Jump to content
Naimisiin.info

Caroliina

Rouva
 • Posts

  529
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1114 profile views

Caroliina's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Itsellä onnistui aikanaan homma niin, että nostin vanteen kanssa helman ylös ja istuin pöntölle väärinpäin, eli ei ollut vaaraa, että laahus olisi uinut pöntössä eikä tarvinnut ketään apuunkaan.
 2. Minäkin olen tietyllä tapaa kontrollifriikki ja inhoan yllätyksiä, kaasoni onneksi tiesi tämän. Mulle tuli noin viikkoa ennen polttareita postissa hämäräperäinen kortti, jossa käskettiin olla tietyssä paikassa tiettyyn aikaan tietynlaisissa varusteissa. Kyseisenä ajankohtana polttariporukka tuli hakemaan minut autolla ja ajettiin noin 40km päähän issikkatallille, josta meille oli varattu hevosvaellus. Tämä selvisi minulle vasta, kun näin hevoset Sieltä sitten siirryttiin saunomaan ja grillaamaan yhden kaverin luo. Oikein mukavaa oli ja jännitys säilyi, vaikka tiesinkin ajankohdan etukäteen.
 3. Meillä oli muistaakseni 65 kutsuttua, joista kolme ilmoitti jo hyvissä ajoin ettei pääse. Sitten yhtäkkiä pari päivää ennen häitä kaksi peruutti tulonsa, mutta heidän tilalleen tuli sentään yksi kuokkavieras.
 4. Meillä aikanaan miehen vanhemmat (varsinkin äiti) oli tosi iloisia, mun vanhemmat suhtautui tosi pökkelösti, äiti sanoi, että pitäiskö hänen nyt muka hyppiä riemusta ja isä ei sanonut mitään. Ja mistään pikaisesta avioitumisesta ei ollut kyse, oltiin naimisiin mentäessä oltu yhdessä yhdeksän vuotta.
 5. Lojuttiin puoleen päivään saakka hääsviitissä, josta alkoi karu paluu arkeen, sillä jouduimme sieltä suoraan siivoamaan hääpaikkaa. Meidän ei siis olisi pitänyt sinne mennä, mutta ne, jotka olivat lupautuneet siivoamaan, olivat niin kunnottomassa kunnossa, ettei heistä ollut siivoojiksi ja paikka piti kuitenkin luovuttaa sunnuntaina viiteen mennessä...
 6. Olin tyytyväinen häämeikkiini. En lisännyt huulipunaa koko päivänä (ei tullut edes mieleen siinä tohinassa...), naaman kiiltoa painelin päivän mittaan pois paperipuuterilla.
 7. Eipä meilläkään mitään suurempia töppäyksiä tapahtunut, jotain pikkujuttuja toki. Kirkolle mentäessä ei ilmeisesti ohjeistettu hääauton kuskia tarpeeksi hyvin, koska tarkoitus oli jättää hääauto sakastin ovelle parkkiin ja siitä sitten vihkimisen jälkeen kuski olisi ajanut sen etuovelle ja me oltais tultu kyytiin, sen sijaan bestman parkkeerasi auton heti alkajaisiksi kirkon pääoven eteen ja koko juhlaväki oli siinä töllistelemässä autoa ennen vihkimistä. Juhlapaikalla juutuin kengänkorostani kiinni rappuseen ja kaason piti tulla kiskomaan minut irti. Myöskään kättelyt juhlapaikalla ei menneet ihan niinkuin oltiin ajateltu, mutta ei se mitään. Kukaan ei ollut ajatellut sitä, että juhlapaikalla oli illemmalla häirisevän paljon itikoita, olis kai pitänyt jakaa vieraille etukäteen Offia. Itikat olivat toki ulkona, mutta kun väki ramppasi koko ajan sisään ja ulos, niin meni niitä sisäänkin ja kaikki oltiin lopulta ihan paukamilla
 8. Töissä en saa käyttää sormuksia, mutta muulloin ne on kyllä aina sormessa.
 9. Samanikäistä porukkaa oli meidänkin häissä ja kaikki kyllä tykkäsivät musiikista. Tarkoitin tuolla rokahtavammalla semmosta 60-70-luvun tyylistä rokkia, kuten Roy Orbisonin(?) Pretty woman, Beatlesin musiikki ym. Eli siis ei ne mitään hevimättöä soittaneet. Ja sitten niille vieraille, jotka tykkäsivät enemmän kotimaisesta iskelmästä ja muutenkin enemmän semmosesta tanssilavamusiikista, bändi soitti valsseja ja tais siellä joku humppakin olla, kun joku kävi toivomassa. Joten jokaiselle jotakin
 10. Tuuliviiri oli meidän häissä soittamassa. Todella hyvä bändi, kaikki tykkäsivät kovasti. Soittivat häävalssin lisäksi pari muuta valssia ja muita biisitoiveita esitettiin heille jo ennakkoon, toisen setin vetivät sitten semmosta vähän rokahtavampaa. Voin kyllä suositella lämpimästi!
 11. Tässä meidän kutsut, jotka lähtivät postiin viime viikolla:
 12. Lähdemme häämatkalle New Yorkiin. Haluamme molemmat kaupunkilomalle ja tuolla ainakin nähtävää riittää.
 13. Ei edes harkita minun sukunimeä, koska se on aivan kammottava ja olen todella iloinen päästessäni siitä eroon.
 14. Lisätään vielä tähän, että tuon meikkaajan nimi on Mira Tolvanen ja paikka on Kauneus- ja terveyshoitola Harmony. Itse varasin juuri meikkini sieltä, eikä ollu pahan hintainen.
×
×
 • Create New...