Jump to content
Naimisiin.info

Natte-15

Rouva
  • Viestit

    387
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Natte-15 kaikki viestit

  1. http://www.naimisiin.info/yhteiso/gallery/image/27488-12063829-964798386911077-4914644430243407072-n/ Tässä itse tehty kimppu ruista ja kanervaa. Nivottu yhteen ihan kukkateipillä ja varsi vuorattu juuttikankaalla ja pitsinauhalla. Miesten vieheet samaa sarjaa minikoossa.
  2. Suurimmat vastoinkäymiset meidän hääpäivänä taisivat olla se, ettei huntu pysynyt enää millään päässä kuvauksissa vaan lensi tuulen mukana aina vähän väliä. Lopulta nakkasinkin sen menemään ja suurin osa kuvista on ilman huntua. Ennen häitä yhdessä kaason kanssa tehdyt geelipidennykset kynsiin epäonnistuivat kun tarpeisto ei tahtonut riittää molemmille ja epätasaista tulosta paikkailtiin sitten kynsilakalla jota ei ollut tarkoitus edes laittaa. Kampaukseeni oli tarkoitus laittaa kanervan kukkia mutta kanervat unohtuivat ottaa edellisenä päivänä toiseen osoitteeseen joten kampaaja ei saanut niitä laitettua. Seremoniamestari unohti kertoa osan asioista juhlavieraille kun oltiin kuvauksissa ja tämän takia esim photo booth jäi osalle vieraista epäselväksi ja käyttämättä. Ja punaviinitahra mekossani… Mutta se taitaakin kertoa vain hyvistä juhlista! Eli pienillä kömmähdyksillä selvittiin lopulta, eikä yksikään aiheuttanut stressiä.
  3. Mulla puku tulee olemaan näytillä. Jossain kohtaa kun saan hankituksi mallitorson (sellaisen ompelijoiden, ei sellaista mallinukkea ) tulee mekko siihen esille, mutta alkuun on henkarissa seinällä täydessä pituudessaan. On se vaan niin nätti ettei sitä raaski myydä tai muokatakaan. Tietyt muistot on mukava säilyttää sellaisenaan.
  4. Natte-15

    Mauritius

    Matka varattu ja Mauritius valikoitui kohteeksi. Ajankohtana olisi helmikuun kaksi viimeistä viikkoa. Tuo myrskykausi vain hieman mietityttää.... Kokemuksia helmikuun reissu ajankohdasta?
  5. Natte-15

    Natten

    Ideointia ja toteutuksia, asioita Natten elämään liittyen.
  6. Natte-15

    Häät 2015 vol.2

    Täällä käymässä, todennäköisesti viimoista kertaa morsiamena. Viikonloppuna minusta kun tulee vihdoin rouva! <3 Viimeisiä asioita hoidetaan täällä Turun päässä. Kaikki askartelut on nyt valmiina ja huomenna enää tienvarsikyltit, kimppu ja kirkko-ohjelmat sekä kakut. Perjantaina juhlapaikkaa koristelemaan. Aletaan olla voiton puolella. Olotila on kaikin puolin ihana ja rento. Häästressiä ei tähän talouteen tullut kylään. Tai no ehkä vähän miehelle...
  7. Ainoa hauska jonka meille huolin (jos edes tätäkään ) on "Renkaat vaihdettu". Törmättiin tällaiseen sulkin kanssa ja hän ei edes tajunnut alkuun tätä ollenkaan vaan ihmetteli miksi se pitää autoon erikseen merkitä. Oli superhauskaa joutua kertomaan että renkaat meinaa sormuksia, yleensä kun minä olen se joka ei ihan heti näitä hoksaa ja fiksu mieheni niitä selventää! Olisko tietotekniikkaan (josta en oikeasti ymmärrä mitään) viitaavaa esim "Kaapelit kytketty" tai "Virtapiirit yhdistetty" tms?
  8. Natte-15

    Juoma-astioiden peittäminen

    Onko teillä jotain teemaväriä tai kangasta joka toistuu hääpaikan koristelussa? Meille oli alunperin tarkoitus tulla pieni kylmäallas tölkkijuomille ja ne ihanat valiomainokset kyljissä oli tarkoitus peittää juuttikankaalla jota meillä käytetään koristelussa. Päädyttiin itse lopulta toiseen vaihtoehtoon joten en tiedä miten käytännön toteutus olisi toiminut. Mutta muoviin on ainakin helppo liimata kangasta. Siihenhän voi sitten vaikka kirjoittaa esim "Meikkupeikon & Sulhasen juhlajuoma" tms..
  9. Natte-15

    Häät 2015 vol.2

    Koemeikki ja kampaus tehty, testattu ja hyväksi todettu! On se ihme miten uskomattoman kauniiksi itsensä voi tuntea kun ammattilaiset päästää asialle!
×
×
  • Create New...