Jump to content
Naimisiin.info

mansikka -06

Aktiivijäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän mansikka -06 kaikki viestit

  1. Meilläkään ei ollut mitään ongelmaa tarjoilijoiden tai ruuan riittämisen kanssa. Ainakaan en itse mitään huomannut eikä kukaan vieraista ole tuollaisesta informoinut. Meillä henkilökunta hoiti työnsä loistavasti, mitä nyt pöydät olivat järjestäneet peilikuvina. Asia oli nopeasti hoidettu ja mummo ja pappa pääsivät lähellemme istumaan. Ilta sujui todella sujuvasti eikä meillä ole mitään valitettavaa. Ruoka oli loistavaa ja henkilökunnan käytös asiallista ja ystävällistä
  2. mansikka -06

    Malesia

    Varasimme perjantaina matkan Malesiaan Ensin kolmeksi yöksi Kuala lumpuriin Grand Plaza Royal hotelliin ja sitten 9 yötä Langkawilla Holiday Villa -hotellissä osaako kukaan kertoa näistä hotelleista jotain? Matkat ja hotellit varasimme Matkantekijöiden kautta. Saimme todella hyvää palvelua, kun perjantaina marssimme toimistolle juttelemaan suunnitelmistamme. Saimme hyviä vinkkejä ja virkailija vaikutti olevan hyvin perillä molemmista kohteista. Netistä katselimme myös hintoja, mutta totesimme ettei sillä säästöllä mitä itse varaamisella saisi, kannata alkaa siihen hommaan, sillä säästöä ei tulisi kuin alle 100€/nassu. Ja toimiston kautta saamme kaikki lentoliput käteemme ja kaikki varaukset varmasti hoidettua. Ja noin kauas lähdettäessä on mun mielestäni kiva olla varma, että kaikki onnistuu. Eikä matkan hinta ole mielestäni paha, n.1400€/hlö. Halvemmallakin olisi päässyt, jos olisimme ottaneet halvemmat hotellit.
  3. Hymyilin, hymyilin ja hymyilin. Kirkon edessä autossa odotellessa, kun näin kaikki sukulaiset ja kaverit hälveni kaikki jännitys ja sen jälkeen hymyilin nukkumaan menoon saakka. Tai itseasiassa seuraavaan aamuun. Mieheni, kun ei ollut oikein saanut nukutuksi, niin oli katsellut kun olin jatkanut hymyilemistä vielä unissanikin
  4. mansikka -06

