2 posts in this topic

Hääpäivä on vihdoin päätetty, 7.1.2017. Kuitenkin aina kesä- tai syyshäistä haaveilleena ja muutenkin tietyntyyppisellä juhlinnalla varustettuna, olen nyt hiukan hukassa. Budjetti on minimaalinen (itse mahdollisesti opiskelen tuolloin, mies on päivätöissä kyllä, 2 pientä lasta tuo omat haasteensa säästämiseen), enkä sinänsä koe tarvitsevani enempää, mutta suunnittelu kaipaa selvästi apuja :)

Vihkiminen tapahtuu Finlaysonin kirkossa Tampereella, joten ruokailutila saisi löytyä lähistöltä joko ravintolan tai muun tilan muodossa. Tila ja tarjoilut saisivat olla melko edulliset, alkoholi jää todennäköidesti vieraiden itse maksettavaksi alkumaljaa lukuunottamatta. Ruokaviinit ovat vielä mietinnän alla. Vieraisiin kuuluvat ainoastaan molempien vanhemmat ja sisarukset puolisoineen, muutama isovanhempi, ehkä molempien kummit ja mahdollisesti muutama kaveri kummankin puolelta. Tarkoituksena vain hieman juhlistaa naimisiin menoa läheisten kanssa, ei mitään suuria juhlia.

Ravintolaehdotuksia otan vastaan. Myös muut tilaehdotukset huomioidaan. Vaihtoehtona tietenkin on myös tehdä tarjottavat itse lähiporukan kanssa ja kakku mahdollisesti tilata jostain. Tässä tapauksessa juomatkin voi hakea rajan takaa. Ehdotuksia pienen budjetin häihin Tampereella -kiitos! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oletko löytänyt mitään hyvää paikkaa? Itsellä olisi sama homma elokuussa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now