Sign in to follow this  
Followers 0
Pikkumorsio

Kaaso haluaa polttarit salahäihin

3 posts in this topic

Tarkoituksena on miehen kanssa ns. "karata vihille" vain ihan lähimpien perheenjäsenten todistamana. Nyt paras ystäväni, jonka myös aiemmin isommista häistä haaveillessani lupauduin kaasoksi ottamaan sai vahingossa vihiä asiasta ja alkoi heti intoilla suunnittelevansa polttareita. Totesin, etten sellasia halua, kun emme nyt mitään hääbileitäkään tässä taloudellisessa tilanteessa pääse järjestämään. No, hän ei tätä uskonut, vaan ekaksi totesi, että "on laitonta mennä naimisiin ilman parasta kaveria" = kutsui itsensä häihin. Ja toisekseen sitten alkoi jo heti suunnittelemaan polttareiden vieraslistaa jne.. Minusta tuntuu kiusalliselta ajatukselta, että 1) joku kutsuu itsensä itse häihin, johon kutsutaan vain omat vanhemmat ja lapset 2) suunnittelee polttareita, vaikka polttarivieraat eivät tule samaan hääkutsua, kuten ei moni muukaan. Nyt ei siis ole mahdollisuutta oikein järjestää mitään juhlia, ei edes ystäväni ehdottamaa ravintolailtaa häiden jälkeen.

Miten pääsen pälkähästä loukkaamatta ystävääni? Etten aio kutsua häntä häihin ja vielä vähemmän ketään näistä polttareihin suunnitelluista. Ja toisaalta nyt pelkään, että sama loukkaantuminen tapahtuu monen muunkin mm. sukulaisen kohdalla, jota ei häihin kutsuta, jos tieto häistä leviää. :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko asia ratkennut? :) Ei tietenkään kenenkään pitäisi itse kutsua itseään mukaan. Ehkä hän oli vain hämmentynyt kun olitte jo aiemmin sopineet kaason tehtävästä? Etkö siis halua kaasoa ollenkaan vihkimiseen mukaan? Täältä foorumilta löytyy vinkkejä monenlaisiin polttareihin, myös kahden henkilön kokoonpanolla :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Et välttämättä pääse pälkähästä loukkaamatta ystävääsi! Ja jos hän todella on ystäväsi, hän loukkaannuttuaan ymmärtää kantasi ja mukautuu sen mukaan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0