Jump to content
Naimisiin.info

Sri Lanka/Malediivit


pörrö

Recommended Posts

Joo, ei paha 8-)

Ei ole vaan mitään valmisteltu. Ei ole oikein kesävaatteita ja vaan yhdet viime vuotiset biksut löytyy kaapista. Mä voin kuvitella itseni etsimässä unelmieni bikinejä vielä edellisenä päivänä hiki valuen (kun mä shoppailen, mä shoppailen kunnolla ;)). Mutta se edellinen päivä oli se, se, se hääpäivä...

Hyvä muuten, että kysyit montako aamua. Ei olla vielä laitettu maksuun matkan loppulaskua. Lähtee siis tänään. Tiukoille jäi ;D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Taas mä olen täällä  ;D Mutta vannon, että olin just neljä tuntia pois koneelta... ::)

Sieltä saa muuten saareltakin ostaa bikinejä, vieläpä tosi nättejä sellasia! Siellä myydään mm. Panos Emporiota. Meidän ekalla reissulla siellä komeili hyllyllä Janina Frostellin bikinikuvakin  :)

Ja ei varmaan tartte mainita, että on noilla bikineillä sitten hintaakin... ::)

Aika tehokkaasti muuten vei se meri ja aurinko värit bikineistä  :P Mulla oli ihan tuliterät pinkit bikinit ja nyt ne on haalistunu valkoseks  :-/ Eli halpikset on pop...

Link to comment
Share on other sites

Taas mä olen täällä  ;D Mutta vannon, että olin just neljä tuntia pois koneelta... ::)

Niin niin ;)

Oonhan mäkin täällä. On meillä elämä, jossain... ;D

Halpiksiin mäkin ajattelin "tyytyä". Saan monet parit samalla hintaa kuin yhdet kalliit. Eipä siellä toivottavasti oikein muuta vaatetta päivisin tarvitse. Kiva vaan jos saa vaihdella biksuja päivittäin. Tyylikkyys ennen kaikkea!

Link to comment
Share on other sites

Mullakin oli melkein kymmenet bikinit mukana  :P

Ja ei todellakaan tartte mitään muuta vaatetusta päivisin. Paitsi kun käy syömässä, sillon vaan joku kolttu siihen päälle.

Voi ei, mulle tulee matkakuume.... ::)

Link to comment
Share on other sites

Tuleehan tänne Suomeenkin kohta rantakelit  ;D

Hei, kiitti lohdutuksesta  ;D

Kai teillä on digikamera? Ois ihana nähdä sitten kuvia ja onko kaikki paratiisissa ennallaan  :)

Link to comment
Share on other sites

Kamera on ja kuvia varmaan tulee ainakin sulhon/miehen ansiosta näppäiltyä paljonkin. Ongelma on yleensä vaan siinä, että olemme mestareita unohtamaan Digitaali-Danin kotiin ratkaisevilla hetkillä. Täytyy teipata se otsaan kiinni ennen lähtöä ;D

Täten virallisesti lupaan, että kuvia tulee! Ahdistele armottomasti jos unohdan tämän pyhän lupaukseni.

Link to comment
Share on other sites

Fiilistelin tänään. Kävin kaupoissa katsomassa biksuja ja muita ihania kesävaatteita. Katselin itseni vararikkoon ja Kuredua silmällä pitäen myös kolmeentoista matkalaukkuun... Mä olen uskomaton ylipakkaaja, kaikkea löytyy ja kymmenenä kappaleena. Lopulta käytän yhtä ja samaa vaatetta koko reissun ajan.

Oletteko vuokranneet snorklausvälineet resortista?

Sulho yrittää taivutella mua sukeltamaan, mutta taitaa olla mission impossible. Tulee pahoja muistoja kun olen pienenä ollut mukana kummisetäni sukellusreissuilla, jotka tehtiin jään alla. Sain sydän sykkyrällä jännittää tuleeko se sieltä toisesta aukosta ikinä takaisin. Toisaalta myös tuntuu, että snorklaamaallakin näkee Malediiveilla ihan tarpeeksi.

Link to comment
Share on other sites

Oletteko vuokranneet snorklausvälineet resortista?

Me ollaan raahattu molemmilla kerroilla molemmille räpylät, snorkelit ja maskit kotoa. En muista niiden vuokrahintaa....se löytyy kyllä Kuredu ProDiversien nettisivuilta. Ei se kovin hirveesti ollut, mutta oishan siitä viimekskin tullu lisää hintaa jonkun verran kun kolmen viikon aikana snorklattiin joka päivä.

Me kyllä nähtiin snorklaamallakin ihan tarpeeksi. Mies on harrastanut sukellusta, mutta sillekin riitti snorklaaminen. Kilpparit etenkin on aivan ihania  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vähiin käy  8-)

Just pakkailin passia laukkuun Tukholman reissua varten ja osui silmään Malediivien reissuilta tulleet leimat....iski ihan pieni kaukokaipuu... :-X

Link to comment
Share on other sites

HiioHei, myös me ollaan lähdössä häämatkalle Malediiveille. Harmittaa pitkät lennot, mutta paratiisi odottaa - tosin vasta syyskuussa. Lennetään Frankfurtin ja Singaporen kautta, ja ollaan ensin viikko Kuredulla ja sitten 3 päivää Singaporessa paluumatkalla. NIIN siistiä! Sukeltamaan olisi tarkoitus päästä, ainakin kuvista päätellen myös sen suhteen AIVAN täydellistä. Huoh, en voi odottaa!!

