Sign in to follow this  
Followers 0
Rämäpää

Sormus lainalla

4 posts in this topic

Miten tekisitte: Hääbudjetti on jo huolellisesti käytetty ja haaveenani olisi kuitenkin saada unelmieni sormus. Muutaman satasen sormus ei vielä maata kaataisi ja sen saisin kyllä järjestymään, mutta pitkäaikainen haaveeni on teettää itselleni mieluinen sormus, johon uppoaisi kyllä helposti myös rahaa. Sormuksen haluaisin ehdottomasti saada jo häihin, joten en haluaisi viivästyttää sen ostamista säästämällä siihen rahaa. Vanhemmat tukevat häiden järjestämistä, joten en voi mitenkään heiltäkään lainata. Olisiko aivan älytöntä ottaa laina sormusta varten? Vuoden maksuajalla ei kuitenkaan tulisi ihan älyttömästi kuluja 1000 euron lainalle, esim. http://www.vertaalaina.fi/laina-vertailu-1000.html 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin, kuinka tiukalla taloutenne tulee olemaan jatkossa? Saatteko lahjarahoja? Pystyttekö hoitamaan lainan ja sen kulut myös jos kohdalle osuu jotain odottamatonta, esim työttömyys, auto hajoaa, sairastuminen? Vuoden maksuaika on toki hyvin lyhyt aika :) Jotkut sormuskaupat tarjoavatkin osamaksumahdollisuuksia. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Häät ovat iso menopiikki tänä vuonna, mutta uskon, että rahatilanne kyllä tasoittuu vuoden aikana normaaliksi. Ylimääräisiä menoja varten ei ole säästöjä, tosin vakuutukset ovat ihan kunnossa, jos jotain tapahtuisi. Tuo osamaksumahdollisuus pitää kyllä vielä tutkia. Onko joku ostanut osamaksulla sormuksen sormuskaupasta? Paljonko siinä tulee kuluja sormuksen lisäksi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Entä jos kuitenkin tinkisi jostain muualta? Jos sormus on tärkeä, olisiko jokin muu asia vähemmän tärkeä? Entä minkälainen ajatus sinulle on, että sen unelmien sormuksen omistaisi rahoitusyhtiö, häiritsisikö se? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0