Sign in to follow this  
Followers 0
mmaikku17

Kun juhlapaikka on "keskellä ei mitään" ??

3 posts in this topic

Meillä suunnitellaan hääjuhlia paikkaan, jonka etäisyydet lähimpiin isompiin kaupunkeihin ovat noin 60 km ja 90 km. Paikassa on mahdollista majoittua, mutta emme pysty maksamaan vieraiden majoitusta. Tarkoituksena on, että juhlat eivät kestäisi kovin myöhään, ja ovat alkoholittomat, eli siinä mielessä ei pitäisi olla ongelmia ajamisen kannalta. Mutta onko vieraille ikävää ajaa näin pitkä matka juhlapaikalle ja takaisin kaupunkiin (jossa osa asuu ja osa luultavasti tulee muuten majoittumaan)? Luin tuota toista ketjua, jossa kyseltiin kirkon ja juhlapaikan välistä etäisyyttä, ja siellä suurin osa tuntui pitävän maksimina noin 30 kilometriä. Mielestäni meidän tapauksessamme kyse on kuitenkin vähän eri asiasta, koska tuo ajomatka ei kuitenkaan tule "keskelle" juhlaa...? Mitä mieltä olette? Tuleeko kyytien järjestämisestä vieraille turhaa päänvaivaa? Uskoisin, että saisimme kimppakyydit järjestymään. Tai sitten tilaisimme autottomille vieraille bussin, mutta sekin taitaisi tulla aika kalliiksi kun matka on noin pitkä.:unsure: Neuvoja kaipailisin :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko suurimmalla osalla vieraista auto? Tarkoitatko alkoholittomalla, että ettet tarjoa juomia mutta vieraat tuovat itse juotavaa vai että kukaan ei varmastikaan halua juoda? Minkä verran majoitus paikan päällä maksaa, kuuluuko majoitukseen myös sänkyvaatteet, sähkö ja vesi? Ihan sama missä juhlat järjestää, niin joka tapauksessa matka-aika on monilla vierailla yleensä ainakin se tunti, joten ainoa huolenaiheeni olisi juurikin tuo että mitä jos vieraat eivät olekaan ajokunnossa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Emme tarjoa ollenkaan alkoholia, ihan sen takia että emme itse juo ollenkaan ja juuri kukaan lähipiiristäkään ei juo :P Ja melkein kaikilla on oma auto. Majoitus maksaa muistaakseni noin 40-50 euroa / hlö. Meille tulee n. 30 vierasta joista kaikki ovat aikuisia. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0