Jump to content
Naimisiin.info

Tapanilan VPK (Helsinki)


Karhis

Recommended Posts

Löytyykö Tapanilan VPK:lla tai Tuulen Tuvassa Puistolassa häitään viettäneitä? Kuulisin mielelläni kokemuksia em. paikoista, sillä ne ovat vaihtoehtoja omille juhlilleni. Vieraita tullee noin sata, bändi on buukattu ja omat viinat meinattiin viedä.

Tapanilan VPK:ta ollaan jo käyty katsomassa, ja vaikutti ihan kivalta. Koristelemalla saa varmaan tosi tunnelmallisen. Tuolit oli vaan tosi rumat muoviset. Mutta jos jollain on kertoa kokemuksia, miten järjestelyt ovat muuten menneet, niin kuulisin mieluusti.

Samoin haluaisin tietää Tuulen Tuvasta, millaisia tarjoiluja on tarjolla (pitopalveluhan pitää ottaa samasta paikasta), ja miten muuten ovat järjestelyt sujuneet?

Link to comment
Share on other sites

Guest Mika Vanhala

Moikka

tuulen tupa on outo, mutta Tapanilan VPK:lla olen ollut monta vuotta sitten keikalla.  Akustiikka on jees. Kunnon stage on aina plussaa...  Takaovesta saattaa roudata paksujen samettiverhojen taakse kamat vaivihkaa juuri ennen soittoa. Mieleeni jäi jotenkin sellainen hieman nuhjuinen vaikutelma, mutta en ole ihan varma, aikaa nimittäin on. Pienellä kikkailulla sillä ei ole mitään merkitystä. Kunnon kattaukset pöydissä, niin muu ympärillä häipyy. Keittiö oli mielestäni myöskin toimiva (mikäli muistan taas oikein). Sijaintihan on optimaalinen. Taxilla on kohtuuhintaista lähteä pois joka puolelle pk-seutua. Keskellä kehäi:stä kun on.

Mika

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Kiitos Mika kommenteista! Nuhjuinenhan paikka kyllä on, mutta luotamme, että koristeilla saa tunnelmaa lisättyä. Oransseille muovituoleille pitää kyllä tehdä jotain  ;D

Eikä kellään muulla ole kokemusta em. paikoista? Etenkin olemme kiinnostuneita Tapanilan VPK:sta!

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
Guest Pikkumörkö

Tapanilan VPK irtoaa päiväksi 320 eurolla minun tietojeni mukaan eli kohtuuhinnalla pääsee. Astiat löytyvät paikan päältä ja ainakin tilaa on. Eihän se ole Helsingin hienoin juhlatila, mutta löytyyhän vanhassa työväentalossa tunnelmaa...

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

Nostan tätä, kun olemme hääpaikkaa etsimässä ja Tapanilan

VPK voisi olla yksi mahdollisuus. Netistä olen paikkaa katsellut, viikonloppuna olisi paikkaa tarkoitus mennä katsomaan paikan päälle.

Nettisivuilla lukee, että talonmiehen asunto sijaitsee rakennuksessa ja  sisäänkäynti on sama kuin vierailla. Onko tästä kokemuksia? Onko ollut ongelmia? Itestäni tuntuu vähän hölmöltä..  :-/

Link to comment
Share on other sites

Tuttuja paikkoja molemmat. Tässä mitä muistan.

Tapanilan VPKssa oli keskikokoinen sali ja erillinen pienehkö keittiötila, jossa oli seisova pöytä.   Parkkitilaa oli vähän niukasti ja asuintalot aivan vieressä, joten tämä on syytä huomioida melun suhteen. Ihan toimiva juttu kuitenkin. Bändi pääsi takakautta sisään lavalle vaikka vähän kantomatkaa tulikin.

Tuulen Tupa on vanha  työväentalo Puistolassa.  Keskikoinen sali sielläkin ja  keittiö alakerrassa. Paikka suljetaan (tai ainakin suljettiin)  klo 23:00 joten jortsut loppuivat 22:30. Emäntä oli aikaste "tomeran" oloinen henkilö.  Bändi pääsee takakautta sisään lavalle "roudausluukun" kautta. Hyvin mielenkiintoinen tapaus, se luukku meinaan. Kovin isot pöntöt eivät siitä mahdu.  Kyllä tämäkin toimii, niinkuin tuo vanhat seurojen/työväentalot yleensäkin.  Itse niistä ainakin tykkään.

Ulkonäöllisista jutuista en osaa paljon kommentoida, kun ei niihin tule paljon kiinnitettyä huomiota.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä oli juuri viikonloppuna häät Tapanilan VPK:lla. :-X

Saliin mahtui hyvin lähes 110 vierasta istumaan. Salissa oli myös pitopöytä, lahja- sekä juomapöytä. Pöytäjärjestys kannattaa harkita tarkkaan, jotta siitä saa toimivan. Halusimme rauhoittaa keittiötilan pelkästään pitopalvelun käyttöön. Keittiö otettiin meidän käyttöön vasta iltapalatarjoilun aikana. Keittiö on toimiva ja plussana on se, että siellä on nyt kaksi jääkaappia. :) Keittiöön on tehty myös kevään aikana remontti. Vpk:lta löytyy myös omat astiat.

