Jump to content
Naimisiin.info

kajaanista tanssimusaa


jennimk1

Recommended Posts

  • 1 month later...

Tuuliviiri oli meidän häissä soittamassa.  :) Todella hyvä bändi, kaikki tykkäsivät kovasti. Soittivat häävalssin lisäksi pari muuta valssia ja muita biisitoiveita esitettiin heille jo ennakkoon, toisen setin vetivät sitten semmosta vähän rokahtavampaa. Voin kyllä suositella lämpimästi!

Link to comment
Share on other sites

Samaa tasoa tais pyyntö olla edelleen (450-500).

Minkäikäistä porukkaa teidän häissä, Caroliina, oli pääasiassa tanssimassa/juhlimassa?

Meille ois tulossa hieman alle kolmekymppisiä, ja sitten niitä +-60 v.... (vanhempien ikäisiä sukulaisia jne...). (Toki kaikkea siltä väliltäkin löytyy...) Ajattelin vaan, että  näiden meidän juhlaväen ikäryhmien musiikkimaut ovat varmaankin varsin erilaisia. Eli miten saisi miellytettyä jollain lailla kaikkia musiikkivalinnoilla...? :)

Link to comment
Share on other sites

Samanikäistä porukkaa oli meidänkin häissä ja kaikki kyllä tykkäsivät musiikista.  :) Tarkoitin tuolla rokahtavammalla semmosta 60-70-luvun tyylistä rokkia, kuten Roy Orbisonin(?) Pretty woman, Beatlesin musiikki ym. Eli siis ei ne mitään hevimättöä soittaneet. :) Ja sitten niille vieraille, jotka tykkäsivät enemmän kotimaisesta iskelmästä ja muutenkin enemmän semmosesta tanssilavamusiikista, bändi soitti valsseja ja tais siellä joku humppakin olla, kun joku kävi toivomassa. Joten jokaiselle jotakin :)

Link to comment
Share on other sites

moi!

tänään käytiin miehen kanssa yksis bändi treeneissä ja ku olivat soittaneet pari minuuttia tiesin jo että tässä meidän bändi!!! aivan loistava tapaus jos tykkää menevämmästä musiikista.soittivat yhden led zeppeliinin biisin ja pari muuta menevää rock biisiä ja heti alkoi tanssittaa.sanoivat myös että voivat soittaa vaikka valssia jos halutaan...ovat olleet tuolla kokoon panolla vasta pari kuukautta.ymmärsin että pari ammattilaista ja muut harrastajia... mitä väliä kun kaikki oli tosi taitavia!

suosittelen lämpimästi! vaikka bändin nimi on bad attitude niin asenne oli tosi hieno ja miehet mukavia... :D jos kiinnostaa niin laita vaikka yvtä niin voin antaa yhteys tietoja!

jenni

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...