Sign in to follow this  
Followers 0
jennna

Sormusten liittäminen yhteen, kun toinen on alhaalta hiukan kapeampi?

6 posts in this topic

Vaikea otsikko keksiä niin, että valaisisi. : D Mutta siis, voisiko joku ammattilainen vaikka kertoa, että onko sormukset vaikea liittää yhteen, jos toinen sormuksista kapenee hiukan? Puhutaan ehkä muutamista milleistä. Ja toinen sormus olisi kuitenkin tasaisen leveä joka paikasta. Pystyykö näitä liittämään vai pitäisikö kapenevalle tehdä jotain/mitä se kustantaa? Ja mitä yleensäkin sormusten liittäminen toisiinsa kustantaa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikö kellään kokemusta? : (

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä on taas vähän sellaisia kysymyksiä, että näkemättä sormuksia käsissään on kenenkään oikeasti mahdotonta vastata. Hinta-asia riippuu ihan täysin kunkin sepän hinnoittelusta. 

Jos paikkakuntatieto Tampere pitää paikkansa, suosittelisin käymään Aurifaberilla sormusten kanssa. (Keskustasta löytyy myös esim. Andreasen ja Korus, näistäkin olen kuullut monella foorumilaisella olevan hyviä kokemuksia - itse en pysty omakohtaisen huonon asiakaspalvelun ja työnjäljen vuoksi valitettavasti suosittelemaan.)

Edited by wedsy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mietinkin, jos jollai on kokemusta et pystyykö tällasta ylipäänsä tekemään, jotkut sanoo että voi ja jotkut sanoo et ei onnistu jos toinen kapenee hiukan. Et jos jollekin ois tehty niin osais kokemuksesta sanoa. Mut pitänee sitten käydä tuolla liikkeissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On se ainakin teknisesti mahdollista, eri asia mitä kukin seppä sitten haluaa/suostuu tekemään - monilla kun on aika vahvoja mielipiteitä siitä mikä on esteettisesti/rakenteellisesti "hyvä ratkaisu".  ;) Jos eka seppä sanoo ei, kannattaa pyörähtää vielä toisaalla kysymässä. Vastaus ja hinta saattaa olla ihan eri. 

Yhteenjuotoksia tehdään välillä suhteellisen pieneltäkin alueelta, kun esim. tarkoituksella halutaan jättää väliä sormusten välille jotta erottuvat, tai vähän isomman keskuskiven vaatiessa. Esim. alla olevan kuvan sormukset on juotettu yhteen, vaikka päältäpäin ei ehkä heti näkisi.

 

To_.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo sitä mäkin, että kyllä on tehty joskus sellasia ja mielipiteitä saa olla monia, mutta asiakas maksaa. ; ) Toki kannattaa kertoo haittapuolet ja ne otetaan huomioon.. Tää ei oo siis edes lopullinen ratkaisu enkä tiedä sit kun molemmat sormessa et haluanko, mutta näin olin ajatellut ihan sen takia kun aika ohkanen on tää kihla niin jos juottais, ois vahvempi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0