Jump to content
Naimisiin.info

Mikkeli ja lähialueet


Guest Laura_Maria

Recommended Posts

Meillä häät luvassa vasta kesällä -07, joten hyvissä ajoin ollaan liikkeellä. Alustavasti varasin  Tertin kartanon, sillä hääseurue ei ole kuin kokonaisuudessaan n. 90 henkilöä. Onko kokemuksia paikasta? Itse olen muualta kuin Mikkelistä kotoisin, joten olisi kiva kuulla, mitä paikalliset/siellä käyneet paikasta ajattelevat.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest nokkis77
Alustavasti varasin  Tertin kartanon, sillä hääseurue ei ole kuin kokonaisuudessaan n. 90 henkilöä. Onko kokemuksia paikasta?

Tertissä olen käynyt vain syömässä, en juhlissa, mutta ruoka on ainakin ollut omaan vaativaan makuuni erinomaista. :) Paikka on juhlava, ja kesällä voi ehkä käyttää myös mahtavaa puutarhaa. :-X

Itse kyselisin, onko kukaan järjestänyt häitää tai ollut vieraana Hirvensalmella Kissakosken ravintolassa? Kokemuksia kaipailisin tuosta paikasta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest bridetobe

Anttolan hovin kartano on oikein kaunis paikka. Olen itse ollut kaasona järkkäämässä sinne häitä. Miinuspuolena on se, että vieraat jouduttiin sijoittamaan 4:ään eri huoneeseen, ja ruoat haettiin viidennestä. Tanssit oli tallin ylisillä, ja siellä olevat heinät aiheuttivat allergiaa monille. (Nehän voi kuitenkin varmaan siirtää sieltä pois.) Ympäristö on todella kaunis valokuvien ottoon. Ruoka oli ihan ok, mutta a-oikeuksien vuoksi juomat tulivat kalliiksi. Vieressä on myös hotelli, joss<a kauempaa tulleet vieraat voivat yöpyä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Päivittelemässä tietoja :) Tertin kartanosta luovuttiin, koska ei olisi millään mahtunut budjettiin ruoat ja juomat, joita haluamme vieraillemme tarjota :'( Eli vaihdoimme Kenkäveroon, on himpun verran halvempi ja lähempänä keskustaa. Miljöö on myös todella kaunis, käytiin anopin kanssa tutustumassa :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dear Ladys.

Suosittelen Mikkelissä Läsäkoskea. No, ainakin lähellä mikkeliä... ;D Itse mennään kultsin kans naimisiin kesällä -06, ja paikkana Läsäkoski. Kierreltiin varmaan JOKA IKINEN paikka Mikkelissä, mitä vaan kuvitella voi, ja itku meinas päästä! Kamalan näköisiä tai kamalan kalliita... Onneksi tuli käytyä tuollakin, oltiin saman tien myytyjä :) Tilalla on vasta yrittäjä vaihtunut, mutta hurjalla vauhdilla on laittamassa paikkoja kuntoon, ja hienolta näyttää!

Itse paikka on kosken vieressä, kuten nimikin sanoo, ja voin kertoa että miljöö on aivan upea! Ruoka tilataan Läsäkosken ravintolalta, menuu on vapaasti koottavissa, oman budjetin mukaan. Ruokailu on ravintolan tiloissa, tilaa löytyy 122 hengelle. Ravintolassa nautitaan sitä kautta tilattuja juomia.

Juhlat pidetään heti ravintolan vierestä löytyvässä navetassa, tilaa on 250 hengelle. Navettaan saa tuoda omat viinakset, iso plus!! Tilasta löytyy tanssilattia ja tila orkesterille, sekä ihana iso takka!

Navetan vuokra on 500€ kolme päivää, ja yleensä hääparille annetaan samaan hintaan hääyöksi luxus luokan mökki. Jei! Lisäksi vieraat pystyvät halutessaan yöpymään, noin 20-30€/hlö. En ole varma monta paikkaa siellä on, kun tosiaan heillä on vielä käynnistys vaihe kesken.. :-/

Olen ihan onnessani kun löydettiin tämä paikka, oli jo ihan epätoivoinen olo...Mikkelissä kun noissa kartanoissa on aika huimat hinnat..

Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Korpimaja, Korpijärvi (n. 20 km Vanhaanmäkeen päin). Kävimme katsomassa hääpaikaksi, mutta emme ottaneet syystä että ranta lähellä ja häihimme tulee paljon pieniä lapsia: kamala vahtiminen. Hinta olisi ollut 100 e to-su, hintaan kuuluu rantasauna, 100 hengen täydellinen astiasto ja ruokailuvälineet, Suomen lippu... Hyvä paikoitustila, kiva piha ja kaunis ranta. Rannassa myös grillauspaikka. Miinusta sijainti ja ulkohuussit. Sekä meidän tapauksessa ranta.

Voisko/ Osasiko joku kertoa enempi tästä Korpimajasta??  :-?

