Jump to content
Naimisiin.info

Kultajousen Princess-sormukset


Narsku

Recommended Posts

Itse omistan Princess-malliston C11265:n eikä tuotteessa ole mitään vikaa. Pienen lommon siihen onnistuin alapuolelle riipaisemaan mutta omaa mokaa. Mikä tahansa sormus kärsii ja muuttuu rumaksi jos sitä kaltoinkohtelee. Esimerkiksi sormusta ei kannata pitää kädessä salilla huhkiessa sillä kovat metallit vastaan ihanaa sormustasi ei varmasti ainakaan hyvää tee. Itse otan aina tällaisen urheilun ajaksi pois sormuksen sormesta.

En muista saaneeni sormuksen mukana aitoustodistusta, vaikka monet ovat siitä maininneet. Ostosta ei ole kovin kauaa aikaa joten kannattaisikohan mennä liikkeeseen kysymään sellaista? Vai onko koko lappusesta yhtään mitään iloa? Sormus on kuitenkin suuresta suomalaisesta ketjusta, joka sanoo sormusten olevan timanttisormuksia, joten luulisi että kuluttajavirasto olisi jo puuttunut jos laatu olisi muuta kuin luvataan.

Mutta itse olen ollut erittäin tyytyväinen Princess-sormukseeni. Kaunis, kiiltävä eikä liian kallis kihlaksi. Ja eikös ne valmisteta juurikin siellä Hämeenlinnassa. En nyt tiedä satavarmasti, mutta en ihan tuohon Aasian tuontikoru-teoriaan menisi vannomaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Ms Morsmaikku

Minulla on Princessin kihlasormus C12041 ollut vasemmassa nimettömässä nyt kaksi vuotta. Laatu on ollut mielestäni aika heikko, sillä kun sormuksen sain, piti se rodinoittaa uudestaan heti viikon jälkeen. Ja sen jälkeen viikon. Ja sitten taas viikon jälkeen. Sitten jo väsyin liikkeessä ravaamiseen enkä silloin edes tajunnut, että kaupan olisi varmasti voinut purkaa. Mallin koverrettu timantin istutuskohta taitaa olla myös heikosti tehty, sillä ihan kuin osa sormuksen kulmaa raapisi ihoani rikki. En tule todellakaan ostamaan Princess-mallistosta enää mitään, niin pettymyksenä olen sormuksen kokenut.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 year later...
Kuulisin mielelläni kokemuksia Kultajousen myymästä Princess -mallistosta. Esim. Sandbergin sormuksissa ei käytetä ollenkaan nikkeliä (valkokulta) ja ovat täysin kotimaisia. Miten mahtaa olla Princess -sormusten kohdalla? Ovatko ne ihan alusta loppuun saakka tehty Suomessa ja onko seos todella nikkelitöntä?

 

 

Kuvastosta:

Princess sormukset suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja tästä tunnuksena .. Avainlippu tunnus.

- -Sormukset valmistetaan ... tai täysin nikkelittömästä palladium valkokullasta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...