Sign in to follow this  
Followers 0
Villis

Pitopalvelu Kauhajoki - Kurikka + ympäristökunnat

7 posts in this topic

Onko tietoa pitopalveluista tuolla alueella?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meille tulee Maculan Päivi Salomaa, aiemmin ainakin pelkkiä hyviä kokemuksia hänestä. Saitko Sanssin emännältä listan ruokapalveluyrityksistä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tälläiset nimet sain emännältä, Amica Kunnarin keittiö ja Pitopalvelu Minna-Maria Oy.

Jos on tiedossa jotain varteen otettavia vaihtoehtoja niin laittakaa listaa. Olisihan se hyvä kilpailuttaa ja vertailla useampia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olet varmasti jo löytänyt pitopalvelun sen verran aikaa on tuosta viestistäsi, mutta muille avuksi ja tiedoksi että Minna-Maria tekee aivan mahottoman hyvät ruuat, viimeksi sain näitä herkkuja maistella äidin viiskymppisillä... Minna-Maria on valmistanut ruoat myös (tulevan) mieheni siskon häihin ja isäpuoleni syntymäpäiville.

Ruokaa on ollut aina riittävästi kunhan vain osaa sanoa jonkinlaisen haarukan et miten paljon on väkeä syämässä ja loput saa pakata mukaan.

Minna-Maria valmistaa ruoan myös meidän tuleviin häihin kesällä -08.

(Soitin pari viikkoa sitten ja sain kuin sainkin haluamalleni päivälle varauksen ja se oli elokuun viimeinen vapaa viikonloppu :-*)

Minulla siis vain positiivista sanottavaa....

Share this post


Link to post
Share on other sites

^Samis!  ;) Mekin juhlitaan Minnan sapuskoilla. Porukat on testanneet monesti ja hyvinä pitäneet, joten uskallan luottaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä oli JK-pitopalvelu, tosin on Vaasasta kotoisin oleva. Mutta Jurvassa meillä oli häät ja onnistui hyvin sinne tulla, ei kilometrikorvauksia ainakaan erikseen ottanut. Tilasimme hääpäivällisen (porsaanfilee, kermaperunat + monipuoliset salaatit ja lisukkeet) ja hääkahvit kakkuineen. Hinta ei todellakaan päätä huimannut, mielestämme edullinen tasokkaasta ruuasta. Useampia menuuvaihtoehtoja löytyi ja kaikki oli muokattavissa. Suosittelen! Googlella löytyy yht. tiedot..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei,

Jos Sanssin kartanossa vietätte häänne, ottakaa ehdottomasti Saarikosken Helmin pitopalvelu. Hänellä on pieni hotelli-lounaspaikka melki vastapäätä Sanssin kartanoa Puistotien ja Ullantien kulmauksessa Kauhajoella. Hänellä on todella ammattitaitoa ja kokemusta pitopalvelualalta. Suosittelemme erittäin lämpimästi, kaikki sujui heti alkujärjestelyistä lähtien todella hienosti. Kaikki häävieraat kehuivat ruokia ja hääkakkua. Kaikkea oli riittävästi ja loput ruuista pakattiin meille mukaan, söimme lähisuvun kanssa vielä häitä seuraavana päivänäkin näitä ihania ruokia. Monet ovat kehunneet tätä Minna-Maariaa, mulla on kyllä päinvastaisia kokemuksia. Vietimme häitämme elokuussa 2009 ihanan auringonpaisteisena ikimuistoisena päivänä. :girl_in_love:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0