Jump to content
Naimisiin.info

Natte-15

Rouva
  • Viestit

    387
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    PK-seutu

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1361 profiilin katselua

Natte-15's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. http://www.naimisiin.info/yhteiso/gallery/image/27488-12063829-964798386911077-4914644430243407072-n/ Tässä itse tehty kimppu ruista ja kanervaa. Nivottu yhteen ihan kukkateipillä ja varsi vuorattu juuttikankaalla ja pitsinauhalla. Miesten vieheet samaa sarjaa minikoossa.
  2. Suurimmat vastoinkäymiset meidän hääpäivänä taisivat olla se, ettei huntu pysynyt enää millään päässä kuvauksissa vaan lensi tuulen mukana aina vähän väliä. Lopulta nakkasinkin sen menemään ja suurin osa kuvista on ilman huntua. Ennen häitä yhdessä kaason kanssa tehdyt geelipidennykset kynsiin epäonnistuivat kun tarpeisto ei tahtonut riittää molemmille ja epätasaista tulosta paikkailtiin sitten kynsilakalla jota ei ollut tarkoitus edes laittaa. Kampaukseeni oli tarkoitus laittaa kanervan kukkia mutta kanervat unohtuivat ottaa edellisenä päivänä toiseen osoitteeseen joten kampaaja ei saanut niitä laitettua. Seremoniamestari unohti kertoa osan asioista juhlavieraille kun oltiin kuvauksissa ja tämän takia esim photo booth jäi osalle vieraista epäselväksi ja käyttämättä. Ja punaviinitahra mekossani… Mutta se taitaakin kertoa vain hyvistä juhlista! Eli pienillä kömmähdyksillä selvittiin lopulta, eikä yksikään aiheuttanut stressiä.
  3. Mulla puku tulee olemaan näytillä. Jossain kohtaa kun saan hankituksi mallitorson (sellaisen ompelijoiden, ei sellaista mallinukkea ) tulee mekko siihen esille, mutta alkuun on henkarissa seinällä täydessä pituudessaan. On se vaan niin nätti ettei sitä raaski myydä tai muokatakaan. Tietyt muistot on mukava säilyttää sellaisenaan.
  4. Natte-15

    Mauritius

    Matka varattu ja Mauritius valikoitui kohteeksi. Ajankohtana olisi helmikuun kaksi viimeistä viikkoa. Tuo myrskykausi vain hieman mietityttää.... Kokemuksia helmikuun reissu ajankohdasta?
  5. Natte-15

    Natten

    Ideointia ja toteutuksia, asioita Natten elämään liittyen.
  6. Natte-15

    Häät 2015 vol.2

    Täällä käymässä, todennäköisesti viimoista kertaa morsiamena. Viikonloppuna minusta kun tulee vihdoin rouva! <3 Viimeisiä asioita hoidetaan täällä Turun päässä. Kaikki askartelut on nyt valmiina ja huomenna enää tienvarsikyltit, kimppu ja kirkko-ohjelmat sekä kakut. Perjantaina juhlapaikkaa koristelemaan. Aletaan olla voiton puolella. Olotila on kaikin puolin ihana ja rento. Häästressiä ei tähän talouteen tullut kylään. Tai no ehkä vähän miehelle...
  7. Ainoa hauska jonka meille huolin (jos edes tätäkään ) on "Renkaat vaihdettu". Törmättiin tällaiseen sulkin kanssa ja hän ei edes tajunnut alkuun tätä ollenkaan vaan ihmetteli miksi se pitää autoon erikseen merkitä. Oli superhauskaa joutua kertomaan että renkaat meinaa sormuksia, yleensä kun minä olen se joka ei ihan heti näitä hoksaa ja fiksu mieheni niitä selventää! Olisko tietotekniikkaan (josta en oikeasti ymmärrä mitään) viitaavaa esim "Kaapelit kytketty" tai "Virtapiirit yhdistetty" tms?
  8. Natte-15

    Juoma-astioiden peittäminen

    Onko teillä jotain teemaväriä tai kangasta joka toistuu hääpaikan koristelussa? Meille oli alunperin tarkoitus tulla pieni kylmäallas tölkkijuomille ja ne ihanat valiomainokset kyljissä oli tarkoitus peittää juuttikankaalla jota meillä käytetään koristelussa. Päädyttiin itse lopulta toiseen vaihtoehtoon joten en tiedä miten käytännön toteutus olisi toiminut. Mutta muoviin on ainakin helppo liimata kangasta. Siihenhän voi sitten vaikka kirjoittaa esim "Meikkupeikon & Sulhasen juhlajuoma" tms..
  9. Natte-15

    Häät 2015 vol.2

    Koemeikki ja kampaus tehty, testattu ja hyväksi todettu! On se ihme miten uskomattoman kauniiksi itsensä voi tuntea kun ammattilaiset päästää asialle!
  10. Natte-15

    Häät 2015 vol.2

    Taitaa olla jo suurin osa viettänyt häitänsä. Meillä osalla vielä edessä päin, mutta kovin on hiljentynyt tämä keskustelu viime aikoina. Mua on alkanut vähän jännittämään kun olen alkanut herkistellä niin paljon viime aikoina. Tuntuu että itku tulee ihan mistä vaan. Onko tämä jotain hääjännitystä? En normaalisti ole erityisen herkkä. Jos en paremmin tietäisi, voisin jopa epäillä olevani raskaana, koska silloin viimeksi olen pillittänyt näin paljon! Onneksi ammattilainen meikkaa. Ei varmaan muuten pysyisi silmät päässä koko iltaa. Mitenkäs muut jotka olette jo häänne viettäneet, itkettikö paljon ennen häitä tai hääpäivänä?
  11. Natte-15