Myös tuosta Kyyrönkaidan kurssikeskuksesta haluaisin lisää infoa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hiljaista tuntuu olevan palstalla Mikkelin morsianten saralla. Meillä on nyt maaseurakunnan kirkko varattu elokuulle, mutta paikka on vielä vähän hakusessa. Myyrylän kartano olisi ykkösvaihtoehto, mutta en saanut kiinni vielä tyyppiä, jolta sen voisi varata. Tätyy soitella uudestaan illemmalla.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

En osaa auttaa, mutta tulen tähän samaan kyselemään samaa asiaa  :D eli hakusessa meillä olisi joku kiva, pieni paikka, missä voisi viettää iloisia juhlia 30 hengen porukalla. Eli joku iso mökki, tms.. tarjoilut hoidettaisiin sinne itse, ainoastaan se paikka tarvitaan :)

Plussaa, mutta ei pakollista, olisi majoitus muutamalle hengelle, suurin osa menköön koteihinsa yöksi :D

Link to comment
Share on other sites

Pienille seurueille löytyy kyllä Mikkelistä useitakin paikkoja. Kannattaisko googlettaa vaikka joitain mökkejä?  :-XOnnea etsintään :-X Meillä ei ollut vaikeuksia paikan valinnan suhteen, koska porukka määrä on niin suuri ja viinat halutaan paikalle omasta varastosta, niin vaihtoehtoja ei ollut montaa...Ja paras saatiin!!! :-X

Link to comment
Share on other sites

Oli pakko käydä tsiikailee: eli härkäniemen tuvat norolassa mainostaa ainakin kivoja mökkejä suuremmallekkii porukalle. Tässä sivut: www.härkäniementuvat.fi ;D. Ja jos saan henk.koht. suositella niin tervasen lomamökit oli aivan ihanat, kun kävin katsomassa, mutta en tiedä riittäiskö siellä tilaa niin isolle poppoolle. Ja tervasen lomamökkien vuokraaja rouva on aivan ihana tapaus  ::) www.kalapaikka.net

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Suosittelen teille Lahdenpohjaa, joka on Mikkelin seudun invalidiyhdistyksen isännöimä paikka. Sinne saa viedä omat juomat ja tarjottavat.  Majotuspaikkoja löytyy vieraille muistaakseni ainakin parikymmentä. Siellä on ihanan iso grillikatos ja tosi iso laituri, missä voi vaikka tanssit järjestää. Mökkiä ympäröi iso terassi ja paikan puolesta on paljon tuoleja ja pöytiä. Sisällekin mahtuu kolmisenkymmentä tyyppiä jos sade yllättää. Ai nii saunat on sekä miehille että naisille. Meillä oli luokkakokous siellä viime syksynä ja oli tosi kiva paikka pihapiiriä myöten :).

Täs on nettisivut www.msiry.com

Tais tulla vähän mainostyyppinen sepustus ;D

Link to comment
Share on other sites

AN81, kiitoksia lahdenpohja ideasta!! :D

Joitakin paikkoja olen myös itse löytänyt, SOTKU keskustassa, oli 180€ koko viikonloppu, ja Loukeen toimintakeskus 30km keskustasta 25€/vrk, Loukeessa en ole käynyt paikanpäällä, mutta sotkussa on junnuna käyty discossa.

Korpikosken vanhamylly, oli ihanan näköinen paikka, mutta en ole saanut hinnasta vastausta vielä.

Ja sitten oli viel joku Korpikosken maja? tiertääkö kukaan tästä? :-/

Link to comment
Share on other sites

Jeminda, ollos hyvä vaan :)

Mikkelin kaupunki vuokraa myös jonkinnäköstä paikkaa nimeltä Elomaan talo, siitä oli jotain juttua Mli:n kaupungin sivuilla, muistaakseni 50e/päivä vuokrahinta ja oli kahvikalustoa jne... Itsellä ei oo mitään muuta hajua kyseisestä paikasta.

Paukkulan nuoriso-opisto vuokraa myös tilojaan. Tutun tutulla oli ollu siellä häät ja olivat ilmeisesti ihan tyytyväisiä paikkaan. Sehän on ihan hyvällä paikalla, graanin vieressä. Ei ihan keskustassa.

Sotkusta oon kuullu et sinne pitäs raahata omat pöydät ja tuolit :-/ , en oo kyllä varma onko se paikkaansa pitävä väite kun en itse oo sinne ollu yhteydessä.

Ootteko ottamassa pitopalvelu systeemeitä vai omat tarjottavat ja juomat? Näihin edellämainittuihin sai viedä omat.

Jospa näistä ois apuva ;D

Laitan lisää jos tulee mieleen :)

Link to comment
Share on other sites

Lahdenohjan hinnat taitaa olla ihan neuvottelukysymys. Sillon luokkakokouksen aikaan saatiin ekaks hinta joka oli paljon kalliimpi kun mitä loppujen lopuks maksettiin eli neuvotella kannattaa, ei sillä etteikö heillä kunnon hinnastoa paikalle olisi  ;). paukkulaan kannattaa soittaa. Niiden nettisivuilla on sen tyypin numero keä hoitaa vuokrausasiat.

Link to comment
Share on other sites

Guest curry(Guest)

Saitko Skugga kiinni niita Myyrylan immeisia? Meita kiinnostaisi kanssa tuo sama paikka, vaikkakin suunnitellaan haita vasta kesalle 2008. Itse en ole paikan paalla kaynyt, mutta vaikuttaisi sopivalta. Eli jos sinulla (tai kellaan muulla taalla) on paikasta valokuvia tai muuta informaatiota, niin ottaisin kaiken kiitollisena vastaan :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...