Link to comment
Share on other sites

Liitynpa minakin tahan ketjuun kun on talla hetkella Malediivien reissu hakusessa - ens kesana tosin vasta... Kerrohan Sabrina kun oot kotiutunu matkan jalkeen, millasta oli tahan aikaan vuodesta, kun se "sadekausi" mietityttaa. Me oltais menossa heinakuun lopussa/elokuun alussa ens vuonna, ja kun oon Malediiveihin perehtyny, niin kenellakaan ei tunnu olevan pahaa sanottavaa! Toisin ku esim. Mauritiuksesta, jota ensin kateltiin, mutta kun ei siella oo sellasta autiorantaa samassa mittakaavassa...

Mietin, etta semmonen 7-8 yota Malediiveilla ja takasin tullessa pari paivaa Dubaissa vois olla aika kiva reissu  :)  Me ei saada enempaa lomaa toista, kun haita varten pitaa jo ottaa viikko (asutaan Englannissa, haat Suomessa). Lontoosta vissiin lennetaan yhtena vaihtoehtona Dubain kautta, eli vois toimia aika hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Heips kaikki!

Meillä on liput! (ja nimet on oikein kirjoitettu lipuissa ;D)!

Tervetuloa joukkoon Hemuli_07! Meitäkin arvelutti kesällä lähteminen, arveluttaa vieläkin paljon! Muutaman päivän päästä selviää millainen se pelätty sadekausi on Malediiveilla tai ainakin Malediivien pohjoisosissa.

Link to comment
Share on other sites

No niin, mies ei sitten suostukaan ottamaan sita riskia, etta istutaan 2 viikkoa vesisateessa... sikali ymmarrettavaa, mutta olin jo ihan innoissani Malediiveista  :-/  Eli back to square one, ja katsellaan mita loydetaan.

Kertokaa silti kokemuksistanne, luen varmasti tatakin ketjua kun mietitaan, mihin tassa lahdettais. Ollaan loydetty netista todella hyvia tarjouksia, mutta vasta ensi talveen asti, eli odotetaan nailla nakymin vuoden loppuun tai ensi vuoden puolelle ennen kuin varataan matkaa.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Hessu kaikesta :-*

Kiitti vaan sulle itelles kun sain taas elää reissuja uudestaan  :-*  ;)

Kannataa vaan pitää varansa, siihen paikkaan jää pahasti koukkuun  ;D

Ja arvaa vaan kärkynkö täällä teidän takasin tuloa....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Fall in love(Guest)

Onko kenelläkään kokemusta Kommondoo nimisestä pienestä paikasta Malediiveilla? Meillä suunnitelmissa matka syyskuun alussa 2007, onko silloin sadekausi "pahimmillaan"? Sattui myös silmään, että syyskuulle ajoittuisi myös Ramadan. Kokemuksia, miten se näkyy elämässä Malediiveilla?

Link to comment
Share on other sites

Fall in love, Komandoosta (jos tarkoitit nimenomaan Komandoota, en tiedä onko Kommondoo eri paikka...) ei ole kokemusta, me ollaan kahdesti oltu siinä viereisellä Kuredun saarella. Pariin kertaan rantauduttiin retkillä Komandoon laituriin, mutta ei sen enempää. Komandoolla ja Kuredullahan on yhteisiä retkiä paljon.

Kaunishan se saari on, mutta mua häiritsi siinä aika lailla kupeessa oleva paikallissaari rumine rahtialussatamineen. En varmaan muuten olisi sitä edes sillä silmällä katsonut, mutta kun Kuredulla on ympärillä ainoastaan merta ja autioita saaria, niin sen vuoksi Komandoo ei tuntunut yhtä idylliseltä. Mutta tosiaan muuten veneestä katsottuna tosi kaunis ja erittäin pieni saari. Kuviakin mulla taitaa siitä olla muutama.

Kahdesti ollaan oltu Malediiveilla syys-lokakuussa, ekalla kerralla sadekaudesta ei ollut tietoakaan ja tokalla se sitten loppuvaiheessa jonkin verran häiritsi. Eikös se "pahin" aika ole kuitenkin jossain heinä-elokuussa? Ja tälläkin palstalla oli joku ollut matkalla siihen aikaan eikä se silti ollut häirinnyt. Lähinnähän se tarkoittaa sitä, että muutaman minuutin ajan sataa kaatamalla, mutta sitten taas on hetkessä kuivaa ja aurinkoista. Hetkeäkään en epäilisi lähteä syyskuussa  8-)

Meidän edellisellä reissulla sattui olemaan Ramadan. Se ei kuitenkaan vaikuta turisteihin millään lailla, ainoastaan saaren työntekijöihin.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...