    Syyskuu 2015

    Mä olen ajatellut, että meidän syysmorsioiden etu kun kesä tuli näin myöhään. Hyvällä tuurilla on kaunis, kirkas ja lämmin ilma. Jos ei niin on sitten luultavasti se perinteinen suomalainen syksy. Jos sataa niin sehän tietää vain onnea hääpäivänä! Ja meillä lukee kutsun lopussa virke: "Tule pitämään kanssamme sadetta syyslauantaina" eli tavallaan vähän varauduttiin siihen sateeseen jo etukäteen niin eipähän pääse yllättämään ja harmittamaan jälkikäteen. Kaikissa suomen ilmoissa on omat hyvät puolensa. Esimerkiksi syksyn sateissakin se puiden väriloisto ja raikas ilma.
  12. Natte-15

    Häät 2015 vol.2

    ^On kyllä inhottavaa jos ihmiset olettaa että varmaan voi tuoda jonkun ylimääräisen. Mulle itselleni tulee vähän sellainen olo, että se ihminen on vain tulossa bilettämään eikä ihan taida muistaa alkuperäistä ideaa. Harmi jos se on oma sisko. Toki pitää muistaa että ensihuuma se vie niin pahasti jalat alta, että usein se toinen ihminen on juuri sillä hetkellä aivan varmasti se ainoa oikea jonka kanssa on joskus astumassa avioon. Meillä on enää tämä viikko aikaa vastata kutsuun ja 45 kutsutusta taloudesta vasta 12 on ilmoittautunut mikä todella harmittaa! Alkaa tulla taas se fiilis ettei kukaan halua edes juhlistaa meidän häitä. Perutaan koko homma ja karataan säästetyillä rahoilla lämpimään. Tiedän että suurin osa ilmoittaa vasta viikonloppuna, mutta kyllä on pitkä aika nämä viimeiset arkipäivät odotella!
  13. Natte-15

    Häät 2015 vol.2

    Onnea avioituneille! Ihanaa IdaLydia että häät onnistui ja tuntuivat ihan omanlaisilta. Sehän se taitaa lopulta olla se päätavoite? Ja Tipsis taisikin astella avioon tänään? Joten suuret onnittelut sinne hääparille! Meillä on nyt hankittuna häiden juomapuoli mietoja lukuunottamatta. Kaksi viikkoa vielä lomaan ja suunnittelupalaveriin pitopalvelun, juhlapaikan ja kuvaajien kanssa. Sekä pitäisi mennä kirkkoon harjoittelemaan kaason kanssa hieman kävelyä. Nyt alkaa jännitys puskea päälle kun aikaa on enää niin vähän ja tekemistä vielä niin paljon. Viime päivinä olen lisäksi keksinyt hurjan määrän kaikkea pientä kivaa mitä ehdottomasti "tarvitsen". Lähtee lapasesta tämä homma jollei pidä tiukkaa kuria itselleen! Nyt odottelen vain kuumeisesti tilaustani Aliexpressiltä josta shoppailin itselleni erilaisia silkkikukkia kimppuani ja miesten vieheitä varten, sekä vaahteranlehtiä koristeluun. Saas nähdä ovatko hintansa väärti. Ihan halvimpia en uskaltanut ostaa ja katsoin aina että myyjä on saanut hyvät arvostelut. Tietääkö joku aiemmin tilannut pitääkö mun nyt vielä erikseen jokaista myyjää kontaktoida lähetystunnuksesta? Onko siitä mitään hyötyä?
  14. Itse olin joitain vuosia sitten äitini polttariseurueessa ja ihan yllätyin kuinka vaihdikkaisiin juttuihin äitini oli päätä pahkaa menossa. Oli hyvin luonnollista lisätä hänet omaankin polttarilistaan. Äitini on nuorekas (ja nuorikin koska meillä on vain 20v ikäeroa) ja rento ihminen joka lähtee herkästi mukaan meidän nuorempien hullutuksiin ja mulla ainakin on aina ollut aidosti hauskaa äitini kanssa. Luulen että hän viihtyy päivän mukana porukassa ja lähtee kotiin aikaisemmin illalla.
  15. Hahaha tää on ihan paras vastaus tähän mennessä! Vaikken koko ketjua lukenutkaan... Itse ketjua lukiessa mietin kokoajan, että onko kolmekymppinen tosiaan jonkun mielestä vanha menemään naimisiin ja eroaako se jotenkin muista ikäluokista? Itse kun näen tämän niin, että mulla ei olisi edes ollut aiemmin minkäänlaista mahdollisuutta mennä naimisiin aikaisemmin. Eikä siksi etteikö raha olisi riittänyt tai elämäntilanne ollut sopiva, mutta kun sitä elämän prinssiä ei vain aikaisemmin löytynyt! Ja edelleenkin tunnin itseni erittäin nuoreksi, varsinkin mieheni kanssa kun olen vihdoin voinut avautua olemaan juuri oma itseni. 30-vuotias on tänä päivänä nuori! Auta armias kun minulla oli kaksikymppisenä lapsi niin johan sitä päiviteltiin ja teiniksi kutsuttiin. Jos olisin silloin mennyt vielä naimisiinkin se olisi tasan ollut ulkopuolisten silmissä vain lapsen takia! Koska sitä muka olisi oikea aika mennä naimisiin?
×
×
  • Create New...