Jump to content
Naimisiin.info

Hatanpään kartano (Tampere)


ninnijoh

Recommended Posts

La 7.8. 2010 HATANPÄÄN KARTANO olisi vapaa, jos otat meihin suoraan yhteyttä (varausmaksu maksettu). Tilaa on siis isompiinkin häihin. Aikaistimme omia häitämme, joten jos joku haluaa kaapata tämän komean kartanon ruusutarhoineen kaikkineen itselleen 7.8., niin laita mahd.pian viestiä osoitteeseen: [email protected] . Paikka on todella upea!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Heips!

Osaisivatko ne morsiamet, jotka ovat häitään jo Hatanpäällä juhlistaneet, vinkata hyviä kuvien ottopaikkoja? Meillä on vihkitoimitus siellä heinäkuussa, mutta en ole nähnyt Kartanoa ja sen lähiympäristöä kesällä aikoihin, ja valokuvaajammekin tulee Espoosta asti. Tiedän, että talon takana on ruusuja, mutta entä muita otollisia paikkoja? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 11 months later...
Guest Sannuli82

Hei,

kertokaahan te Hatanpäällä juhlineet morsiamet tai häävieraat kokemuksia ko. paikasta. Myös mahdolliset vinkit laitetaan korvan taakse!

Ilmeisesti kaikkien kokemukset eivät ole olleet kovinkaan positiivisia, kun pitopalvelu Liekoranta ja Hatanpään kartano on yhdistetty. Tuosta saa selville, että ruoka oli ollut hyvää, mutta väärää :-P Paikkaakin kehutaan kyllä. Kannattaa lukea ja olla varuillaan.

Link to comment
Share on other sites

Hatanpään kartano sopii varmasti kaiken tyylisiin hääjuhliin. Kahdessa kerroksessa oleva 1690-luvulla rakennettu kartano luo arvokkuutta juhlaan. Yleensä häät järjestetään yhdessä kerroksessa, jolloin liikkuminen on helpompaa. Suurehkot ja avarat tilat mahdollistavat suuremmankin vierasjoukon.

Erityismaininnan ansaitsee aivan rakennuksen vieressä ja ympärillä oleva Hatanpään arboretum. Alueelta löytyy ehkä Tampereen parhaimpia hääkuvauspaikkoja. Arboretumin ruusutarha, puistoalueet, Pyhäjärven ranta ja vanhat rakennukset.

hatanpaankartano_AnttiEkolaPhotography2.jpg

hatanpaankartano_AnttiEkolaPhotography3.jpg

hatanpaankartano_AnttiEkolaPhotography4.jpg

hatanpaankartano_AnttiEkolaPhotography5.jpg

hatanpaankartano_AnttiEkolaPhotography.jpg

hatanpaankartano_AnttiEkolaPhotography6.jpg

hatanpaankartano_AnttiEkolaPhotography7.jpg

Valokuvaaja Antti Ekola

http://www.anttiekola.com

Link to comment
Share on other sites

Tämä linkki http://www.jocka.fi/?p=2466 olikin jo tuossa edellä, mutta laitetaan vielä uudelleen tarkempien lainauksien kanssa.

"Kehotankin lähinnä olemaan varuillaan ja tarkistamaan näiden yhtiöiden kanssa tehdyt sopimukset erityisen tarkasti. Lisäksi kaikki viestit tulee tallentaa ja asiat sopia puhelimen sijaan kirjallisesti tai sähköpostilla, jotta mahdollisessa riitatilanteessa on tarvittavaa näyttöä siitä mitä on sovittu. Puhelinkeskustelut kannattaa myös tallentaa mahdollisia jatkotoimia varten."

"Asiakasta siis laskutetaan palvelusta, jota hän ei ole tilannut ja josta ei ole mitään mainintaa sopimuksessa. Kyse oli siis piilotetusta ja perusteettomasta lisämaksusta, jollaisesta me emme olleet tehneet minkäänlaista sopimusta."

"Vieraiden mukaan ruoka oli maittavaa ja sitä oli tarpeeksi. He eivät kuitenkaan tienneet, että tarjolla oli useita tyystin toisia annoksia kuin olimme hääjuhliimme tilanneet. Jopa Liekorannan koemaistatuksessa testatut annokset olivat erilaisia kuin juhliin toimitetut ruoat. Vääriä ruokalajeja oli useita."

"Häät sujuivat todella loistavasti poislukien pitopalvelun osuus. Tein siitä heti seuraavana päivänä kirjallisen reklamaation ja kiistin tulevan laskun jo etukäteen sekä perusteeltaan että määrältään toimituksessa olleiden useiden virheiden takia. Liekoranta (eli Oiva Catering Oy) myönsi osan vääristä ruokalajeista, mutta kiisti henkilökuntansa rikkoneen kakun koristeen. Vastauksessaan Liekoranta väitti härskisti “kahden häävieraan” rikkoneen koristeen, mutta jostain kumman syystä pitopalvelun henkilökunta ei maininnut sellaisesta mitään yrittäessään epätoivoisesti korjata koristetta keittiössä. Jälleen siis yksi valhe yrityksen plakkariin."

Lue koko juttu:

http://www.jocka.fi/?p=2466

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...

Onko muita kokemuksia Hatanpään kartanosta? Mikä on nykyään vuokra ja onko käytettävissä muita pitopalveluita kuin tuo parjattu Liekoranta? Mahtuuko 120 vierasta? Nettisivuilta ei saa oikein mitään irti..!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...