    Pariisi

    Tänä aamuna sain huomenlahjaksi Pariisin oppaan, jonka välistä löytyivät lentoliput ja mieheni sähköposteiluviestit hotellin työntekijän kanssa :-X Huomenna aamulla lähdetään matkaan ja torstaihin asti nautitaan toisistamme Pariisissa! :D
  5. Mistä Persoona löysitte noin kauniin kakunkoristeen ?
  6. Minäkin mielelläni kuulisin kokemuksista Ompun Kaivokukasta.
  7. Olisiko kenelläkään kokemuksia Lasipalatsin Kukka-Bukettista? Kaasoni voitti häämessuilta minulle kimpun ko liikkeestä, joten ainakin morsiuskimppu olisi sieltä tarkoitus hankkia sekä varmastikin myös vieheet ja kaasojen kimput, jotta ne olisivat varmasti "samaa sarjaa". Pöytäkukkien hankintapaikka on vielä kuitenkin harkinnassa. Helppoahan tietysti olisi hankkia kaikki kukat samasta paikasta.
  8. Meilläkin kaasot, bestman, seremoniamestari ja seremoniamestarittaret hoitavat itse pukeutumisensa. Ei meille tullut mieleenkään, että olisimme heille puvut hankkineet. Siinä olen samaa mieltä, että jos morsian haluaa esim kaasoille jotkut tietyt puvut, niin silloin voisi ne myös itse maksaa, varsinkin jos kaasot eivät muuten sellaisia mekkoja itselleen hankkisi. Kyllä munkin kaasot kyseli, että halunko heille samanlaiset puvut (ja olisivat nekin itse ostaneet), mutta mun mielestä ei ole mitään järkeä pukea kaasoja joihinkin mun maun mukaiseen tai teemaväreihin sopiviin mekkoihin vaan he saavat itse valita asunsa joissa varmasti viihtyvät ja voivat käyttää niitä myös muissa juhlissa.
  9. Limetti Cateringin sivuille on ilmestynyt pari kuvaa ravintola keilarannasta juhla-asussa Kertokaahan paikassa juhlineet kokemuksistanne! Kiva olisi kuulla vinkkejä koristelun ym. suhteen!
  10. Kiva, kun saadaan ihan tuoretta tietoa Keilarannasta Mekin kävimme pari viikkoa sitten keilarannassa tapaamassa Limetin työntekijää ja kaikki näyttäisi olevan hyvin hanskassa heillä siellä Jos Elvi81 jaksaisit vastata vielä pariin kysymykseen niin olisin todella kiitollinen! Oliko ruokaa riittävästi? Tapaamisessa kysyimme paljonko ruokaa tulee per hlö ja vastaukseksi saimme 500g. Määrä vaikuttaa toisaalta suurelta, mutta toisaalta pieneltä määrältä, kun tiedän paljonko eräät miespuoliset ystävämme saattavat esim. lihaa syödä grilli-iltana.. Maksoitteko tarjoilijoiden palkat ym. vanhan tarjouksen mukaan vai minkä? Elomorsian mainitsi tarjoilijoiden palkaksi 28,50€/h/tarjoilija, mutta muistelisin edellisessä tarjouksessa palkan olleen n.35€/h/tarjoilija. Enää 2,5 kk aikaa ja pikkuhiljaa alkaa jännittää
  11. Nyt kysyn tyhmän kysymyksen, mutta kävin tuolla now & foreverin sivuilla katsomassa sukkanauhoja ja niissä lukee, että ympärysmitta 56cm. Saako sukkanauhaa kiristettyä? Vai onko niitä olemassa eri kokoja? Mulla ainakin toi 56cm tipahtaisi jalasta vaikken mikään hirmu laiha olekaan..
  12. Ravintola Keilaranta siirtynyt Limetti Cateringin haltuun. Hoitavat kaikki tämän kesän juhlat niin kuin on Keilaniemi Cateringin kanssa sovittu.
  13. Kylläpä näytti ainakin kuvissa Wanha Bäckby kauniilta! Onko kellään tietoa menujen hinnoista? Sivujen linkki menuihin ei toimi ainakaan mulla..
  14. Meillä Keilaranta varattuna 2006 kesälle, mutta kuulisin mielelläni paikan päällä juhlineilta kommentteja paikasta. Esimerkiksi miten juhlat sujuivat, miten ihmiset mahtuivat? Kiitollinen olen kaikista kokemuksista Noista A-oikeuksista voisin itse lisätä, että paikan päällä käydessämme kysyimme niiden mahdollisesta tulemisesta ja juhlavarauksia vastaanottava mies kertoi, että jos A-oikeudet tulevat, ne tulevat aikaisintaa vuonna 2007.
  15. Kenzolle: Tarjousta emme ole vielä saaneet Keilarannasta, mutta buffetit maksavat n.34-40€/hlö, eli aika paljon, mutta kun tilasta ei tarvitse mitään vuokraa maksaa, kompensoituu hinta moneen muuhun paikkaan nähden. Tarjoilijoiden palkoista en vielä osaa sanoa, mutta 3 tarjoilijaa tarvitaan n. 100 hengen kekkereihin ainakin ruokailun ajaksi. Yöllä ei kuitenkaan paikalla tarvitse olla kuin yksi tarjoilija, joka jää kunnes paikan voi sulkea. Omien juomien tuominen on kuitenkin meidän mielestä se ehdottomasti rahaa säästävin juttu, sillä haluamme ettei vieraiden tarvitse itse juomia ostaa. Lisäksi kun paikalla saa olla yömyöhään niin ei tarvitse vieraiden jatkopaikkaa miettiä
  16. Tänään kävimme katsastamassa Ravintola Keilarannan Keilaniemessä ja oli todella ihastuttava paikka , meillä siis sinne varaus kesälle 06 . Salista kauniit näkymät merelle, 120 henkeä mahtuu samaan tilaan istumaan, ei tilavuokraa, ruuat tulee paikanpäältä, ei A-oikeuksia, joten omat juomat tulee viedä paikanpäälle. Kaikki ruuat tehdään alusta asti paikanpäällä. Kysyimme onko ravintolaan mahdollisesti tulossa A-oikeudet. Herra juhlavastaava sanoi, että jos A-oikeudet tulevat, ne tulevat aikaisintaan vuonna 2007. itse ainakin ihastuimme paikkaan
  17. mansikka -06

    Espoo

    Vihkiminen Vantaalla Pyhän Laurin kirkossa, mutta hääjuhlapirskeet Keilaranta ravintolassa keilaniemessä. Upea paikka :-X!!!
  18. Tuosta Wanhasta Backbystä haluaisin kysyä. Olin viikonloppuna kiertämässä pk-seudun paikkoja ja olin katsonut Wanhan Bäckbyn osoitteen, mutta paikan päällä en osannut sanoa mikä remontissa olevista taloista oli Bäckby. Tiennumeroitakaan ei näkynyt missään. Onko kukaan muu käynyt paikanpäällä? Jos joku niistä taloista oli Bäckby, ei se varmaan ihan heti ole juhlapaikaksi käytettävissä, sen verran keskeneräisiltä mörskiltä ne kaikki tönöt näyttivät..
  19. Tänään varattu alustavasti Keilaniemi Cateringin Ravintola Keilaranta
  20. Nostan tätä, kun olemme hääpaikkaa etsimässä ja Tapanilan VPK voisi olla yksi mahdollisuus. Netistä olen paikkaa katsellut, viikonloppuna olisi paikkaa tarkoitus mennä katsomaan paikan päälle. Nettisivuilla lukee, että talonmiehen asunto sijaitsee rakennuksessa ja sisäänkäynti on sama kuin vierailla. Onko tästä kokemuksia? Onko ollut ongelmia? Itestäni tuntuu vähän hölmöltä.. :-/
  21. Minäkin soittelin majalle tänään ja kyselin kesän 2006 varauksista. Vo, kun niitä varauksia ei oteta kuin vasta syksyllä.. :-/ Kyselin mahdollisuudesta päästä koristelemaan jo pe-illalla ja puhelimessa ollut herra kertoi, että miettivät hinnoittelua ensi vuodelle niin, että tilan voisi saada vuokrattua pakettina jo pe-illasta lähtien ilman että tarvitsee maksaa koko hintaa perjantaista . Toivottavasti ei kokonaishinta kuitenkaan nouse pilviin..
×
×
  • Create New...