Sign in to follow this  
Followers 0
Guest December_Bride

Porvoo

7 posts in this topic

Vajaan kahden viikon päästä olis tarkoitus mennä naimisii ko.paikassa ja olisi mukava kuulla kokemuksia paikasta. Onko erillinen vihkihuone tms. Kaikki kokemukset tervetulleita!

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin, nyt on kokemusta :-) Porvoossa on todella kaunis vihkihuone, joka on sisustettu vihreän ja keltaisen sävyillä, seinällä kaunis ryijy. Vihkijä oli sellaisen kivisen puhujapöntön takana ja me seisomme matolla edessä. Vieraille oli vihreä sohva ja nojatuoleja. Meitä oli kaiken kaikkiaan 8 aikuista ja yksi pikku neiti ja ihan mukavasti mahduttiin huoneeseen. Todella mukava muisto jäi ko. paikasta, vaikka itse seremonia olikin ohi n.5 minuutissa. Mutta pääasia, että saimme toisemme  :-* :-*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu me myös katsastettiin porvoon maistraatti ja kaunis ja tunnelmallinen vaikutti olevan. Lopulta ihan käytännönsyistä valittiinkin toinen maistraatti (ja kaupunki). Pieneltä sali kyllä näytti, mutta harvoin maistraattiin suurta vierasmäärää tuleekaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Porvoossa on paljon kesähäitä myös kirkkoa kaipaamattomille ja ajattelinkin olisiko täällä kokemuksia siviilivihkijän saamisesta Porvoossa juhlapaikalle viikonloppuna?

Saimme yhden suosituksen eräästä naisesta maistraatissa, mutta Porvoon maistraatista sanottiin, että vasta huhtikuussa tietävät lomat, eivätkä hekään vihi heinäkuussa (!!!!). Emme haluaisi summamutikassa hankkia paikalle henkilö, kun emme ole hyvää sanaa kuulleet. Olisihan nimittäin mukavaa kun vihkijä olisi mukava tyyppi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olipas hyvä kuulla varoitusta, että kesällä voi olla hankala saada siviilivihkijöitä paikalle!

Meillä on Porvoossa häät (no, Askolan puolella Prestbackan kartanossa juhlat), ja maistraattiin olemme menossa, juhlapaikalle saimme kyllä jo papin vihkimään meidät.

Onko teillä hääjuhla lauantaina? Mietimme, että jos ja kun maistraattiin sitten mennään siviilivihkimisen saadaksemme, sen tuisi olla perjantai eli edellinen päivä... tuntuisi tylsältä jos olisi kaksi vihkijää (tai vihkijä ja siunaaja) paikalla, joten päädyimme tällaiseen - maistraatit eivät kai ole auki lauantaisin?

Mutta ymmärsin sinun viestistä, että aiotte ilmeisesti pyytää vain siviilivihkijän paikalle juhlapäivänä?

Riikka76

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terve! Riikka, voisitko selventää tuota viestiäsei. Itse olemme myös miettineet vihkimistä Porvoossa paikan päällä, mutta emme ole päätöksiä asian suhteen tehneet. Minä päivänä teillä on vihikiminen? Vihkiikö pappi teidät juhlapaikalla, vai pitääkö teidän mennä maistraattiin ensin?

Share this post


Link to post
Share on other sites

minä soitin maanantaina porvoon siviilivihkijälle ja hän tulee meille kotia 070707 vihkimään meidät.... meillä se kävi näin helposti...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0