Kami

12.8.2017

6 posts in this topic

Osuuko muilla samalle päivälle tai lähiviikoille?

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 tuntia sitten, Adiela said:

Meillä :wub:

Missä vaiheessa valmistelut? Joko on kutsut lähetetty? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Kami Meillä on vähän vieraita ja kaikki tietävät päivän, joten kutsut lähtee vasta huhtikuussa. Eilen lyötiin teemavärit lukkoon. Kirkko, paikka, valokuvaus, kukat, kampaaja ja puku hommattu. Kutsujen teko seuraavana vuorossa ja hääohjelman pohdinta. Mites teillä ? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 26.1.2017 at 17.13, Adiela said:

Meillä :wub:

Meillä juhlapaikka varattu, koristelua suunniteltu, kutsut suunniteltu, cateringtarjoukset kyselty ja alkoholinkulutus laskettu. Sikäli meillä menee hassusti päin, että budjetti lasketaan vasta kun olemme saaneet lopulliset cateringtarjoukset ja valittu niistä omamme. 

Edit, alustava aikataulu suunniteltu.

Edited by Kami
Lisää asiaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 päivää. Aika on menny ihan siivillä nää viimeiset kuukaudet! Ensin oli pari kuukautta, sitten kuukausi, kolme viikkoa, kaksi viikkoa, viikko...Mun on pakko sanoa kyllä että niin ihanaa kun tavallaan naimisiinmeno onkin, niin oon kyllä tyytyväinen kun juhlat on paketissa. Kyllä tää senverran stressaavaa aikaa on ollut. Meilläkin on juhlapaikka sellainen minkä puolesta tulee ruoat, juomat yms mutta siis silti. Silti sitä hommaa on ihan kauheasti, palaverit : valokuvaajat, juhlapaikka, pappi, auto. Puvun sovitukset, meikki, kampaus. Ohjelmien teko, askartelu, musiikit, sormukset, istumajärjestykset. Häät pyörii koko ajan päässä ja kaikki vapaa-aika menee niihin. 

Stressi käyrä on noussut tasaisesti, etenkin kun mun puku ei siis vieläkään ole saapunut. Laitoin viestiä ja kyselin, niin se on kuulemma tippunut kyydistä ja lähetetty äkkiä perään - joten todellakin toivon et se ehtii tulla. Istumajärjestys saatiin tänään kirjoitettua puhtaaksi. Hääbingo palkinnot, kaason lahja, miehen huomenlahja, häätuoksu - puuttuu. Muuten alkaa vähitellen olla valmis. Huhuh. Ei voi muuta todeta. :D

Niin ja kaikki kysyy et jännittääkö? Miten tässä ehtii edes jännittää, kun on niin paljon tekemistä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now