Bändi mahtui hyvin soittamaan lavalla. Salin akustiikka on erittäin hyvä. Loppuillasta muutamia pöytiä vietiin ulos, jotta tanssitilaa saatiin enemmän. Istumapaikoilla ei ollut enää tässä vaiheessa niin suurta merkitystä.

Koristelemalla paikkaan sai uutta ilmettä.  ;)

Parkkitilaa on tosiaan vähän, mutta ratkaisimme ongelman siten, että kysyimme lähellä olevan koulun rehtorilta lupaa käyttää koulun pihaa parkkipaikkana. Saimme luvan (se piti lopulta anoa Hgin kaupungilta). Koululta oli kävelymatkaa juhlapaikalle vajaa 50 metriä.

Talonmiehen asunnon sisäänkäynti tosiaan sijaitsee sisällä vessojen vieressä (asuu yläkerrassa). Se ei haitannut meitä mitenkään, koska talonmies ei liikkunut juhlan aikana mihinkään tai mahdollisesti ei ollut edes kotona.

Saimme avaimen vpk:lle jo viikkoa ennen ja avaimesta piti maksaa panttimaksu 80 euroa. Varausmaksu oli 100 euroa ja loppusuoritus 210 euroa. Vpk:n ihmiset siivosivat itse paikan, joten panttimaksu meni siihen.

Paikkaa saa käyttää tuolla hinnalla klo 24 saakka ja sen jälkeen alkaa pyöriä lisämaksu. Muistaakseni se oli 40 euroa tunnilta.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest suvi(Guest)

Miten meinasit koristella tapanilan VPK:ta. Onko kellään kuvia paikasta. Mekin ollaan mietitty sitä hääpaikaksi, mutta mietin että onko siellä mitään seinillä, pitääkö koko paikka koristella itse.

tuulen tupa oli aika kallis, 85e/h. mutta siihen kuului kyllä siivoukset ja henkilökunta + koristelu.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Oltiin vieraina Tapanilan VPK talolla kaksi vuotta sitten. Häissä oli noin 70 vierasta. Tila riitti tuolle määrälle, mutta tilaa muuhun ei juuri jäänyt. Pöydät siirrettiin salin laidoilla, joitta päästiin pyörähtelemään tanssilattialla. Lavalla mahtui soittamaan nelihenkinen orkesteri. Jouduttiin poistumaan paikasta puolenyön aikaan. Talo on tiheällä asuinalueella.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Onko tietoa parkkipaikoista? Minne sielä vieraat saa autonsa. Piha aika pieni. Jeps sama meille, sanottiin että 24 alkaa hiipuu pois päin.. tai siis pääasia että klo 24 loppuu meteli!

Mutta tula aika likanen, pakko siis ennen häitä mennä vähä siivoon. Ja ehdottomasti pyöräyttää käyttöön tulevat astiat koneessa (oli jossain kupissa jonkin huuulipuna jälkiä kun käytiin katsomass).

Ja juuh, eihän se ongelma eikä mikään että pöydät raivaa seinän vieree.. mahtuu paremmin joraan :) Ja iltaa myöten, eihän istumapaikoilla ole enää mitää merkitystä (sehän vain sen ruokailun ajan).

Mutta penkit sielä tosi rumat... ooisko jollai ehdotusta millä peittää tuolit.

Mutta kokemuksia kaipaan lisää... häät lähestyy!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Hmm, ompas ristiriitaista mielipidettä.

Meille on nyt tuo vpk-talo varattu ensi vuodelle. Tarkoitus olisi ensi viikolla mennä katsomaan. Mä uskon, että koristelulla paikasta tulee hieno. Mä en jaksa välittää esim.noista tuoleista vaikka hirveät ne näyttää olevan. Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa mihkään hienoon mestaan joten jostain joutuu tinkii. Mä onneksi tykkään sisustuksesta pistän siihen sitten enemmän rahaa ;)

Toista mitä ollaan ajateltu niin on tuo työväentalo. Onko siitä kellään kokemusta???

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Juuri kotiuduttiin kattomasta vpk-taloa! Mää ainakin ylläytin positiivisesti, paikka huokuu vanhaa henkeä :D Paikkahan on parhaat päivänsä nähnyt mutta juuri se tekee siitä loistokkaan. Talonmies oli ihan huippu tyyppi meillä synkkas sen kanssa heti! Keittiö on hyvin varusteltu, astiat peruskattaukseen ihan bravo ja lisäksi paikasta löytyi kuohuviinilasit ja viinilasit.

Kuulemma heidän kauttaan saa catering palvelujakin..

Kyllä mä ainakin innostuin niin, että toivoisin että häät on jo nyt heti. Ei malta odottaa! ;D ;D Erityisesti mä haluan nähdä talon haamun ;)

Link to comment
Share on other sites

No tämä asia tuli ilmi kun yksi ulko-ovi jatkuvasti paiskautui kiinni ja ihmeteltiin, että miten huono lukko siinä voi olla kun se koko ajan hakkaa auki ja kiinni.. Tarkempaa historiaa en tiiä, muuta kuin sen, että talonmies oli vpk-talolla kuollut. Minusta tarin aoli hieno ja aijon kyllä jotenkin tuoda sen ilmi häissämme, ehkä kun ilta pimenee ;)

Onko teillä Katjamaaria ollut häät siellä, vai käyneet muuten vaan?

:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...