Natte-15

Rouva
 • Viestit

  387
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Natte-15

 • Taso
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  PK-seutu

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

447 profiilin katselua
 1. http://www.naimisiin.info/yhteiso/gallery/image/27488-12063829-964798386911077-4914644430243407072-n/ Tässä itse tehty kimppu ruista ja kanervaa. Nivottu yhteen ihan kukkateipillä ja varsi vuorattu juuttikankaalla ja pitsinauhalla. Miesten vieheet samaa sarjaa minikoossa.
 2. Suurimmat vastoinkäymiset meidän hääpäivänä taisivat olla se, ettei huntu pysynyt enää millään päässä kuvauksissa vaan lensi tuulen mukana aina vähän väliä. Lopulta nakkasinkin sen menemään ja suurin osa kuvista on ilman huntua. Ennen häitä yhdessä kaason kanssa tehdyt geelipidennykset kynsiin epäonnistuivat kun tarpeisto ei tahtonut riittää molemmille ja epätasaista tulosta paikkailtiin sitten kynsilakalla jota ei ollut tarkoitus edes laittaa. Kampaukseeni oli tarkoitus laittaa kanervan kukkia mutta kanervat unohtuivat ottaa edellisenä päivänä toiseen osoitteeseen joten kampaaja ei saanut niitä laitettua. Seremoniamestari unohti kertoa osan asioista juhlavieraille kun oltiin kuvauksissa ja tämän takia esim photo booth jäi osalle vieraista epäselväksi ja käyttämättä. Ja punaviinitahra mekossani… Mutta se taitaakin kertoa vain hyvistä juhlista! Eli pienillä kömmähdyksillä selvittiin lopulta, eikä yksikään aiheuttanut stressiä.
 3. Mulla puku tulee olemaan näytillä. Jossain kohtaa kun saan hankituksi mallitorson (sellaisen ompelijoiden, ei sellaista mallinukkea ) tulee mekko siihen esille, mutta alkuun on henkarissa seinällä täydessä pituudessaan. On se vaan niin nätti ettei sitä raaski myydä tai muokatakaan. Tietyt muistot on mukava säilyttää sellaisenaan.
 4. Matka varattu ja Mauritius valikoitui kohteeksi. Ajankohtana olisi helmikuun kaksi viimeistä viikkoa. Tuo myrskykausi vain hieman mietityttää.... Kokemuksia helmikuun reissu ajankohdasta?