Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Vieras

Los Platanos Negros

7 posts in this topic

hei! olisiko kenelläkään minkäänlaista tietoa Los Platanos Negros orkesterista? minkäköhän hintanen kyseinen orkesteri mahtaa olla?

ja muutenkin kaikki tieto ois kiva, onko ilta sujunut hyvin ja niin pois päin. meille tulossa suomi-espanjan kieliset häät.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mä itse asiassa tunnen bändin pojista muutaman. Ne on tehneet hääkeikkoja jo useamman vuoden ajan (suht nuoresta iästään huolimatta). Olisin itse ottanut ne, mutta meidän hääpäivälle oli niillä jo buukkaus. Pojat on musta hyviä soittajia ja niiden laulajalla on ihana ääni (ainakin musta). Ja ne vissiin soittaa aika monipuolisesti kaikkea. Tarkkaa hintaa en tiedä, mutta ei se missään nimessä kalleimmasta päästä ole, jos vertaa muihin hääbändeihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ystävän häissä viime kesänä soittivat. Meno oli katossa ja hyvin sujui tanssi- ja pop-musiikki. Hinta ei hääparin mukaan ollut kauhean kallis ja bändi vielä matkusti häihin n. 100 km pääkaupunkiseudulta. Hyvä meno ja hauskaa oli!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moi,

pojat soittivat häissämme kuluneena talvena ja suosittelen lämpimästi!! Kolme settiä soittivat, toiveitamme kunnioittaen ja saivat porukan jammaamaan loppuun asti. Laulaja-Pedrolla on herkullinen ääni ja meininki on koko bändillä tosi hyvä. Saimme jorailla perinteistä tanssimusaa, suomipoppia ja -rokkia sekä vanhoja rokkiklassikoita. Bändiltä taittuu myös espanjankielinen tuotanto loistavasti.

Käytännön järjestelyt sujuivat hienosti ja vastaukset sähköposteihin tulivat saman tien. Hinta oli edullinen muihin vastaaviin bändeihin verrattuna, kun laskeskelee että kokoonpanossa soittaa 5 ihmistä.

Kannattaa googlettaa bändi ja käydä kuuntelemassa kotisivuilla demoja sekä katsastamassa soittolista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahtaisiko jollakin olla tuoreempia kokemuksia bändistä? Googlettamalla löysin lisätietoja ja kiinnostaisi kovasti kun on tuota lattarimusaakin ohjelmistossa jonkin verran.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Platanos Negros olivat meidän elokuisissa häisissä soittamassa ja emme voi muuta kuin kehua! Häämme pidettiin Turussa ja matkakuluineenkin hinta oli mielestämme kohtuullinen, kun ajattelee miten laadukasta musiikkia pojat soittavat! Häämme olivat kaksikieliset (suomi-espanja) ja olimme todella tyytyväisiä, että musiikki molemmilla kielillä onnistui. Kommunikaatio bändin kanssa sekä ennen että varsinaisena hääpäivänä sujui ilman ongelmia. Eli lämpimästi suosittelemme heitä!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0