse tehty kimppu ruista ja kanervaa. Nivottu yhteen ihan kukkateipillä ja varsi vuorattu juuttikankaalla ja pitsinauhalla. Miesten vieheet samaa sarjaa minikoossa.
 3. Suurimmat vastoinkäymiset meidän hääpäivänä taisivat olla se, ettei huntu pysynyt enää millään päässä kuvauksissa vaan lensi tuulen mukana aina vähän väliä. Lopulta nakkasinkin sen menemään ja suurin osa kuvista on ilman huntua. Ennen häitä yhdessä kaason kanssa tehdyt geelipidennykset kynsiin epäonnistuivat kun tarpeisto ei tahtonut riittää molemmille ja epätasaista tulosta paikkailtiin sitten kynsilakalla jota ei ollut tarkoitus edes laittaa. Kampaukseeni oli tarkoitus laittaa kanervan kukkia mutta kanervat unohtuivat ottaa edellisenä päivänä toiseen osoitteeseen joten kampaaja ei saanut niitä laitettua. Seremoniamestari unohti kertoa osan asioista juhlavieraille kun oltiin kuvauksissa ja tämän takia esim photo booth jäi osalle vieraista epäselväksi ja käyttämättä. Ja punaviinitahra mekossani… Mutta se taitaakin kertoa vain hyvistä juhlista! Eli pienillä kömmähdyksillä selvittiin lopulta, eikä yksikään aiheuttanut stressiä.
 4. Mulla puku tulee olemaan näytillä. Jossain kohtaa kun saan hankituksi mallitorson (sellaisen ompelijoiden, ei sellaista mallinukkea ) tulee mekko siihen esille, mutta alkuun on henkarissa seinällä täydessä pituudessaan. On se vaan niin nätti ettei sitä raaski myydä tai muokatakaan. Tietyt muistot on mukava säilyttää sellaisenaan.
 5. Matka varattu ja Mauritius valikoitui kohteeksi. Ajankohtana olisi helmikuun kaksi viimeistä viikkoa. Tuo myrskykausi vain hieman mietityttää.... Kokemuksia helmikuun reissu ajankohdasta?
 6. From the album Natten

  © © Lense Productions

 7. From the album Natten

  © © Lense Productions

 8. From the album Natten

  © © Lense Productions

 9. From the album Natten

  © © Lense Productions

 10. From the album Natten

  © © Lense Productions

 11. From the album Natten

  © © Lense Productions

 12. From the album Natten

  © © Lense Productions

 13. From the album Natten

  © © Lense Productions

 14. From the album Natten

  © © Lense Productions

 15. From the album Natten

  © © Lense Productions

 16. From the album Natten

  © © Lense Productions

 17. Täällä käymässä, todennäköisesti viimoista kertaa morsiamena. Viikonloppuna minusta kun tulee vihdoin rouva! <3 Viimeisiä asioita hoidetaan täällä Turun päässä. Kaikki askartelut on nyt valmiina ja huomenna enää tienvarsikyltit, kimppu ja kirkko-ohjelmat sekä kakut. Perjantaina juhlapaikkaa koristelemaan. Aletaan olla voiton puolella. Olotila on kaikin puolin ihana ja rento. Häästressiä ei tähän talouteen tullut kylään. Tai no ehkä vähän miehelle...
 18. Ainoa hauska jonka meille huolin (jos edes tätäkään ) on "Renkaat vaihdettu". Törmättiin tällaiseen sulkin kanssa ja hän ei edes tajunnut alkuun tätä ollenkaan vaan ihmetteli miksi se pitää autoon erikseen merkitä. Oli superhauskaa joutua kertomaan että renkaat meinaa sormuksia, yleensä kun minä olen se joka ei ihan heti näitä hoksaa ja fiksu mieheni niitä selventää! Olisko tietotekniikkaan (josta en oikeasti ymmärrä mitään) viitaavaa esim "Kaapelit kytketty" tai "Virtapiirit yhdistetty" tms?
 19. Onko teillä jotain teemaväriä tai kangasta joka toistuu hääpaikan koristelussa? Meille oli alunperin tarkoitus tulla pieni kylmäallas tölkkijuomille ja ne ihanat valiomainokset kyljissä oli tarkoitus peittää juuttikankaalla jota meillä käytetään koristelussa. Päädyttiin itse lopulta toiseen vaihtoehtoon joten en tiedä miten käytännön toteutus olisi toiminut. Mutta muoviin on ainakin helppo liimata kangasta. Siihenhän voi sitten vaikka kirjoittaa esim "Meikkupeikon & Sulhasen juhlajuoma" tms..
 20. Nyt kun näitä omia ketjuja kuukausille 2015 alkaa olla niin kuinkas moni sanoo tahdon syyskuussa? Missä vaiheessa suunnittelut ovat ja monellako lähtee STD:t postiin? Tänne siis turinatupa samoihin aikoihin avioituville. Me juhlimme häitämme mieheni kanssa lauantaina 19.9 Paraisilla. Hoidettuna/varattuna on nyt: -kirkko -juhlapaikka -pitopalvelu (tulee äidiltäni) -kuvaajat -siskoni (kaaso) on hoitanut kampaajan ja meikkaajaan -suuri osa koristeista äitini kautta tai juhlapaikasta -oma hääpuku pitkän pohdinnan ja monen sovittelun jälkeen tilattu -STD & kutsujen materiaalit hankittuna (vain motivaatio väkertämiseen puuttuu) -kaasoilla kiivas etsintä mekoistaan käynnissä Ja varmasti moni muukin juttu on tehtynä joita en nyt muista... Ja hei!! Yhtenä suurena pointtina tähän: Minua ei ole vielä kosittu!! Virallisesti siis... Sormuksia ei ole sormissa eikä oikein kukaan tiedä vielä suunnitelmistamme mitään. Tämä hääsuunnittelu lähti vain aikoinaan käyntiin kun kummallekin oli selvää mitä halutaan ja jossain kohtaa mies tajusi että senhän pitää kosiakin että "voidaan" naimisiin mennä. Sormukset, myös vihki, ovat teetetty ja valmiina olleet jo hetken aikaa, joten on vain ajan kysymys koska saan pujottaa sormeeni sen sinetin tälle kaikelle ja alkaa varovasti kertomaan myös tutuillekin aiheesta. Vielä täytyy pitää suu supussa.