Caroliina

Rouva
 • Content count

  525
 • Joined

 • Last visited

About Caroliina

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

849 profile views
 1. 10 vuotta häähössötystä on näköjään tullut täyteen jo elokuussa.
 2. Itsellä onnistui aikanaan homma niin, että nostin vanteen kanssa helman ylös ja istuin pöntölle väärinpäin, eli ei ollut vaaraa, että laahus olisi uinut pöntössä eikä tarvinnut ketään apuunkaan.
 3. Minäkin olen tietyllä tapaa kontrollifriikki ja inhoan yllätyksiä, kaasoni onneksi tiesi tämän. Mulle tuli noin viikkoa ennen polttareita postissa hämäräperäinen kortti, jossa käskettiin olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan tietynlaisissa varusteissa. Kyseisenä ajankohtana polttariporukka tuli hakemaan minut autolla ja ajettiin noin 40km päähän issikkatallille, josta meille oli varattu hevosvaellus. Tämä selvisi minulle vasta, kun näin hevoset Sieltä sitten siirryttiin saunomaan ja grillaamaan yhden kaverin luo. Oikein mukavaa oli ja jännitys säilyi, vaikka tiesinkin ajankohdan etukäteen.
 4. Meillä oli muistaakseni 65 kutsuttua, joista kolme ilmoitti jo hyvissä ajoin ettei pääse. Sitten yhtäkkiä pari päivää ennen häitä kaksi peruutti tulonsa, mutta heidän tilalleen tuli sentään yksi kuokkavieras.
 5. Meillä aikanaan miehen vanhemmat (varsinkin äiti) oli tosi iloisia, mun vanhemmat suhtautui tosi pökkelösti, äiti sanoi, että pitäiskö hänen nyt muka hyppiä riemusta ja isä ei sanonut mitään. Ja mistään pikaisesta avioitumisesta ei ollut kyse, oltiin naimisiin mentäessä oltu yhdessä yhdeksän vuotta.
 6. Mä olinkin jo ihan unohtanut, että mehän saimme myös minikokoisen, messinkisen morttelin, jossa lukee Valamon luostari. Tuo matkamuistolaatta Jerusalem -tekstillä on kyllä hilpeä!
 7. Ei muistanut kummankaan työpaikka mitenkään.
 8. Lojuttiin puoleen päivään saakka hääsviitissä, josta alkoi karu paluu arkeen, sillä jouduimme sieltä suoraan siivoamaan hääpaikkaa. Meidän ei siis olisi pitänyt sinne mennä, mutta ne, jotka olivat lupautuneet siivoamaan, olivat niin kunnottomassa kunnossa, ettei heistä ollut siivoojiksi ja paikka piti kuitenkin luovuttaa sunnuntaina viiteen mennessä...
 9. Olin tyytyväinen häämeikkiini. En lisännyt huulipunaa koko päivänä (ei tullut edes mieleen siinä tohinassa...), naaman kiiltoa painelin päivän mittaan pois paperipuuterilla.
 10. Kyllä, rikos ihmiskuntaa vastaan Me ei taidettu saada muuta outoa, kuin ihmeellinen kuparinen kynttilänjalka. Ei ole itseasiassa edes varmuutta, keneltä se tuli.
 11. Eipä meilläkään mitään suurempia töppäyksiä tapahtunut, jotain pikkujuttuja toki. Kirkolle mentäessä ei ilmeisesti ohjeistettu hääauton kuskia tarpeeksi hyvin, koska tarkoitus oli jättää hääauto sakastin ovelle parkkiin ja siitä sitten vihkimisen jälkeen kuski olisi ajanut sen etuovelle ja me oltais tultu kyytiin, sen sijaan bestman parkkeerasi auton heti alkajaisiksi kirkon pääoven eteen ja koko juhlaväki oli siinä töllistelemässä autoa ennen vihkimistä. Juhlapaikalla juutuin kengänkorostani kiinni rappuseen ja kaason piti tulla kiskomaan minut irti. Myöskään kättelyt juhlapaikalla ei menneet ihan niinkuin oltiin ajateltu, mutta ei se mitään. Kukaan ei ollut ajatellut sitä, että juhlapaikalla oli illemmalla häirisevän paljon itikoita, olis kai pitänyt jakaa vieraille etukäteen Offia. Itikat olivat toki ulkona, mutta kun väki ramppasi koko ajan sisään ja ulos, niin meni niitä sisäänkin ja kaikki oltiin lopulta ihan paukamilla
 12. Ei ole kukaan lähipiiristä kysellyt mitään, häät oli viime kesänä. Joku älytön heitto tuli kyllä joltain kaukaisemmalta sukulaiselta hääjuhlassa, mutta se jätettiin omaan arvoonsa. Ehkä ne on jo luopuneet toiveista kyseisen asian suhteen, kun ollaan kuitenkin oltu yhdessä jo 10 vuotta eikä muksun muksua ole.
 13. Töissä en saa käyttää sormuksia, mutta muulloin ne on kyllä aina sormessa.
 14. Samanikäistä porukkaa oli meidänkin häissä ja kaikki kyllä tykkäsivät musiikista. Tarkoitin tuolla rokahtavammalla semmosta 60-70-luvun tyylistä rokkia, kuten Roy Orbisonin(?) Pretty woman, Beatlesin musiikki ym. Eli siis ei ne mitään hevimättöä soittaneet. Ja sitten niille vieraille, jotka tykkäsivät enemmän kotimaisesta iskelmästä ja muutenkin enemmän semmosesta tanssilavamusiikista, bändi soitti valsseja ja tais siellä joku humppakin olla, kun joku kävi toivomassa. Joten jokaiselle jotakin
 15. Muistaakseni ottivat 450e.